İğrenç Yağ Bezeleri !

Canım benim de sol gözümün altında var, henüz çare bulamadım

Bebek şampuanı diyolar canım.. Ben yarın dalin alıcam 1 hafta denicem en ufak bi gelişme görürsem sölerim sizede.. Artık oda olmassa doktora gidicem kurtulmak istiyorum bunlardan artık..

kizlar benim göz pinarlarimda vardi ama cok kücükler doktora gittim bana acnelsy krem verdi haftada bir defa kullan dedi 5 haftadir kullaniyorum biraz azaldi gibi eskisi gibi de takmiyorum cünkü genelde herkeste oluyomus

Dalin mi? Niye özellikle dalin yanlış yapıyorsun sonuçta sen doktor değilsin.

cnm yagli yemekle alakasi yokmus doktor dedi bana bünyenden kaynaklaniyo

kizlar benim göz pinarlarimda vardi ama cok kücükler doktora gittim bana acnelsy krem verdi haftada bir defa kullan dedi 5 haftadir kullaniyorum biraz azaldi gibi eskisi gibi de takmiyorum cünkü genelde herkeste oluyomus

Küçükmüş ama seninkiler. Benimki öküz kadar Bide şeyi sorucam kızlar siyah noktolarla ilgili bilgisi olan varmı. Ne iyi geliyo acaba?

cnm ben 2 aydir falan yapiyorum iyi geliyor yag bezeleri icinde iyi oluyomus cünkü gözenekleri aciyo

Hadi ya yapıyım o zaman. :) Sende dalin al istersen ben bi kullanıcam baya kişi etkisi oldu demiş. Bendede olur umarım..

canım doktora gıt ve duzenlı cılt bakımı yaptır ayda 1 kere ıyı bı yerde,ayrıca yaglı yemeyı kesmezsen ıkısı de fatda etcegını sanmıyorum gerı olusur

canım sıksan bıle gerı cıkar once cılt bakımıyla cıkartılması sonra sıkılastırılması lazım cıkan yerın ,ayrıca yemeene dıkkat etmezsen de hıc bırı işe yaraamz sadece gecıcı yarar,gercı bende cok yaglı yıyorum ınsan bırakmıyo

Of evet yaa. Canım bide şey diyolar doktor yakıyomuş iğneyle patlatıyomuş falan.. Korkutuyo beni bu. Bazı konulardada ''dalin kullanın etkisini gördüm ben'' falan yazmışlar diyorum bi dalini deniyim yarın alıcam hiç bi etki görmessem öyle gidiyim doktora..

Kızlar dalin aldım ben 3 gündür kullanıyorum. Bi gelişme göremedim şimdilik ama 1 ay falan kullanmayı düşünüyorum inş. görürüm..

Benim okuldayken olurdu çocukluk hali ellemezdim ne olduğunuda bilmezdimya gözümün çevresinde çok olurdu sonra nasıl olduysa 2-3 sene sonra kaybolmaya başladılar

Benim okuldayken olurdu çocukluk hali ellemezdim ne olduğunuda bilmezdimya gözümün çevresinde çok olurdu sonra nasıl olduysa 2-3 sene sonra kaybolmaya başladılar

Benim 2 senedir var bunlarr yaa. Geçmiyolar aksine çoğalıyolar ! Doktora gitmek istemiyorum çünkü yakmasından , patlatmasından korkuyorum. Diğer konularda dalin demişler aldım şimdi kullanıyorum ama zararlı diyenlerde var napıcağımı şaşırdım..

bende de olur ara ara göz çevresinde sivilceden ziyade yağ bezi..
kendi uyguladığım yöntem şöyle ki:)ince bir iğneyi yani iğne oyasında kullanığımız iğneyi kolonyağıyla ucunu temizledikten sonra azcık üstünden açtıktan sonra sıktım mı ohh top gibi çıkar:)1-2 gün kabuk bağlar geçer:)
eğer kendin korkarsan git bir cildiyeciye 2 dk lık iş kafaya takmaya değmez.

Son düzenleme:

Şu yüzüme kulaktan dolma bilgilerle bişey uygulamaktan çok korkarım en hassas bölgemiz ve en göz önünde olan.Ben bi keresinde patlattım sıka sıka bir hafta felan izi kaldı sonra yavaş yavaş silindi.Kokrtum izi kalcak diye ama şükür birşey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…