İhanet...face den anlayanlar yardımınıza ihtiyacım var

Bulmayı nasıl yapıyorsunuz
Anlatayım Şimdi erkek arkadaşınızın telefonunu elinize alıyorsunuz ama o yanınızda olmayacak şifremi unuttum diyorsunuz Facebook'tan telefonuna mesaj geliyor O sırada şifreyi değiştir yapıyorsunuz sürekli çıkış yapmıyorsa Facebook'dan, hep açıksa sıkıntı yok. Kendi telefonunuzdan direkt Facebook'a hemen giriş yapıyorsunuz oradan bildirimde gelse telefon sizin elinizde olduğu için hemen bildirimlerden siliyorsunuz. O şeklide.

normal face uygulamasindan degilde
telefonundan internet sekmesini acip savdaki ic noktadan masa ustu gorunumune gecip normal bilgisayar girisi yapiyormus gibi gir gece
esinin teline baska bir adresten faceye girildi mesajo gelirse evet bu benim secenegine tikla

vakit kaybetmeden hemen bir avukat ile görüşün. En dogru plani o size cizecektir. bir bedel karisiligi profosyonel yardim almazsaniz ilerde cok daha büyük kayiplariniz olabilir.

Çok iyi fikirmiş, messenger indirip telefonuma, gece o uyurken yapayım ben, bakalım mesajlarına ortak olalım. ak koyun kara koyun çıksın ortaya

Canım aynı durumu bi yakınım yaşadı aksam telefonu alıp bana gelmişti telefon numarasına kod gönderip şifreyi ddgistirmistim yeniden giriş yaptım telefonuna kendisi de takip ediyordu hiç anlamadı eşi de

Kendi kendine istek göndermez. Sadece takip edebilir o da bazen yanlisla olabiliyor.

Onun telefonuna mesajlar ayarlar kelime listesine bak tel de yazdığı kelimeler çıkıyor

eşinizin size mal verip vermeme gibi bi lüksü yok taşınmaz mallar zaten ortak bölünüyor ama bankada ortak yüklü paranız vardır onu çeker kaçırır onu bilemem hakkınızı tespit için bu konuda bi avukata danışın

ben odemiyorumm babam oduyor

Ödemeler eğer bankaya babanız tarafından(onun gönderici kimliği ile) EFT yapılıyor ise hiç sorun yok.ancak ödemeleri siz kendi adınız ile (parayı babanızdan elden alıyor iseniz) ile yatırıyor iseniz yine evlilik birliği içinde ödenmiş kısmın yüzde ellisinde hak sahibi olur. Ama babanız sizin banka hesabınıza gönderiyor ise bu parayı her ay ve siz o hesaptan çekip kendiadınız ileödeme yapıyorsanız , rahatlıkla ispatlarsınız ve hak sahibi olamaz.

Face kendi kendine istek göndermez messenger facebook a bağlı konuşma programı diye biliyorum yani birileriyle ordan çatır çatır yazısılir ama kendinize face yukleyip onun şifresini bulmak zor iş olsa gerek

Bu ne çirkin bir üslup ya ?? Sende az değilsin tatlı su kurnazı ne demek ???
Kadın 3 çocuğuyla aldatiliyor, zamanında almış 300bine arsa şuan olmu s 2.5 milyon diyor birde onu aldatan aşağılık adama bıraksın da adam kadınlarla mi yesin ?? Tabi ki akıllı bir sekilde hakkini arayacak. Siz bırakır mısınız milyonlarinizi ??? Aynı evin icinde başka kadınlarla yazışacak bir adam zaten karakterli değildir. Ve aldatacak kadar aşağılık bir erkeğe de herşey müstehaktir.
Gerçekten kadınların birbirine destek olması gerekirken böyle yorumlar görünce deliriyorum.
Konu sahibi siz akıllı bir kadınsınız. Kendinize çok iyi bir boşanma avukatı bulup durumlarınızı anlatin bence. Sizi çok iyi yönlendirsin ve hakkınızı sonuna kadar alın. Madem eşiniz sinsiymis profesyonel bir şekilde adımlarınızı adın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Bu arada Biaaaaa isimli üyemiz hem boşanma avukatıydı hem de bu konularda bence çok mantıklı akıllar veriyor buradaki üyelere tecrubeleriyle. Siteye girince size de bence mantikli bir öneride bulunabilir diye aklıma geldi

Sifreyi nasil buluyorsunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…