Igrenc koku🤢

Bilmiyorumki canim tamponu 6 gun ateli 10 gun tutuyormus
2 gun sonra alicak ilaclarimi kullaniyorum sigarada icmiyorum en azindan enfeksiyon riskini atlatana kadar icmiycem umarim cuma gunu enfeksiyon falan yok der
Demekki onunda sistemi bu dr un bildigi vardir destekliyorum :) enfeksiyon olsa ateslenirsin ya da bi sekilde hissedersin yoktur olanda emin ol pomadla gider iyi yika sadece icine gitsin su aksin gunde 4 kez yap karsiligini goruceksin 2 ay sabret 2.ayda gunde 4 kere yikamasanda nemli tutsan yeterli olucak benim gibi 2.gribini olmada 1 ayda burnum tam.acilicak yok anam bi sumuk ne assagi ne yukari baloncuk oluyo bazen :)) kizim anne burnunda sumuk var diyo sus kiz diyprum gizlice siliyorm o da ne silmekle gecmiyo uzuyo daha cok ayy bi gorsen halimi foss diye sumkuruyprum tenhada yapcak bisey yok ben sumkurmeden rahat edemem burnumdan bi avuc sakizimsi mukoza cikiyo bitm3dimi bu sinuz yahu valla bend3 bezdim

Ya 7.gunum valla temizlerken bende sumkuruyorum yoksa olmuyo.
Genizim kan birikmis o yuzden belkide bu pis kokuyu aliyordum temizledigimden beri azaldi braz
Atesim falan yok canim 5.6 kez temizliyorum gunde.
Katlanicaz baska yolu yok
Oyle sakizimsi cikmasi cok normal inan ki ben dun cikani gordukden sonra hersey normal geliyo

Kac gun olmusdu ameliyat olali
Bende dun tampon cikdikdan sonra serumla temizleyince tuhaf seyler cikdi yaratik gibi
Flasla bakiyorm hep bnde
Icinde girisinde hemen hafif bi sislik ve ucunda beyaz beyaz ufak seyler gorunuyo
Benim bir ayı geçti canım , şuan tertemiz ama şiş zamanla geçer :)

Nasilsin canim??

yok yok bende de olurdu.

tuzlu su çekin:) yaralar ve doku iyileşince o koku kaybolacak:)

Benim her iki tarafımda ödem oluşmuştu ve hâlâ da var Hatta tamponlarım neyse de dikişlerim cok zor alınmıştı şuan bol bol yıkıyorum ve masaj yapıyorum hâlâ kocaman bi burnum var

Benim her iki tarafımda ödem oluşmuştu ve hâlâ da var Hatta tamponlarım neyse de dikişlerim cok zor alınmıştı şuan bol bol yıkıyorum ve masaj yapıyorum hâlâ kocaman bi burnum var
Odem bendede var hem icde hem dista Ben masaj yapmiyorum cok hassas cunku aciyo benmkide cok sis ne zaman incek sabirla bekliyorum
Bide cok yaglanmis burnum

Odem bendede var hem icde hem dista Ben masaj yapmiyorum cok hassas cunku aciyo benmkide cok sis ne zaman incek sabirla bekliyorum
Bide cok yaglanmis burnum

Suanki şeklinden memnun musun ?
Resim atar mısın? Çok merak ettim senin burnunu

O kokunun eriyen dikişlerle alakası yok. Akıntıdan kaynaklı bir koku o ben hususi uzun sürünce bu konuyu sormuştum. Tuzlu suya devam et 1.5 ay sürer demişti öylede oldu ve geçti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…