• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet mevzusu, ne yapacağını bilemeyen ben

Şimdi herkes aynı yorumları yapmış, ben farklı bir yorum yapacağım sana. Yapılan yorumlara katılıyorum, ama olayı yaşayan sensin ve öyle söylendiği gibi bırakıp gitmek kolay olmuyor onu biliyorum.
Şuanki eşimle o zamanlar sevgiliyiz. Ama aslında sevgili bile değiliz. Öyle aşağılık bi yerlerdeyim. O kadar seviyorum ki, bunu bile bile yanında kalıyorum. (yanında kalmak derken lafın gelişi)
Sonra zamanla daha çok alışıyor bana. Artık yavaş yavaş sevgili oluyoruz. Birgün onun bilgisayarı elimde. Oyalanayım diye verdi. o da yanımda başka bir şeyle uğraşıyor. aynı odadayız. Ben çaktırmadan msn kontrol ediyorum. Bir de ne göreyim. Başka bir kızla daha görüşmüş bu geçmiş zamanda ve ben varken. Bunu görünce çaktırmıyorum çünkü yazının tamamını okumam lazım. Baktığımı anlarsa laptopu alacak elimden diye ses etmiyorum ama dizlerim titriyor. Engel olamıyorum. Sadece her şey yolunda gibi göstermek için gülümsüyorum.
Neyse aradan zaman geçti, ben öyle mesajlarını okudum falan demedim tabi kontrolü elimde tutmak için. Ama Allah bana bir fırsat verdi, kız bunu instagramdan fotografını etiketlemiş onu gördüm bu kız kim diye sordum. İşte seninkiyle aynı yalanlar. O zamanlar o kadar ciddi değildim senle falan. Ama birlikte falan olmadım dedi. Biliyorum kızın senin evinde fotoğrafı vardı diyemedim. Öyle kaldı.
Evliyiz şimdi. Tuvalete telefonla girse şüphe duyuyorum. Ama Allah var, evlendiğimizden beri bişeyini görmedim. Yine de tetikteyim. Herkes benim kocam yapmaz diye ortada gezebilirken, ben benimki ne zaman bişey yapacak acaba diye gidiyorum. Gidecek gittiği yere kadar. Sonuç mu? evet çok severek evlendim isterdim ki o da beni çok sevsin. Çok seversen gördüğün andan itibaren onu aldatmazsın çünkü, bu işin 1 ayı, 2,5 ayı olmaz.
O yüzden karar senin.
Çok teşkkür ederim yorumunuz için. En azından beni anlayabilen biri çıktı burada. Eşinizin size savunmasıyla benim erkek arkadaşımın dedikleri aynı. Fakat ben seviyorum vazgeçemiyorum diye bir durum söz konusu değil. Ben gidecek 3 yılıma ve ona üzülüyorum. Ha elbette ben de üzülcem ama şu an farklı konumdayız. Gerçekten beni sevdiğine gönülden inanıyorum ama "acaba bir daha yapar mı" şüphesi yiyip bitiriyor insanı.

Sizi aldatmamış sayılsa bile evli bir kadınla beraber olabilen bir erkekle ben olsam devam etmezdim. Kişiliği sıkıntılı bir kere.

eski sevgilisi diyorsun ... + evli bir kadın .. bu olay 2.5 ay svgiliyken olmus. Düşüncesi neydi acaba ? insanın aklına bintürlü şey geliyor. keşke senleyken yapmasaydı. Sen 2 seneni ona verdiğin için belkide suan vazgecemiyorsun. ve sevgisine inandıgını söylüyorsun. otur bi iyice düşün kafan çok karısık belli,al karşına herşeyi konuş illaki olmak istiyorsan şart koy senin için elinden gelen herşeyi yapsın ve güvenini kazansın,güvenin kırılmış senin
Evet güvenim çok zedelendi. Şöyle ki artık mesajlarıma veya aramalarıma dönüş yapmadığında her an bir kadınla olacakmış gibi hissediyorum bu çok zor.. giden bir 3 yılım var, ailem ailesi herkes bizi biliyor. Her ne kadar pişmanım yapmam etmem dese de olmuyor hazmedemiyorum. Hazmederim unuturum sandım tekrar başladık ilişkiye ama unutulmuyormuş. Şimdi o bu kadar değişmişken benim için çabalarken bırakıp gitmek vicdanımı acıtıyor işte anlatmak istediğim bu

Valla hiç kusura bakma canım 2 buçuk ay az zaman değil. O sıra seni sevmiyor muymuş? Şayet ben olsam kapıya koyardım midem kaldırmazdı.

