Canım benim de sol gözümün altında var, henüz çare bulamadım
Vücudumda yok. Bide başka konuları okudum doktora gitmeden önce bebek şampuanını deneyin gerçekten geçiriyo' gibi şeyler sölemişler. Yarın alıcam 1 hafta denicem öyle gidicem doktora çünkü bi kişi değil 10-15 kişi aynı şeyleri sölemiş. Benimkiler o kadar kötüki büsbüyük var küçücük var iyice çoğaldı.. Doktora gitmeden önce şu dalini bi kullanıyım inş. geçer ..
Kızlar bi baksanız? Yüzümde beyaz beyaz küçücük yağ bezeleri çıkmaya başladı. Sizce neden oluyo bunlar? Sordum bi kaç kişiye yağlı yediğinden dediler evet çok yağlı yiyorum ama ne alaka onunla..Çok sinir olmaya başladım 2 sene önce falan çok az vardı ve küçüçüktü zor görünüyodu ama gittikçe arttı ve geçmiyoda Bilgisi olan ? Ne yapmam gerektiğim konusunda bi fikri olan? Benimle aynı durumda olan varmı acaba? Teşekklürler şimdiden.
kizlar benim göz pinarlarimda vardi ama cok kücükler doktora gittim bana acnelsy krem verdi haftada bir defa kullan dedi 5 haftadir kullaniyorum biraz azaldi gibi eskisi gibi de takmiyorum cünkü genelde herkeste oluyomus
Küçükmüş ama seninkiler. Benimki öküz kadarBide şeyi sorucam kızlar siyah noktolarla ilgili bilgisi olan varmı. Ne iyi geliyo acaba?
cnm siyah noktalar icin buhar yap iyi geliyo icine nane kekik adacayi falan atiyom ben
Denicem canım saol.. İyi geldimi sana?
cnm ben 2 aydir falan yapiyorum iyi geliyor yag bezeleri icinde iyi oluyomus cünkü gözenekleri aciyo
Hadi ya yapıyım o zaman. :) Sende dalin al istersen ben bi kullanıcam baya kişi etkisi oldu demiş. Bendede olur umarım..
Doktora bakarmısın iğne ile patlat demiş. Ya banada diyolar sıksana sivilce gibi diye kaç kere denedim bütün gücümle sıktım çıkmıyo bişe sıkılmıyo yani. Sert baya göz altımda yanağımda falan var. Eskiden takmıyodum hiç artık sinir olmaya başladım. Nasıl geçirebilirim
cnm dalini ben 1 hafta kullandim sonra biraktim yeniden baslayayim
canım sıksan bıle gerı cıkar once cılt bakımıyla cıkartılması sonra sıkılastırılması lazım cıkan yerın ,ayrıca yemeene dıkkat etmezsen de hıc bırı işe yaraamz sadece gecıcı yarar,gercı bende cok yaglı yıyorum ınsan bırakmıyo
cnm dalini ben 1 hafta kullandim sonra biraktim yeniden baslayayim
Benim okuldayken olurdu çocukluk hali ellemezdim ne olduğunuda bilmezdimya gözümün çevresinde çok olurdu sonra nasıl olduysa 2-3 sene sonra kaybolmaya başladılar
Benim 2 senedir var bunlarr yaa. Geçmiyolar aksine çoğalıyolar ! Doktora gitmek istemiyorum çünkü yakmasından , patlatmasından korkuyorum. Diğer konularda dalin demişler aldım şimdi kullanıyorum ama zararlı diyenlerde var napıcağımı şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?