İğrençmişim..

Sana kıskanma diyemem ama belli etme. Bi izin gününde konuştun “şurdayım” dedi mesela .. gece konuştuğnuzda nasıl geçti günün dediğinde o anlatır ztn ve yanlış bşe yapınca bu erkekler çok rahat açık verir.
Eğer böyle bişe yapıyorsa bile sırf sen böyle davrandığın için daha fazla dikkat edecektir. O yüzden kendi haline bırak. 2 ay daha sabret snra yüzük fln takarsınız ztn güvenin artar.
Bırak seni özlemesine fırsat ver sürekli arayıp msj atmakla sadece soğutursun kendinden.

Benden sana bir tavsiye yanında huzur bulduğu bir kıza denk gelirse hiç bir erkek ayrilamaz aldatmaz...
Sen huzursuzluk kaynagisin bilgine...

Bu durumda iki seçenek görünüyor: Aldatırsa siz ayrılacaksınız, aldatmazsa sizin kıskançlığınızdan o...
Size nasıl ayrılmak istediğinizi seçmek kalıyor

Çok fazla uzatmıycam laf kalabalığıda sevmem.Ama sana net bişey söyliğim eşi tarafından çok fazla baskı gören erkekler daha çok aldatıyor.Çevremde aldatılan bütün arkadaşlarıma şöyle bir bakıyorum hepsinin ortak özelliği aynı.Adamı kendi arkadaşlarının yanında bile rahat bırakmayan tipler.Düşünsene sen adamı hayattan soğutuyorsun hal böyle olunca adamda kendine huzur veren kişiye yöneliyor ve seninle ilişkisini bitiriyor.Yapma bacım relax ol.Sen sıksanda , zincirede bağlasan içinde varsa zaten yapar.Oluruna bırak. Kaçan kiş ol her zaman.Kaç ki kovalasın.Gizemli ol.Seni merak etsin.

Aldatmak isteyen öyle bir aldatır ruhun duymaz bu düşünleri at çıkar aklından bırak aldatsa bile kndni kandırır en başta seni degıl sen kndne guven özguvenli ol sende ne bulamıcakta baskasında ne bulcak senin ne eksgın var .... ayrıca yalanın ayagı kısa olur cabuk yakalnır o kaybeder oyle bişey yaparsa senin gönlün rahat olsun bosver senden daha degerli önmlisi mi var rahat bırak adamı insanın içnde varsa hertürlü yapar sen umursamazsan tapar sana bole ustune gıdersen kaçar adam

En nefret ettiğim şey insanların kendi psikolojik sorunlarını çözmek içim gerçek bir çaba harcamadan, bilmem ne sebebiyle ben beöyleyim diye mazeret uydurup, karşısındaki masum insanların hayatlarını zindana çevirmesi. Size hak verecek tek nokta bulamıyorum. tedavi işe yaramıyor diye birşey yok siz çabalamıyorsunuz, siz başka insanların hayatını karartarak, yaşama sevincini emerek hayatta kalıyorsunuz...

Yorum yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Dediklerinizi aklıma kazıdım, bu sefer değişeceğim..Bazılarınız çok güzel kırmadan yazmış yol göstermiş, çok iyi geldi gerçekten. Tekrar çok teşekkür ederim.

Siz o kadar arayınca aldatamaz diye birşey yok ki
Boşuna hayatınızı zindan etmeyin
Güveniyorsanız ayrılın,güveniyorsanız devam edin

Eşiyle, sevgilisinin ((pardon metres)) yanında konuşan erkekler var

Aldatılmaktan niye bu kadar korkuyorsun ki , aldatılırsan ayrılırsın. Her an bu korku ile hayatı kendine zehir etmeye ne gerek var?
Annen ayrıldı mı babandan?

Bu düşüncedeysen neden hayatına birini alıyorsun ki , doktorlar tedaviler işe yaramadıysa buranın bir faydası olmaz sana.

Önceki konunda 329743 öneri aldığını hatırlıyorum, daha fazla ne yapabiliriz bilmiyorum.
Ya adamı rahat bırak, ya da o seni yakında bırakacak zaten. O zaman düzeltirsin bu davranışını mecburen.

Hipnozla tedavi olmayı düşün ıstersen bir araştır. Böyle sorunlara nefes terapisinin iyi geldiğini duymuştum.

Evet dedigin gibi ultra uber iticisin.
Adam senin malin degil.
Insan korktugu seyle sinanir, bu kadar kendinden gecip insanin hayatini dar edecegine kendine baska bir ugras bul.
Bu sacma dusunceler hep issizlikten.

Boyle iliski yurumez.. Karsi tarafta zaten yuzde yuz hakli.. Ama buradan yardim alamazsiniz iş kafanizda bitirmenize bagli.. Uzman dan yardim alin zihninizi temizleyin. Biz ne desek boş

Bak canım böyle olmamalısn bu sadece ilişkine zarar veriyo bitme aşamasına geliyo. yani dışarda kötü erkekte çok iyi erkekte sen sevgilini onlarla aynı tutamamalsin ki. Onu çok iyi tanıyan sensin neyi yapar neyi yapmaz sen bilirsin ona göre de hareket edersin. Bence adam aldatmiyo o yüzden senin kurduğun bu yersiz baskı zoruna gitmiş ve çıldırmış. bak gülüm ben de öyleydim düşün ki eşimi kendi kardeşlerindn kuzenlerindn bile kıskanırdım çok olaylar yaşadık boşanma aşamasına geldik ama kendimi dizginledm ve sadece gözlem yaptım. eşim gerçekten hiç aldatack bi insan olmadığını anladım şimdi çok şükür hiç kıskançlık sorunumuz Yok. Üstelik sevgilin askerde biliyorsun değil mi erkekler askerde çok zorluk çektiklerini? Nasıl baskı altında olduklarını anlatsam inanamazsn. Ben hepsini çok iyi biliyorum çünkü astsubay esiyim. Bence onu seviyorsan kıskançlığı bırakmalısn

Ben deli gibi aşık olduğum sevgilimden nefret eder boyuttayim kıskançlığı yüzünden. Özellikle son zamanlarda bir de yeni bir adet edindi, evden çıkarken ne giydiğimi görebilmek için fotoğraf istiyor. Gittiğim yerlerden kiminle olduğuma dair fotoğraflar falan.. Bu ara başka sıkıntıları da var kıskançlık had safhada ama ben gelemem, çok sıkıldım ve hatta suni kavga yarattım kafa dinlemek için cok sukur saatlerdir aramadı.

Simdi ben bu adamı kandırmak istesem, onun hoşuna gidecek şekilde bir şey giyip fotoğraf atar, sonra da canm ne isterse onu giyip dışarı çıkamam mi?

Ben köpeğimi bile bağlamıyorum, gideceği varsa gitmek isterse gitsin diye. Çok şükür yanımdan ayrılmıyor. Boyle yaparsan asla sağlıklı bir ilişkin olmaz sen adama değil kendine güvenmiyorsun çünkü.

Kıskançlık sevgiyi bitiriyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…