İhanet,acı ve yeni bir hayat

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Merhaba. Daha önce 6 senelik bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik. Sürekli küsüp barisiyorduk. O lise ben univ mezunu. 6.senemizde sürekli ayrılıyordu benden ilgisizlik küfürler herşey vardı. Taaki bi gün 4 ay ayrı kaldık ve 4. Ayın sonunda buluştuk herşey iyiydi normaldi opustuk aşk tavandi.telefonunu acmadigini gördüm zorla telefonu açtım baktım başka bir kızdan aşk mesajları. Tokadı bastığım gibi gittim terkettim. Aylarca depresyon tedavisi gördüm. Bu olay 1 bucuk sene önce başıma geldi. Bu depresyondan kurtulmamı sağlayan biri çıktı karşıma ogretmen ahlaklı temiz biriydi çokta romantik. İlişkimiz başladı ve en son istedi ailemden şuan sözlüyüm onunla . 1 senedir Harika giden bi ilişkimiz var ama ben geçmişin etkisinden kurtulamıyorum. Sozlendigimi duyan eski sevgilim ağlayarak yalvar yakar aradı beni . O kızla ilişkisi olmasına rağmen. Ben reddettim tabii onu . Ama kızlar içimde derin bir intikam ve acı duygusu var. Unutamıyorum. Bilmiyorum belki de hala seviyorum. Dün o kızla sozlenecegini duydum . İçimde inanılmaz şeyler koptu . Kız bilmiyor niye ayrıldığımız ı anlatmayı denedim dinlemedi bile beni ruh hastası şizofren olarak biliyor eski sevgilim onu öyle inandırms . Ama hala deli gibi seviyor beni .ne yapmalıyım kızlar yardım edin kafam çok karışık.

Son düzenleme:
Canım eski sevgilinden uzak dur yeni hayatını karaktersiz biri için bozmaya değmez.Eğer şuan hayatında olan insanı seviyorsan ve o da aynı şekilde seviyorsa ilişkiniz iyiyse önüne bak.Geçmişe takılıp kalma.Ölümlü dünya hepimiz gelip geçiciyiz.Önemli olan yaşadığın süre boyunca mutlu olmak ve hep geleceğe bakmak.Geçmişe bakmak seni sadece geriye götürür.Aklından çıkar intikamı.Bu işin sonunda zararlı sadece sen çıkarsın.Seni aldatacak kadar karaktersiz bir erkeğin zaten intikamdan sonra çok acı çekeceğini sanmıyorum.Sen en iyisi geleceğini bak ve mutlu ol.

Canım eski sevgilinden uzak dur yeni hayatını karaktersiz biri için bozmaya değmez.Eğer şuan hayatında olan insanı seviyorsan ve o da aynı şekilde seviyorsa ilişkiniz iyiyse önüne bak.Geçmişe takılıp kalma.Ölümlü dünya hepimiz gelip geçiciyiz.Önemli olan yaşadığın süre boyunca mutlu olmak ve hep geleceğe bakmak.Geçmişe bakmak seni sadece geriye götürür.Aklından çıkar intikamı.Bu işin sonunda zararlı sadece sen çıkarsın.Seni aldatacak kadar karaktersiz bir erkeğin zaten intikamdan sonra çok acı çekeceğini sanmıyorum.Sen en iyisi geleceğini bak ve mutlu ol.

arkadaşıma katılıyorum şu anki konuştuğun kişiyle önüne bak derim geçmişi de düşünme yaşandı bitti. değmez öyle birisi için

ilk sevgilini unutamadiysan, yeni sevgili neden ediniyorsun?
yeni sevgilinin duygulariyla neden oynuyorsun???

birini unutmadan digerine gitmek hic hos bir davranis degil ustelik 1 senedir berabersiniz...
anlamadim seni, sanirim ruh sagligin yerinde degil.

Bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ve boşandım 2 sene oldu ama eski eşim ne kadar da pişman olsa yeniden evlenmek istese de kabul etmedim affedemezdim çünkü ama bende geçmişin etkisinden kurtulup yeni bir hayata başlayamıyorum kimseden etkilenmiyorum hoşlanmıyorum.aşık olmak istiyorum ama olamıyorum çok mutsuzum tarif bile edemiyorum

Back
X