- 4 Şubat 2015
- 6.269
- 12.634
- 448
Anlatayım Şimdi erkek arkadaşınızın telefonunu elinize alıyorsunuz ama o yanınızda olmayacak şifremi unuttum diyorsunuz Facebook'tan telefonuna mesaj geliyor O sırada şifreyi değiştir yapıyorsunuz sürekli çıkış yapmıyorsa Facebook'dan, hep açıksa sıkıntı yok. Kendi telefonunuzdan direkt Facebook'a hemen giriş yapıyorsunuz oradan bildirimde gelse telefon sizin elinizde olduğu için hemen bildirimlerden siliyorsunuz. O şeklide.Bulmayı nasıl yapıyorsunuz
normal face uygulamasindan degilde
telefonundan internet sekmesini acip savdaki ic noktadan masa ustu gorunumune gecip normal bilgisayar girisi yapiyormus gibi gir gece
esinin teline baska bir adresten faceye girildi mesajo gelirse evet bu benim secenegine tikla
Çok iyi fikirmiş, messenger indirip telefonuma, gece o uyurken yapayım ben, bakalım mesajlarına ortak olalım. ak koyun kara koyun çıksın ortayaAnlatayım Şimdi erkek arkadaşınızın telefonunu elinize alıyorsunuz ama o yanınızda olmayacak şifremi unuttum diyorsunuz Facebook'tan telefonuna mesaj geliyor O sırada şifreyi değiştir yapıyorsunuz sürekli çıkış yapmıyorsa Facebook'dan, hep açıksa sıkıntı yok. Kendi telefonunuzdan direkt Facebook'a hemen giriş yapıyorsunuz oradan bildirimde gelse telefon sizin elinizde olduğu için hemen bildirimlerden siliyorsunuz. O şeklide.
Canım aynı durumu bi yakınım yaşadı aksam telefonu alıp bana gelmişti telefon numarasına kod gönderip şifreyi ddgistirmistim yeniden giriş yaptım telefonuna kendisi de takip ediyordu hiç anlamadı eşi deEşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini
Kendi kendine istek göndermez. Sadece takip edebilir o da bazen yanlisla olabiliyor.Eşim uzun zamandır bana karşı soğuk ve 15 gündür kendisinin sorumlu olduğu bir nedenden ötürü konuşmuyoruz. Dün telefonda bir şeyler yazarken ben gelince sekmeyi kapattı, baktım mavi bir yerdi. Gece telefonuna baktığımda messenger sekmesi olduğunu gördüm, gece 12.47 de bir kadına nasılsın yazmş o da iyiyim yazmış. Başka mesajlar da var tabi ama işveren görüşmesi adı altında bayanlarla olmuş, biriyle sayfalarca yazışmış, kadın evli misiniz diye sorunca bizimki "evli gibi, bekar gibi, sorunlar var yazmış" neyse... face de ilişki durumu boş...
1.messenger face in mesaj yazma bölümü mü
2. Telefonuma face indirsem (bi şekilde eşimin şifresini bulurum) onun face ine girsem anlaşılır mı?
Evet geceleri telefonuna bakabilrim ama bakmadan önce muhtemelen silmiş olur.
Not; evet böyle bir şey varsa yüz göz olmadan boşanacağım ama eşimle çok yatırım yaptık, çok sinsidir tek kuruş vermez, delil toplayıp hakkım olanı alarak boşanmak isterim.
Ekleme: face kendi kendine başka birine istek gönderir mi, kişinin kendisi mi gönderebilir sadece arkadaşlık isteğini
sorun bu mu :) oluyor arada.Saten: kumaş çeşidi
Zaten: çaresizce kullanmaya çalıştığınız bağlaç
1.soru evet mesajlaşma bölümü facebookta
2.soru şifreyi biliyorsan girebilirsin anlaşılmaz diye biliyorum.
ben evlenmeden bir evegirdim ama tapusunu almadim ama odemeye eblenmden once başladım mesela suan tapualinca evli olmus oluyorum oyuzden ilerde ayrilsak yije eşimin hakki oluyormu
ben odemiyorumm babam oduyor
oluyor arada
babam odedi benodemedim istee oyuzden sordumEvlilik sırasında ödenen tutarın yüzde ellisi oranında hakkı olur.
Sen de az değilsin ama tatlı su kurnazı. Böyle hesaplar kitaplar bana doğru gelmiyor açıkçası sanki uzun zamandır aldatsın da tazminat alayım der gibi bir tarzın var. Ortam hazırlamaya çalışıyor gibisin. Para bir tek onu mu bozmuş tartışılır. Hakkınızda hayırlısı...
Sifreyi nasil buluyorsunuz ???Anlaşılmıyor anlaşılmıyorben yapmıştım erkek arkadaşımın şifresini bulmuştum hem messenger hem face bende açıktı ona gelen mesajlar direk bana da düşüyordu. Sonra aldatmalarına dayanamadım ayrıldım. O okumadan girip okursanız okunduğu anlaşılıyor. Sizin ekrana bildirim zaten düşecek takip edin konuşmalara cvb verdiği ana sizde açın okuyun ama ondan önce açmayın
Yukarda anlatmıştııSifreyi nasil buluyorsunuz ???
Gormedim bakayim bi tesekkur ederimYukarda anlatmıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?