Şapırdatıyo ama sadece o değil. Yemeği her tarafına bulaştırıyor. Benim zorumla çatal kullanıyo oda bazen. Her yere döküyor yemeği bunun gibi şeylerYemek yemeyi nasıl beceremiyor.
Sapirdatiyor mu ?
En katlanamadigim şey
Evlenmeden önce bu yönünü göstermeyenlerden. Evliliğin ilk zamanları biraz dikkat ediyodu. Şimdi baya saldıBu adam evlenmeden once prensti de sonra kurbagaya mi donustu. Genelde tam tersi olur da. Nasil evlendiniz, niye evlendiniz?
anlayamadım ben bu adam çalışmıyor mu dışarda hic yemek yemiyor mu arkadaslariyla ailesi hic uyarmamis mi cok tuhaf gercekten sizin icin cok zor sinir bozucu gercektenŞapırdatıyo ama sadece o değil. Yemeği her tarafına bulaştırıyor. Benim zorumla çatal kullanıyo oda bazen. Her yere döküyor yemeği bunun gibi şeyler
Bende ona şaşırıyorum. Aileside yemek yemeye özen göstermez. Kız kardeşi 20 yaşında o bile özen göstermez. Şaka gibileranlayamadım ben bu adam çalışmıyor mu dışarda hic yemek yemiyor mu arkadaslariyla ailesi hic uyarmamis mi cok tuhaf gercekten sizin icin cok zor sinir bozucu gercekten
Evlenmeden önce bu yönünü göstermeyenlerden. Evliliğin ilk zamanları biraz dikkat ediyodu. Şimdi baya saldı
Tek kusuru bu değil tabi. Ama hangimizin kusuru yok ki. Evet bazılarını kafaya takıyorum ama yapacak bişey diğer konuları Allaha bıraktım. Hiç bari bunu düzelteyim diyorum ama be yaptıysam olmuyo. Bi ara psikoloğa gidelim dedim sen git benim sorunum yok dedi. Yani bu adamla aile terapisi olmaz. Ayrıca karikatür efsaneBir insani degistirmek zordur. Tek kusuru buysa , cift terapisine gidebilirsiniz. Zira soyledikleriniz bir kulagindan girip otekinden cikabilir.
Sal deyince su karikatur geldi aklima.
Evdeyken güzel demeye çalışıyorum çünkü yemekler benim için işkence oluyor. Dışardaki hareketleri için artık dayanamadığımda son raddede diyorum seninle dışarı çıkmaya utanıyorum diye veya ben demeden o diyo gülerek benden utandın mı diye ama yok en ufak bi değişim yokEn katlanamadigim sey
Ben direkt söyluyorum ya kim olursa olsun isterse alinsin midem kalkiyo cunku.Allah sabir versin valla cok zor.
Bide beni düşünün. Gerçekten dayanamıyorumBu ne ya lama gibi adam ömür mü geçer insan içine nasıl çıkartılır ki bilemedimhayal ettim de midem kalktı
Bir rahatsiz etmeyen kusur var , bir de batan kusur var. Mesela ben de burnunu karistiranlara gicik oluyorum diye hep trende otobuste ucakta yanima oyleleri denk geliyor. Yarim saat bir burun karistilir mi ya.Tek kusuru bu değil tabi. Ama hangimizin kusuru yok ki. Evet bazılarını kafaya takıyorum ama yapacak bişey diğer konuları Allaha bıraktım. Hiç bari bunu düzelteyim diyorum ama be yaptıysam olmuyo. Bi ara psikoloğa gidelim dedim sen git benim sorunum yok dedi. Yani bu adamla aile terapisi olmaz. Ayrıca karikatür efsane
Farketsede değiştirmez kendini. Kendi hareketlerini güzel ve hep doğru bulurSizin tiksindiğinizi fark etmiyor mu neden çekinmiyor ki sizden.. biz kadınlar olarak aman şuna dikkat edelim buna dikkat edelim deriz erkeklere bak..
Hahahahah olabilirBir rahatsiz etmeyen kusur var , bir de batan kusur var. Mesela ben de burnunu karistiranlara gicik oluyorum diye hep trende otobuste ucakta yanima oyleleri denk geliyor. Yarim saat bir burun karistilir mi ya.
Baska turlu nasil ikna edersin bilmiyorum. Sen de aynisini yap desem adam rahatsiz olmaz , belki sana daha cok asik olur.
Ya cidden nasıl cikarsin isin içinden bilemedim aniden kalk sofradan ve tepkini göster bu adam konuşmakla anlamaz kiBide beni düşünün. Gerçekten dayanamıyorum
İnanın onuda yaptım. Yemek yerken geğirdi. Kalktım masadan seninle yemem bi daha dedim. İlk başta üste çıktı ne var bunda falan diye sonra tamam yapmıcam dedi. Ama yapıyo yinedeE kalkın gidin masadan, birlikte yemeyin. Saygısızlık bu, görgü kurallarını öğrenememiş eşiniz. Bunlar evliliği bitirme yada başlatmama sebepleri değil tabiki ama tiksindirici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?