Herkesin bakış açısı farklıdır bu konuda .. Mesela ben .. Başka bir kadınla cinsel birliktelik yaşayan bir erkeği kabul etmezdim .. ..

Evet güvenim çok zedelendi. Şöyle ki artık mesajlarıma veya aramalarıma dönüş yapmadığında her an bir kadınla olacakmış gibi hissediyorum bu çok zor.. giden bir 3 yılım var, ailem ailesi herkes bizi biliyor. Her ne kadar pişmanım yapmam etmem dese de olmuyor hazmedemiyorum. Hazmederim unuturum sandım tekrar başladık ilişkiye ama unutulmuyormuş. Şimdi o bu kadar değişmişken benim için çabalarken bırakıp gitmek vicdanımı acıtıyor işte anlatmak istediğim bu

çok üzücü bir durum gerçekten. zamanında sen onjun için çabaladın birşey olmadı ama simdi o senin için çabalıyor ve sende birşey olmuyor. o da güven eksikliğinden. ama sen kendi sevgine gerçekten inanıyorsan devam et fakat bittiğini düşünüyorsan bitir. arada emek ve aile oldugu için çok koyuyor zaten. dediğim gibi ya zamana bırak ya da güvenini kazansın bence

Bu zamanda yaşamayan kalmış mıdır bilmiyorum. Evet en azından ben hayatındayken yaşamamalıydı..
Valla bilmiyorum ama ... Bi çok insan nasıl ki kızların ilk ilişkisini önemseyip kızlık zari falan diyorsa bende erkek de isterim ... onlar bakirelik istiyorsa bende bakirlik isterim ..

Çok teşkkür ederim yorumunuz için. En azından beni anlayabilen biri çıktı burada. Eşinizin size savunmasıyla benim erkek arkadaşımın dedikleri aynı. Fakat ben seviyorum vazgeçemiyorum diye bir durum söz konusu değil. Ben gidecek 3 yılıma ve ona üzülüyorum. Ha elbette ben de üzülcem ama şu an farklı konumdayız. Gerçekten beni sevdiğine gönülden inanıyorum ama "acaba bir daha yapar mı" şüphesi yiyip bitiriyor insanı.
Bir daha yapabilir, ama yapmayadabilir. Onunla bitirir yeni biriyle başlarsın, o da seni aldatabilir. Yani başta aldatmayan sonra da aldatmaz kuralı yok. Seviyorsan zamana bırak, ben öyle yaptım. İlk zamanlar her fırsatta telefonunu didik didik ediyordum. mesajlar, fotoğraflar. Hala öyleyim ama artık daha seyrek yapıyorum. İşte bunlar hep "şüphe"den.
Bunun öncesinde benim de 3 yıllık sevgili+nişanlılık dönemim oldu. Ondan ayrıldım. Şimdi o 3 yıl hiç yaşanmamış gibi. Yani o 3 yıllar gelip geçiyo unutuluyo. Çok sevmiyordum alışkanlıktı benimkisi de. Zaten nişanı attığım gibi tayin istedim yerimi değiştirdim. Kalsam ayrılamazdım, o da bırakmazdı.

