İğreniyorum...

Cinsel hayatinizi etkilemiyor mu bunlar?
Adami sevmiyorsunuz ki siz.

Bir kerecik masadan kalkıp sonra inatla birlikte yerseniz adam neden umursasın ki?
Hem iğrenç, hem de iğrenç olması umurunda değil.
Sen mağara hayatından kurtulunca seninle aynı masaya otururum der ve bir daha o yemek yerken yakınında bulunmazdım şahsen.

Nereli yaw bu adam? Dağda mi yetişmiş? Ne iş yapıyor?

Kulaga tiksinc kusmunc geliyo: ( bu is yetistirme gorgu kultur isidir. Hani yemek yerken kucukken derdi anne baba vs. Agzini kapatarak sappurdatmadan ye.. onunden basla vs diye

Catal kasik kullanmama ne ya?

Buna benzer bi cümle kurdum. Seni tarkanın filmindeki kurtlar mı yetiştirdi dedim bu ne biçim yeme dedim ama güldü geçti

Şaka gibi, okuyunca önüne önlük bağla diyesim geldi...

O kadar uyarılara rağmen hala çeki düzen veremiyorsa kendine, allah yardımcın olsun.

Aynı şeyi sen yapsan acaba hoşuna gider de devamı mı gelir?

Kulaga tiksinc kusmunc geliyo: ( bu is yetistirme gorgu kultur isidir. Hani yemek yerken kucukken derdi anne baba vs. Agzini kapatarak sappurdatmadan ye.. onunden basla vs diye

Catal kasik kullanmama ne ya?
Evet çok haklısınız ailede böyle bi kural yok. Aileside yemek yemeği pek beceremez

Ben yapsam hoşuna gitmez beni uyarır ama kendi devaö eder böyle bi karakter kendisi

Buna benzer bi cümle kurdum. Seni tarkanın filmindeki kurtlar mı yetiştirdi dedim bu ne biçim yeme dedim ama güldü geçti
Espri yapmışsınız ama baya Daha ağır konuşmak lazım ama anlamayacağı da ortada. Anlamamak da değil umursamamak bu.

En nefret ettiğim şeylerden biri. Görmemiş gibi arkasında atli var gibi yiyenlerden, geride insan yokmuş gibi herşeyi silip düşürenlerden, ağzında yemek varken bıdı bıdı konuşanlardan, ağzını şapırdatanlardan resmen nefret ediyorum, midem alt üst oluyor. Sal seninkini doğaya, kendi türü ile takılsın.

Son düzenleme:
Çok kırıcı da olmak istemiyorum bazen şakayla karışık söylüyorum belki böyle işe yarar diye. Yemek için kalp kırmak ne bilim kötü geliyo bana. Hak ediyo ama anca bu kadar :)
O sizi huzursuz etmekten, midenizi bulandırmaktan rahatsız değil ama siz oldukça naifsiniz. Bu şekilde problemin çözüleceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…