- 20 Ağustos 2014
- 94
- 16
- 98
- 33
Merhaba. Daha önce 6 senelik bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik. Sürekli küsüp barisiyorduk. O lise ben univ mezunu. 6.senemizde sürekli ayrılıyordu benden ilgisizlik küfürler herşey vardı. Taaki bi gün 4 ay ayrı kaldık ve 4. Ayın sonunda buluştuk herşey iyiydi normaldi opustuk aşk tavandi.telefonunu acmadigini gördüm zorla telefonu açtım baktım başka bir kızdan aşk mesajları. Tokadı bastığım gibi gittim terkettim. Aylarca depresyon tedavisi gördüm. Bu olay 1 bucuk sene önce başıma geldi. Bu depresyondan kurtulmamı sağlayan biri çıktı karşıma ogretmen ahlaklı temiz biriydi çokta romantik. İlişkimiz başladı ve en son istedi ailemden şuan sözlüyüm onunla . 1 senedir Harika giden bi ilişkimiz var ama ben geçmişin etkisinden kurtulamıyorum. Sozlendigimi duyan eski sevgilim ağlayarak yalvar yakar aradı beni . O kızla ilişkisi olmasına rağmen. Ben reddettim tabii onu . Ama kızlar içimde derin bir intikam ve acı duygusu var. Unutamıyorum. Bilmiyorum belki de hala seviyorum. Dün o kızla sozlenecegini duydum . İçimde inanılmaz şeyler koptu . Kız bilmiyor niye ayrıldığımız ı anlatmayı denedim dinlemedi bile beni ruh hastası şizofren olarak biliyor eski sevgilim onu öyle inandırms . Ama hala deli gibi seviyor beni .ne yapmalıyım kızlar yardım edin kafam çok karışık.
Son düzenleme: