Peki tamam öyle yapıcamneden açıyorsun ki telefonlarını?
tamammen bitiremediğini hissediyo bence
numarasını engellemekle başla işe
veya başka bir hat al!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki tamam öyle yapıcamneden açıyorsun ki telefonlarını?
tamammen bitiremediğini hissediyo bence
numarasını engellemekle başla işe
veya başka bir hat al!!!
Birlikte olmamışlar kız da söyledi sarılmış öpmus falan bu sadeceo kızla sen sadece yatmadığın için onla yatan biri bu.
kısaca kadına değer vermeyen istediğini alıp yol veren,pisliğin önde gideni.
Iste şimdi ağlıyor pişmanım diyor yalvariyor bilmiyorum belki gerçekten pişman dir diyorumkesinlikle affetme bekarlığımda böyle mal bir sevgilim vardı aldatan. ölümüne inkar ediyordu yakaladığım internet konuşmaları vsleri.aynı sana dedikleri gibi bir sürü name saydı bana. yemediği halt kalmamış onla. affetme gafletinde bulunmuştum. kaldığı yerden kızla devam etmişti.2. kez ortaya çıkınca şutu yedi.huylu huyundan vazgeçmez.
Kendisi ne ki arkadaşları ne olsun kulak verme sakın.Hat değiştirme olayını bir daha düşün..Arkadaşları sürekli arayip yazıyor
önemli olan düşünce değilmi.. bunu demişmi bittiBirlikte olmamışlar kız da söyledi sarılmış öpmus falan bu sadece
Herkes arayip gerçekten çok pişman eskiden daha çok değer veriyor sana affet düzeldi değişti mutlu olun diyor ne yapıcam bilmiyorumAsla ve asla affetme. yalanlar söyleyen seni aldatan bir adama 2. bir şans vermeye değer mi? kendini küçültmeye? bir daha güvenebilecek misin ona? ne gözyaşlarına aldan ne de yalvarmalarına... seni el üstünde tutan gözünün içine bakan adam gibi bir adam mutlaka çıkacak karşına. ama o adam bu değil..
Sadece mi? Canım sevdiğin adam başkasıyla öpüşmüş,sarılmış doğru mu bu? Ayrıca ben o kadarla sınırlı olduğunu sanmam.Birlikte olmamışlar kız da söyledi sarılmış öpmus falan bu sadece
Aslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen
Sadece mi? Canım sevdiğin adam başkasıyla öpüşmüş,sarılmış doğru mu bu? Ayrıca ben o kadarla sınırlı olduğunu sanmam.
Aklına girmişler gibi çoktan.Ya adam ne ki arkadaşları ne olsun,dinleye dinleye normalleştirmeye başlamış.Aldatan adam o kızı da gayet tehdit etmiştir büyük konuşmayayım ama midem almaz benim.
Aslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen
Aklına girmişler gibi çoktan.Ya adam ne ki arkadaşları ne olsun,dinleye dinleye normalleştirmeye başlamış.Aldatan adam o kızı da gayet tehdit etmiştir büyük konuşmayayım ama midem almaz benim.
Affedersen o aynısını farklı bi kızla yapmaya devam etcek. Affetmezsen 3 5 gün üzülceksin ama geçecek. Affetme sakınAslında buraya bu konuyu açtım evet cevabımi kendim veriyorum ihanet asla affedilmez bence kimse değişmez degisemez .Siz hepiniz benden büyüksunuz ve hayat tecrübeniz çok onun için sizden akıl almak istiyorum .4 ay önce 2.5 senelik ilişkim bitti sevgilim istiyor diye facebook hesaplarını kapatıp hatları değiştirmiştik biz bize yeteriz başkası araya girmesin diye .Eski konularıma bakarsaniz hersey yazıyor .sonra sevgilimin başka bi adla facebook kullandigini 4 aydır başka bi kızla konuştuğunu bana yalan yere yeminler ettiğini öğrendim .tanımıyorum diye yemin ettiği kızla sevgili olduğunu .öğrendiğim 2 ay telefonlarına karşısına hiç çıkmadım ama içimde kalmış cümleler vardı bildiğim her şey yalanmis çünkü .Her gece içip içip arayip yalvarmalar araya arkadaşlarını katmalar .ihtiyacım için gittim ona aşkım demedim dokunmadim diye geçen hafta yemin ederken yine yalan söylediğini sorduğumda ise sana nasıl diyebilirdim dedi .Son bi şans ver her şeyi duzelticem artık her şey başka olucak diyor sevmedim diyor .unutamiyorum ama affedemiyorum bi akıl verin lütfen
Herkes arayip gerçekten çok pişman eskiden daha çok değer veriyor sana affet düzeldi değişti mutlu olun diyor ne yapıcam bilmiyorum