İğrenç Zihniyet

Mintlife

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
28
26
18
29
Bazı insanlar zihniyeti ve düşünmeden konuşmaları yüzünden karşısındaki insanın nekadar üzüleceğini canının nasıl yanacağını nasıl bilmezler, yarın ne yaşayacaklarını bilmeden nasıl kınayıp bu kadar rahat olurlar aklım almıyor, neden böyleler ki neden bugün otobüste Bi arkadaşımla karşılaştım.Sevdiğim Bi arkadaş, samimi olduğum Bi arkadaş ama keşke olmasaydım, tanımasaydım. O zihniyeti bütün iyiliğini dostluğunu öldürüyor çünkü, onların semtinde oturan Bi kızdan bahsediyorduk, kız sözlenmişti, söz masasını keşke daha güzel yapsaydı dedim. Arkadaşım o boşanmış ona çok bile dedi, ki benimde boşanmış Bi kadın olduğumu biliyor. Ne alaka dedim çokta güzel yapardı, benim alındığımı anlayınca mırın, kırın etti. Ama tekrar başka birinden bahsedip konuşurken Bi erkekden bahsediyorduk, tekrar dedi sanki çokmu iyi biri oda dedi boşanmış Bi insan dedi, ne var dedim iyi olmazmı, bu sefer sustu konuşmadı, kalbini kırmak istemedim sevdiğim Bi insandı, bnde konuşmadım, bu şekilde bitti konuşma daha öncede buna benzer konuşmalar duydum en yakın çevremden nedenn nedenn bu zihniyette insanlar, neden bu zihniyetteki insanlar içinde bu duruma düştüm, dinimizde, tarihimizde de yokmu boşanmak, zaten yeterince canımız yanmışken neden sizde odun atıyorsunuz, canım çok yanıyor bu şekilde durumlarla karşılaşınca, hiç Bi insanın olmadığı çok uzak diyarlara kimsenin görmediği bilmediği Bi yerw gitmek istiyorum belki söner içim.......

Boşanmayı alına çalınmış bir leke gibi gören insanların sonu çok da iyi olmuyor, boşanma korkularından dolayı kendi hayatlarını da zindan ediyorlar. Sırf onlara onlar gibiler " x de boşanmış kadın" demesin diye kötü evlilikleri sürdürüyor ya da eşleri ile araları açılmasın diye kocalarının keyfine göre bir hayat sürüyor ve kendileri asla birey olarak varolamıyor.

Yani demem o ki bu insanlar sizden daha mutsuzlar, acısını da böyle ona buna laf atarak azaltmaya, o zavallı hayatlarında birirlerinden bazı konularda üstün oldukları duygusunu yaşamaya çalışıyorlar. Duymayın gitsin :)

Bazı insanlar zihniyeti ve düşünmeden konuşmaları yüzünden karşısındaki insanın nekadar üzüleceğini canının nasıl yanacağını nasıl bilmezler, yarın ne yaşayacaklarını bilmeden nasıl kınayıp bu kadar rahat olurlar aklım almıyor, neden böyleler ki neden bugün otobüste Bi arkadaşımla karşılaştım.Sevdiğim Bi arkadaş, samimi olduğum Bi arkadaş ama keşke olmasaydım, tanımasaydım. O zihniyeti bütün iyiliğini dostluğunu öldürüyor çünkü, onların semtinde oturan Bi kızdan bahsediyorduk, kız sözlenmişti, söz masasını keşke daha güzel yapsaydı dedim. Arkadaşım o boşanmış ona çok bile dedi, ki benimde boşanmış Bi kadın olduğumu biliyor. Ne alaka dedim çokta güzel yapardı, benim alındığımı anlayınca mırın, kırın etti. Ama tekrar başka birinden bahsedip konuşurken Bi erkekden bahsediyorduk, tekrar dedi sanki çokmu iyi biri oda dedi boşanmış Bi insan dedi, ne var dedim iyi olmazmı, bu sefer sustu konuşmadı, kalbini kırmak istemedim sevdiğim Bi insandı, bnde konuşmadım, bu şekilde bitti konuşma daha öncede buna benzer konuşmalar duydum en yakın çevremden nedenn nedenn bu zihniyette insanlar, neden bu zihniyetteki insanlar içinde bu duruma düştüm, dinimizde, tarihimizde de yokmu boşanmak, zaten yeterince canımız yanmışken neden sizde odun atıyorsunuz, canım çok yanıyor bu şekilde durumlarla karşılaşınca, hiç Bi insanın olmadığı çok uzak diyarlara kimsenin görmediği bilmediği Bi yerw gitmek istiyorum belki söner içim.......
Onlar emin ol zihnoyetlerindrn cok seni kiskanip uzmek istedigin yapiyor. Benm kuzenim oldukca acik bir kizdir ve ickide icer.
Bizde acigiz ama icki icmeyiz. Bir yakinim bodanmis ve tatile gittiginde bu bikini uzerine giyilen eobiseler var ya ,ondan giymisti. Unuttum ismini.
Sonra bi baktim bi yengem dediki "cok sasirdim fotosunu gorunce sonucta yeni bosanmis"
Ben cok bozuldum. Cok yakinimdi o kisi ve hoc biseyo bello olmuuordu.
Sobra kizi nisani atti yeniden baskasiyla nisanlandi ve daha evlenmeden tatillere gidip sifir bikini ile sarmas dolas fotolar paylasti. Ben insanlari yadirgayan biri degilim benim de haddime degil istedigini yapar paylasir ama yengeme umarim kaoak olmustur ama sanmam!!
Cunku dedigim gibi zohniyet degol cekememezlik isi bu isler

