İğrenç Yağ Bezeleri !

kollestorolden olur diye biliyorum benm de oldu iğneyle aldım sıkarak çıkmaz üstünü iğneyle kaldır çıkıyo sonra tabi en güzeli doktora gitmek onlar daha iyi yapr işini

bende de var arkadaşım.aynı tarif ettiklerin gibi.semsert sıkılmıyo,patlamıyo,göz çevremde,yanaklarımda var.gittim bir kere cildiyeye 2 tane krem verdi.1 tanesi çok fenaydı sadece yağ bezelerinin üstüne sürüyodum.acaip yakıyordu,o ilaçla birlikte geçti ama bırakınca aynen tekrar çıktı

İşte ben onu yapamam canım yaa.. Ama denemedim değil. Bi kere denedim patlamıyoo o kadar sertki veya beceremedim ben

Hadi yaa. Yakması sorun değil krem sonuçta geçirsinde.. Benimde senin anlattğın gibi aynen. Şundan korkuyorum cildiyeye gidip durumu anlatınca yakmaya kalkarsa ben krem kullanmak istiyorum falan deyincede işimi senmi öğretcen bana diye terslerse kötü olurum

Bitkisel kürler vardır belki :) Diğerlerinin yazdığı mesajlarıda okumadım hepsini :)

Canım olsa duyardm ya. Çok araştırdım bu konuyu. Artık dalin kullanıcam işe yaramassa giderim doktora ama inş. yarar sanki hafif söndürdü gibi ama psikoljikte olabilir tabii.

sanırım ergenlik döneminden beri hep var şuan 26 yaşındayım hala ısrarla varlar hiç geçmiyolar elmacık kemiklerimin üzerinde minik minik doktora gitmedim hiç bende kolestroldan falan diye duymuştum ama pek önemsemiyorum aslında bazen kendi kendine sertleşiyolar elime denk gelince sıkıyorum ozaman çıkıyo ama 1-2 gün yara oluyo sonra geçiyo snra tekrardan çıkıyo bi kurtuluşu yok sanırım

cnm ben kullandim dalini fazla etkili olmadi doktora gittim acnelsy krem verdi haftada bir defa kullan dedi onu kullaniyorum bakalim artik sonuc ne olacak bence takma

Anladım canım.. Faydası olduğunda söyle olurmu.

bende de var yağ bezesi, küçükleri hiç ellemiyorum beni rahatsız edecek derecede büyük olanları iğneyle patlatıyorum ardından mutlaka krem ve ıslak mendille temizliyorum. hergün dove sabunla yüzünü yıka, ben öyle yapıyorum görüntüyü biraz hafifletip matlaştırıyor

bana da uğruyo arada bir özellikle şu sıralar güneş kremi sürdüğümden dolayı çıktılar küçük küçük ben ellemiyorum bazıları gidiyo bazıları kalıyo sende çok mu var

Benim de çenemde var yıllardır, neyaptıysam geçmedi taş gibi ... Sıkıyorum yara olana kadar ama nafile ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…