Şimdi herkes aynı yorumları yapmış, ben farklı bir yorum yapacağım sana. Yapılan yorumlara katılıyorum, ama olayı yaşayan sensin ve öyle söylendiği gibi bırakıp gitmek kolay olmuyor onu biliyorum.
Şuanki eşimle o zamanlar sevgiliyiz. Ama aslında sevgili bile değiliz. Öyle aşağılık bi yerlerdeyim. O kadar seviyorum ki, bunu bile bile yanında kalıyorum. (yanında kalmak derken lafın gelişi)
Sonra zamanla daha çok alışıyor bana. Artık yavaş yavaş sevgili oluyoruz. Birgün onun bilgisayarı elimde. Oyalanayım diye verdi. o da yanımda başka bir şeyle uğraşıyor. aynı odadayız. Ben çaktırmadan msn kontrol ediyorum. Bir de ne göreyim. Başka bir kızla daha görüşmüş bu geçmiş zamanda ve ben varken. Bunu görünce çaktırmıyorum çünkü yazının tamamını okumam lazım. Baktığımı anlarsa laptopu alacak elimden diye ses etmiyorum ama dizlerim titriyor. Engel olamıyorum. Sadece her şey yolunda gibi göstermek için gülümsüyorum.
Neyse aradan zaman geçti, ben öyle mesajlarını okudum falan demedim tabi kontrolü elimde tutmak için. Ama Allah bana bir fırsat verdi, kız bunu instagramdan fotografını etiketlemiş onu gördüm bu kız kim diye sordum. İşte seninkiyle aynı yalanlar. O zamanlar o kadar ciddi değildim senle falan. Ama birlikte falan olmadım dedi. Biliyorum kızın senin evinde fotoğrafı vardı diyemedim. Öyle kaldı.
Evliyiz şimdi. Tuvalete telefonla girse şüphe duyuyorum. Ama Allah var, evlendiğimizden beri bişeyini görmedim. Yine de tetikteyim. Herkes benim kocam yapmaz diye ortada gezebilirken, ben benimki ne zaman bişey yapacak acaba diye gidiyorum. Gidecek gittiği yere kadar. Sonuç mu? evet çok severek evlendim isterdim ki o da beni çok sevsin. Çok seversen gördüğün andan itibaren onu aldatmazsın çünkü, bu işin 1 ayı, 2,5 ayı olmaz.
O yüzden karar senin.