:sinirli:bu insanlar niye hayattaki en büyük başarıyı evlenmek ya daaaa evli kalmak giib görüyor? cevap veriyorum çünkü çoook cahiller. Henüz kariyer anlamında kendini tamamlayamadı kadınlar kocasının mühendis doktor avukat olmasıyla övünüyor mesela boşanınca rezalet gibi bir durum olarak görmeleri normal... Son zamanlarda ben de çok duyuyorum birisinden bahsederken boşanan kadınla çaya gittik demişti bir iş arkadaşım.bunları söyleyenlerde tramvatik bir durum vardır belki inşallah da vardır, yoksa kimsenin bu kadar mutsuz ve senarist olmasını aklım almıyor

Boşanan insanlar veba falan mı oluyor?ne anlamsız saçma bir tavır arkadaşınız evlilikle ilgili bir problemi mi var?çok isteyipte evlenemedi mi?ilişkinizi kesin bu tarz insanlarla var olan enerjinizi de emer böyle tipler.

canınızı sıkmayın lutfen etraf böyle insanlarla dolu kulaklarınızı tıkayın.
böyle kişilerle ilişkinizi kesin.
kimse basına neyin geleceğini bilmeden boş boş konusuyor iste.
İnanının tıkamaya çalışıyorum,,sürekli güçlü duruyorum, ama hani Bi yaran olurya dokundukkça dahada acır kanar, içime dokunuyor işte dışımdan göstermemeye çlışsamda içimde bunu başaramıyorum, canım acıyoor
canınızı sıkmayın lutfen etraf böyle insanlarla dolu kulaklarınızı tıkayın.
böyle kişilerle ilişkinizi kesin.
kimse basına neyin geleceğini bilmeden boş boş konusuyor iste.

denzilikte sınır tanmamakla beraber konuştukça batmış kızcağız :D
aman ya kafana takma.

nişanlanan kızcağız eğer ilk kez nisanlanıyor olsaydı onada bir kulp bulurdu muhakkak. bundan emin ol.

Ben boşanan çiftlerde sorunun genelde erkeklerde olduğunu düşünürüm hep. Kadınlar hep fedakar cefakar olan taraftır. Elinden gelen herseyı sonuna kadar yapmadan yuvasını dağıtmazlar. Ama erkekler için kim bilir ne haltlar yedi de kadın bunu başından attı derim. Bir sürü boşanan kadın var ailemde ve çevremde. Gayet mutlular hayatlarına sırtındaki yükleri atmış olmanın rahatlığıyla devam ediyorlar. Senın arkadasının belli ki hiç canı yanmamış , insallah başına gelmez de böyle bir acıyla sınamaz onu Allah.

Boşanan insanlar veba falan mı oluyor?ne anlamsız saçma bir tavır arkadaşınız evlilikle ilgili bir problemi mi var?çok isteyipte evlenemedi mi?ilişkinizi kesin bu tarz insanlarla var olan enerjinizi de emer böyle tipler.
Arkadaşım 19 yaşında Bn 22 evlenmek isteyen biri kendisi benim için birçok fedakarlık da yapmış Bi insan da kendisi ama bnmde aynı durumda olduğumu bile bile nasıl böyle konuşuyor yanımda anlamıyorum, okadar dar görüşlüki herhalde gizleyemiyor diye düşünüyorum

Çünkü mutsuz ve başkasının mutlu olma ihtimaline bile tahammülü yok. Hemen uzaklaşın o kişiden.

Arkadaşım 19 yaşında Bn 22 evlenmek isteyen biri kendisi benim için birçok fedakarlık da yapmış Bi insan da kendisi ama bnmde aynı durumda olduğumu bile bile nasıl böyle konuşuyor yanımda anlamıyorum, okadar dar görüşlüki herhalde gizleyemiyor diye düşünüyorum

Evlenmek istediği baya belli.Senin için o kadar fedakarlık yapmış arkadaşın senin kırılacağını düşünmeden böyle konuşabilmesi de ilginç ilerde yeni evlilik,ilişki vs başlarsan ve mutlu olduğunu görürse bu söylemlerine göre senin de bu mutluluğu hak etmediğini düşünebilir muhtemelen

Back
X