Bi kere denedim ama bana mısın demedi. Off bilmiyorumYa cidden nasıl cikarsin isin içinden bilemedim aniden kalk sofradan ve tepkini göster bu adam konuşmakla anlamaz ki
merhaba arkadaşlar. Sorun eşim. Şöyle ki eşim doğru düzgün yemeği beceremiyor. Yemek yerken yüzüne bakamıyorum o kadar iğrenç yiyor düşünün. Dışarda yemek yediğimizde bir an önce yemek bitseydi de eve gitseydik diyorum. İnsan içinde geğirmeler falan. Söylüyorumda yapma insan içinde. İnsan içinde böyle davranılmaz banane diyo. Kendi hareketleri ona harika geliyo. Evde yemek yediğimizde de asla konuşmam. Telefonla ilgilenirim ki nasıl yediğini görmeyim diye. Güzel şekilde diyorum öyle yeme diye ama yok. Karşısında özenle yiyorum belki beni görüp çeki düzen verir diye oda yok. Ters ters bakıyorum yok oda olmuyo. Nasıl düzelteceğim ben bu durumu? Bide bu konunun dışında bi konu daha var. Eşimin tükürükleri. Aşırı tükürük salgılıyor. Uyuduğunda yastık berbat. Beni öpmesini dahi istemiyorum tükürük yüzünden. Doktora gidelim diyorum seni gösterelim diyo. Napcam ben? Uzun ve mide bulandırıcı oldu kusura bakmayın
Farketsede değiştirmez kendini. Kendi hareketlerini güzel ve hep doğru bulur
Buna benzer bi cümle kurdum. Seni tarkanın filmindeki kurtlar mı yetiştirdi dedim bu ne biçim yeme dedim ama güldü geçtiBir kerecik masadan kalkıp sonra inatla birlikte yerseniz adam neden umursasın ki?
Hem iğrenç, hem de iğrenç olması umurunda değil.
Sen mağara hayatından kurtulunca seninle aynı masaya otururum der ve bir daha o yemek yerken yakınında bulunmazdım şahsen.
Evet çok haklısınız ailede böyle bi kural yok. Aileside yemek yemeği pek beceremezKulaga tiksinc kusmunc geliyo: ( bu is yetistirme gorgu kultur isidir. Hani yemek yerken kucukken derdi anne baba vs. Agzini kapatarak sappurdatmadan ye.. onunden basla vs diye
Catal kasik kullanmama ne ya?
Buna benzer bi cümle kurdum. Seni tarkanın filmindeki kurtlar mı yetiştirdi dedim bu ne biçim yeme dedim ama güldü geçti
Ben yapsam hoşuna gitmez beni uyarır ama kendi devaö eder böyle bi karakter kendisiŞaka gibi, okuyunca önüne önlük bağla diyesim geldi...
O kadar uyarılara rağmen hala çeki düzen veremiyorsa kendine, allah yardımcın olsun.
Aynı şeyi sen yapsan acaba hoşuna gider de devamı mı gelir?
Ya hani insanin aklina bile gelmez boyle biraey dimi? Nelerden ariza cikiyo yaEvet çok haklısınız ailede böyle bi kural yok. Aileside yemek yemeği pek beceremez
Çok kırıcı da olmak istemiyorum bazen şakayla karışık söylüyorum belki böyle işe yarar diye. Yemek için kalp kırmak ne bilim kötü geliyo bana. Hak ediyo ama anca bu kadar :)Buna ben kahkaha attim, adam tabi ciddiye almaz :)
Espri yapmışsınız ama bayaBuna benzer bi cümle kurdum. Seni tarkanın filmindeki kurtlar mı yetiştirdi dedim bu ne biçim yeme dedim ama güldü geçti
Kameraya al kendisini sonra da izlettir. Korku filmi IMDB : 7.8Ben yapsam hoşuna gitmez beni uyarır ama kendi devaö eder böyle bi karakter kendisi
Aynen öyleYa hani insanin aklina bile gelmez boyle biraey dimi? Nelerden ariza cikiyo ya
Hahahaha iyiymiş buKameraya al kendisini sonra da izlettir. Korku filmi IMDB : 7.8
Bazen inatlaşmak gerek, sevmiyorsa yap, tabi şiddet uygulamayacağından emin olarak :lBen yapsam hoşuna gitmez beni uyarır ama kendi devaö eder böyle bi karakter kendisi
O sizi huzursuz etmekten, midenizi bulandırmaktan rahatsız değil ama siz oldukça naifsiniz. Bu şekilde problemin çözüleceğini sanmıyorum.Çok kırıcı da olmak istemiyorum bazen şakayla karışık söylüyorum belki böyle işe yarar diye. Yemek için kalp kırmak ne bilim kötü geliyo bana. Hak ediyo ama anca bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?