Saç Rengi ve Saç Boyama İğrenç saçlarım ve bozulan psikolojim..

Cila yeşilliği alıyor diye biliyorum. Yapmadılarmı. Yada tekrar yaptırın

Acilin ben geldim uyku tutmadi anlatiyim nasil kurtulursun. Ben 5 sene kizil ve bakirin her tonuna boyadim. Sıkıldım kendi rengim olsun istedim kendi rengim küllü kumral ama 6.1 civarı . Kosa kosa kuafore gittim hem küllü hemdee balyaj yapabileceğini soyledi. Sonuc aglayarak ciktim dahada kuafore gitmedim. Diplerindeki yansimalar icin 6.1 kullanabilirsin. Zemin yaparsin yada daha acik 7.1 gibi. Sonrasinda cila yap dorelikten kurtulmak icin balyajlarina bol gelecek sekilde cilani yaptiktan sonra mor sampuan kullan. John frieda alma dandik o. Cilani igora 12.22 ile yaparsan hem yumusatir hemde tatli bi renk verir. Ben bu sekilde yaptim.

Mor şampıan kullan.Saçlarında bekletmen lazım.
Turunculuğu alıyor.
Çok fazla bekletme ama bu seferde mora döner saç.

Gri sampuan bahsettiginiz kadar doreligi almiyor. Etkisi cok az malesef.
Iyi bir kuafore gidip saciniza cila yaptirin.

Ne kadar beğenmesekte, saçı mahvetseler de kendinizin yapacağınız boyadan daha iyi olmuştur eminim. Kendi saçını öğrenmiş rengini değiştirip boyayanlara saygı duyuyorum ama, günde haftada kaç saç boyayan birisi bile tutturamamış kendi kendinize boyamayın derim. Tavsiye edilen bir yere gidin yaptırın.

Dore demek kizlar?
Sac boyamayla pek ilgim yok.
Arastirdim googledan dore diye bisey bulamadim.
Dore sari, dore kumral vs hepsinde dore.

İyi bi kuaför bulun cila yapsın. Benim saçlarım da sarı, artık istemediğim kadar küllü yapıyorlar mor cilalar neredeyse her kuaförde var şimdi. Uçlarına değmesin yeşillik grilik olmasın, uygulanırken de izleyin, gerekirse müdahale edin.

yapılan işlemi tahmin etmeliydiniz olan olmuş

Böyle açık renkler her kuaförde yaptırmaya gelmiyor. Daha önce yaptığı saçları hesabından görebileceğiniz kaliteli bir yere giderseniz düzeltirler. Bence siz daha fazla oynamayın iyice bozarsınız.

Valla işini çok iyi yapan birini bulursan ne ala yapabilir.
Bu arada bitkisel yaglarla bakim yapmayi ihmal etme...
Susam yagi badem yagi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…