İğreniyorum...

Sizin sinirinizi bozmak için mi yapıyor acaba. Gıcık olduğunuzu bildiği için üsteliyor olmasın. Yoksa niye düzeltmez ki insan

Sizin sinirinizi bozmak için mi yapıyor acaba. Gıcık olduğunuzu bildiği için üsteliyor olmasın. Yoksa niye düzeltmez ki insan
Kendini harika görüyor her konuda. Bi konuda uyardığınızda asla düzeltmez ben en doğruyum tavırlarında.

Yastıkta tükürük olması mide asidiyle ya da bağırsaktaki kurtla ilgili olabilir. Uygun ilacı kısa süre kullansa geçecek bir problem. Ama diğerleri için bilmiyorum ki...
Biri utandirsa belki kendine çeki düzen verir... Kimse istemez böyle bir adamla yemek yemek...

Önlük bağla bi de mama sandalyesine oturt tam olsun. Koskoca herif ne kadar itici. Allah sabir versin

ailesi terbiye vermemiş maalesef..
yemek sofrasında sesli gaz çıkartıp hep beraber gülen bir aileye tanık olduğumdan beri böyle şeylere şaşırmıyorum..
demek ki ona göre normal böyle hareketler..
siz bunu nasıl düzeltirsiniz hiç bir fikrim yok, çok zor...

Doktora gidelim diyorum sen git diyo. Tükürüklü öpüyo beni artık ıslak şeylere tik oluştu bende bunu onada söylüyorum. Ama yok. Yemek konusunda da benden başka kimse uyarmıyor maalesef

+10000000000

Doktora götürün ikna edin dicem ama bizim erkekleri buna ikna etmek de zor ne bileyim karşısında Kim olursa olsun bu şekilde yiyorsa değişmez ama bazı insanlardan cekiniyorsa demek ki rahatlıktan yapıyor . Dişlerini fircalayip yatmasını sağlayın o biraz ağız kuruluğu yapıyor en azından temiz salya olur

Bir kaç konuda daha yazdım,15 yaş üstü çocuklarımız dahil olmak üzere kimseyi değiştiremeyiz.
İstediğimiz kadar uğraşalım,mümkün değil.
Kişi kendisindeki eksik ve kusurların farkındaysa ve bunları düzeltmek istiyorsa, değişim ve düzelme mümkün olabilir,bu da ciddi çaba ve biraz zaman ister.

Açıkcası eşiniz çok tuhaf geldi bana, bizim anaokulundaki öğrencilerimiz bile böyle yemek yemiyor, ailesi de böyle diyorsunuz,sanırım görgü noktasında ailece eksik ve sorunlular.
Böyle bir adamla yaşamak ve toplum içerisinde bulunmak çok zor,kişisel olarak benim için kabul edilemez bir durum.

Anladığım kadarıyla eşiniz güzellikle yaptığınız ikaz ve uyarıları da dikkate almıyor,sizin bu konudaki itirazınızı hiç önemsemiyor.
Bu durumda geriye tek yol kalıyor rest çekmek ve onu protesto etmek.
Ben olsam aynı sofraya oturmam,dışarıda birlikte yemek yemeğe kesinlikle gitmem,
bakalım napacak o zaman.
El mi yaman? Bey mi? Görsün.

Allâh yardımcınız olsun. dua edin belki biri onurunu gururunu kırar utanırda öyle yemez artık. isim vermeyeyim biri var istedik kadın. çalışan güya hanımefendi ama alakası yok . Yemek yerken savaşıyor sanki öyle itici geliyor anlatamam. mesela yemek pilav cacık her tabakta diğer yemekten var. acele acele ondan ona. eşimin ailesi temiz değil maalesef ve çay içerken çorba içerken şır şır ses yaparlar. her yemekte kıl saç vardır. süpüren yokki. konuş istediğin kadar aynı. ve bir başakasıda sürekli ağzını temizler..mesela bana gelir tülbent ister ve o tülbentin ipini bi şekilde bulur dişini temizler. ben tertemiz bir ailede büyüdüm nerden düştüm bunların eline ya.

Anlatiminizdan benim de midem bulandı ama siz eşinizi sevmiyorsunuz.Aşk var ya aşk o yok sizde..

Ayrıca geyirmesi ayrıca iğrenç ama siz söyleye söyleye onu mahcup ede ede düzeltirirsiniz gibi..

Tamam da adamın huyunu biliyorsunuz neden beraber yemeğe çıkıyorsunuz?
Hadi çıktınız diyelim ben hayatta aynı masada oturmam ayrı ayrı masalarda otururdum.
Evde de beraber yemek yemezdim onu beklemeden yerdim o yerken de aynı odada oturmazdım.
Kendi pis salyası için doktora gitmeyen adamla da opusmezdim şahsen.

Ailesi iyi eğitememiş olabilir evet ama kendini mükemmel görmesi sınır bozucu gerçekten en sınır olduğum insan modeli bu tipler

Ağız şapırtısından nefret ederim.Bir kız arkadaşımla bu yüzden görüşmez oldum mesela.O kadar haklısın ki.Böyle şeyler aileden kaynaklanıyor ve maalesef değişmesi çok zor.

Söylemekle değil kişi kendi isterse değiştirebilir bence.Eşinin kendini değiştirmesini sağlayacak şeyler yapabilirsin.Mesela onunla yemek yeme , açık açık iğreniyorum de.Eğip bükme lafı.Çünkü cidden çok iğrenç bir durum bu.Sen gururu incinmesin dedikçe adam ciddiye almaz olmuş seni.

Neymiş sonra evlilik aşkı öldürüyor.. Valla böyle özensiz eşlerle ne aşk kalır ne saygı kalır zaten. Üstelik karşı taraf rahatsız olduğunu söylüyor, benden soğur tiksinir korkusu da mı yok. İnsan biraz dikkat eder ya el insaf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…