İğrençmişim..

Bu dünyada keşke herkes sizin gibi olsa, ne güzel olurdu..Tavsiyeniz için de çok musmutlu oldum. İnşallah bu kıskançık illetinden kurtulacağım, inanın çok çaba sarfediyorum. Çok teşekkür ediyorum gerçekten, çok iyisiniz.♡

10 ay iyi dayanmış yine adam. Askerlik bir erkeğin hayatında ki en zor zamanlardan bir tanesi bu adam sizi bir daha arayıp bırakmazsa sizi gerçekten seviyor. İlişkine ve sevgiline saygın olsun ️ Bu saatten sonra arayacağını sanmıyorum ama .

söylendi mi bilmiyorum ama youtube da gözde tezer in bu konuda bir videosu vardı burda bir terapiden bahsetmişti diye hatırlıyorum bir bakın isterseniz.

Aldatacak olan aldatir zaten ruhunuz duymaz. Bu psikolojiyle nasil yasiyorsunuz siz. Karsinizdakini hayattan bezdirirsiniz.

Bunların hepsi vesvese şeytan size vesvese veriyor. herkezin kalbine kötü düşünceleri vesvese eder şeytan. hep bizlerle uraşır durur.size tavsiyem bu sözlerin ondan geldiğini hatırlayın ve inanmayın. bu gerçek değil deyin. bu vesvese deyip hayatınıza bakın .bende her dakka aransam rahatsız olurdum. doru deil kesinlikle. bunaltırsınız. belliki çok bunalmış size patlamış en sonunda. güven duygusu ilişkilerde çok önemli. ne kadar güven duyarsanız. karşılığını okadar alırsınız. bişeylerle uraşın. ve bu vesveselere inanmayın. bunlar şeytanın hileleri. dediğim gibi .kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…