- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Koyu yapmak istemiyorum o kadar açtırdim yiprandigiyla kalmasin saclarim gri boyalar turunculugu alır diye duydum zaten saçı gri falan yapmiyormus açılması lazımmış saçın gri olmasi için bu durumda korkulacak bişey yok diye düşündüm. En azından turunculugu azda olsa alır gibime geliyor sizce?Bu durumda platinleri biraz kestirmen lazim.
Sonra üstüne koyu tek renk.
Ve dinlensin bir müddet saçların.
AynenHiç bilgim yok ama şu ombrelerden gına geldi yaw herkestemi olur .....
Iyı akşamlar kızlar 1 ay önce güzelim saçlarımı kuaförum diye geçinenlere teslim etmek gibi bi hata yaptim sonuc hüsran..
Saçlarım kumraldi sadece uçlarında bal rengi balyaj vardı. Küllü dogal bi ombre istedim. O balyajlı kisimlarida diğer saclarla beraber paketleyip açıcı surdu sonuç balyajli yerler platin üst kısımlar turunculu doreli oldu saç dibimde aynı şekilde kızıl yansimali..
Şimdi ben bu dorelikten nasıl kurtulurum. Koyultmak istemiyorum sadece dorelik gitsin ama aynı zamanda platin yerler yesillenmesin bu nasıl olur bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen 1 hafta sonra bi yakinimizin düğünü var bu şekilde gitmek istemiyorum..
Sitede kilicbaligi die bi arkadas var onu bul o sana yardimci olurIyı akşamlar kızlar 1 ay önce güzelim saçlarımı kuaförum diye geçinenlere teslim etmek gibi bi hata yaptim sonuc hüsran..
Saçlarım kumraldi sadece uçlarında bal rengi balyaj vardı. Küllü dogal bi ombre istedim. O balyajlı kisimlarida diğer saclarla beraber paketleyip açıcı surdu sonuç balyajli yerler platin üst kısımlar turunculu doreli oldu saç dibimde aynı şekilde kızıl yansimali..
Şimdi ben bu dorelikten nasıl kurtulurum. Koyultmak istemiyorum sadece dorelik gitsin ama aynı zamanda platin yerler yesillenmesin bu nasıl olur bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen 1 hafta sonra bi yakinimizin düğünü var bu şekilde gitmek istemiyorum..
Mor şampuan kullan canım
Kuaförleri bilemem de nette ki bloggerler sağolsun bizim için deniyorlar:)) ben oralardan keşfettim :))O ne yav. Nerde satiliyor su instagramda kuaforlerin son hamlede sarılara sürdüğü müü
Silver şampuan al. Veya mor şampuan . Google da arat görsellere bakŞu gri yada gümüş boyalardan kullansam kızıllığı alır mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?