• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet affedilir mi ?

kesinlikle affetme bekarlığımda böyle mal bir sevgilim vardı aldatan. ölümüne inkar ediyordu yakaladığım internet konuşmaları vsleri.aynı sana dedikleri gibi bir sürü name saydı bana. yemediği halt kalmamış onla. affetme gafletinde bulunmuştum. kaldığı yerden kızla devam etmişti.2. kez ortaya çıkınca şutu yedi.huylu huyundan vazgeçmez.
Iste şimdi ağlıyor pişmanım diyor yalvariyor bilmiyorum belki gerçekten pişman dir diyorum

Asla ve asla affetme. yalanlar söyleyen seni aldatan bir adama 2. bir şans vermeye değer mi? kendini küçültmeye? bir daha güvenebilecek misin ona? ne gözyaşlarına aldan ne de yalvarmalarına... seni el üstünde tutan gözünün içine bakan adam gibi bir adam mutlaka çıkacak karşına. ama o adam bu değil..
Herkes arayip gerçekten çok pişman eskiden daha çok değer veriyor sana affet düzeldi değişti mutlu olun diyor ne yapıcam bilmiyorum

Aslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen

Bilemedim yani bunu yapan tekrar yaparmı yapabilme olasılığı yüksek böyle bir insan için sana yorum yapamıyorum nasıl degerlendirme yapabilirizki belliki seviyosun ve buraya yazıyosun kalbin kırık olsada açık bir kapı dan içeri sokabilirmiyim soruları var kafanda ama işte yalan ve aldatma var allah yardımcın olsun canım inşallah :( :( :( :(

Sadece mi? Canım sevdiğin adam başkasıyla öpüşmüş,sarılmış doğru mu bu? Ayrıca ben o kadarla sınırlı olduğunu sanmam.

Tabiki de değildir çok hakılısınız.. Ama arkadaşımız kör olmuş..

G Gizmopoli Tek derdi sarılmak öpmek olsa sana sarılırdı yahu sevgilisi değil misin? 4 ay boyunca SADECE ama bak SADECE sarılıp öpüştüler he canım he:KK70:

Ahh bana böyle birisi diyecek sen birlikte olmadın diye bende başka kızla oldum diye.
Elimin tersiyle bir vururdum.Ne münasebet bana böyle bir cümleyi kimin haddi ki kuaracak.
Siz yüz veriyorsunuz böyle şahsiyetsiz beş para etmez adamlara.

Sen bu adamı haddi affedip yanına yakıştırdın peki o adam ailene yakışıyor mu?Yazık değil mi o annene babana böyle bir adamın sevgilisi ol diyemi büyüttüler.

Bak ben anne değilim ve evlilik öncesi cinselliğe de karşı değilim.Sen deseydin ki ben birlikte oldum eyvallah ama sen istememişsin ve o senin kararına saygı duymamış üstüne üstlük aldatmış.Hem de 4 ay koca 4 ayyy.
Sen yakalamasan kimbilir ne zamana kadar....

Tabiki de değildir çok hakılısınız.. Ama arkadaşımız kör olmuş..

G Gizmopoli Tek derdi sarılmak öpmek olsa sana sarılırdı yahu sevgilisi değil misin? 4 ay boyunca SADECE ama bak SADECE sarılıp öpüştüler he canım he:KK70:
Aklına girmişler gibi çoktan.Ya adam ne ki arkadaşları ne olsun,dinleye dinleye normalleştirmeye başlamış.Aldatan adam o kızı da gayet tehdit etmiştir büyük konuşmayayım ama midem almaz benim.

Aslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen

daha çok üzülmemek için şutla....
güvensiz ilişki olmaz..

Aklına girmişler gibi çoktan.Ya adam ne ki arkadaşları ne olsun,dinleye dinleye normalleştirmeye başlamış.Aldatan adam o kızı da gayet tehdit etmiştir büyük konuşmayayım ama midem almaz benim.

Tabi canım kim bilir ne işler döndü ki kız gelip bişi olmadı diyor.. Ki hiç bişi yaşamamış dokunmamış bile olsa yine de kabul edilemez çünkü adam afedersiniz ama resmen enayi yerine koymuş sen herşeyden yoksun birbirimize yeteriz arkadan ye kürküm ye yok yaa

Affedersen o aynısını farklı bi kızla yapmaya devam etcek. Affetmezsen 3 5 gün üzülceksin ama geçecek. Affetme sakın

"ihtiyacım için gittim" kadar mide bulandırıcı bir söz olabilir mi bir ilişkide? Onun ihtiyacı var sizin yok mu? Birisini gerçekten seven insan, başkasına dokunamaz.
Taviz tavizi doğurur, affederseniz ilişkiniz ikinci bir ihanetle, daha çirkin bir şekilde biter emin olun...

kesınlıkle affetme kesınlıkle! 4 ay ne demek ya?? senın tum gururunu onurunu hiçe sayarak 4 ay gızlı gızlı konusmak ne demek hangı erkeklıge sıgar bu ? kendıne bıraz deger verıyorsan sakın affetme ondan sana hayır gelmez sevgı aşk her seyı halletmıyor daha onemlı seyler var sadakat ve saygı gıbı

Herkes arayip gerçekten çok pişman eskiden daha çok değer veriyor sana affet düzeldi değişti mutlu olun diyor ne yapıcam bilmiyorum

canım yapacağın şey belli. ayrılmak. madem ağlayıp sızlayacaktı, içip içip arayacaktı yapmasaymış ALDATMASAYMIŞ seni. bu kadar mı zayıflar ben anlamıyorum ki ya... hadi her şeyi geçtim..bunu bir daha yapmayacağını nereden biliyorsun? hadi yapmadı diyelim sen bunu bile bile sana yalan söyleyen aldatan bir insanın nasıl elini tutacaksın nasıl sarılacaksın ve bunları yaşarken arkandan başka bir kızla görüşmediğini nereden bileceksin? için içini yemeyecek mi? bu şekilde bu ilişkiyi yürütebilecek misin? bunu kendine yapma...:stop:

Back
X