çok üzücü bir durum gerçekten. zamanında sen onjun için çabaladın birşey olmadı ama simdi o senin için çabalıyor ve sende birşey olmuyor. o da güven eksikliğinden. ama sen kendi sevgine gerçekten inanıyorsan devam et fakat bittiğini düşünüyorsan bitir. arada emek ve aile oldugu için çok koyuyor zaten. dediğim gibi ya zamana bırak ya da güvenini kazansın bence
Sevgim azaldı bunu görebiliyorum. Buluşmak istemiyorum mesajlaşmak sıkıcı geliyor vs.. Ama dediğiniz gibi emek var arada, birbirimize yaptıklarımız, aldıklarımız, gittiğimiz yerler, yediğimiz yemekler.. en çok bunlar koyuyor insana

Bir daha yapabilir, ama yapmayadabilir. Onunla bitirir yeni biriyle başlarsın, o da seni aldatabilir. Yani başta aldatmayan sonra da aldatmaz kuralı yok. Seviyorsan zamana bırak, ben öyle yaptım. İlk zamanlar her fırsatta telefonunu didik didik ediyordum. mesajlar, fotoğraflar. Hala öyleyim ama artık daha seyrek yapıyorum. İşte bunlar hep "şüphe"den.
Bunun öncesinde benim de 3 yıllık sevgili+nişanlılık dönemim oldu. Ondan ayrıldım. Şimdi o 3 yıl hiç yaşanmamış gibi. Yani o 3 yıllar gelip geçiyo unutuluyo. Çok sevmiyordum alışkanlıktı benimkisi de. Zaten nişanı attığım gibi tayin istedim yerimi değiştirdim. Kalsam ayrılamazdım, o da bırakmazdı.
Keşke benim de şehrimi değiştirebilme imkanım olsaydı. Benim için çok çabalıyo farkındayım. Ama bir daha yapar korkusu güvensizlik sevgi bırakmadı kalbimde. Niye bilmiyorum ama ayrılmaktan da devam etmekten de korkuyorum..

Sevgim azaldı bunu görebiliyorum. Buluşmak istemiyorum mesajlaşmak sıkıcı geliyor vs.. Ama dediğiniz gibi emek var arada, birbirimize yaptıklarımız, aldıklarımız, gittiğimiz yerler, yediğimiz yemekler.. en çok bunlar koyuyor insana
o zaman zamana bırakacaksın. kafanda bitirmiş gibisin. ama sendeki bu durumu farkediyordur. belki sen bitirmeden o bile bitirebilir. dikkat et,kaybedecek birşeyin yok hakkında hayrlısı olsun. bir yerde emeğin var , gerçekten zor

o zaman zamana bırakacaksın. kafanda bitirmiş gibisin. ama sendeki bu durumu farkediyordur. belki sen bitirmeden o bile bitirebilir. dikkat et,kaybedecek birşeyin yok hakkında hayrlısı olsun. bir yerde emeğin var , gerçekten zor
Çok teşekkür ederim çok iyisiniz.

acaba o vicdan azabı çekmiş mi ayrılırken. ne kadr saçma 2-2.5 aylık sevgiliydik yeniydi vs sende onu aldatsaydın o zman yeniydik derdin

2 aylıl flört, daha yeni diye mi aldatmış. Yani seninle dene förtü mü yaşıyormuş. Sen onun için birşey ifade etrmiyormuşsun o zaman öyle mi? Kaç ay olunca aldatmama olayı olmalıymış?
İlişki ilişkidir. Bunun yenisi eskisi yok. Seninle flört etmeye başladığı an, aldatmaması da gerekiyordu. Bu sana saygısından çok, kendine de saygısındandı.
Evli biriyle, eski sevgilisi de olsa, cinsellik yaşayabilecek kapasitede biri, siz evlenince de başkalarıyla da yaşayabilir demektir, hatta belki sizin haberiniz yoktur ama başkalarıyla da yaşıyordur. duygusal bağın olup olmaması önemli olmamalı. Bunu niye vurguladınız ki? Siz evlenseniz başkalarıyla cinsellik yaşasa, size de "ama aşkım aramızda duygusallık yok" dese kabul edecek misiniz?
Aldatan hep aldatır. aldatma kişilik bozukluğudur çünkü. Kendi gururunuz için devam etmeyin derim ben. Çünkü ilişkiyi yürütseniz de zaten asla eskisi gibi olmayacak ve şüpheler de sizi kemirip duracak. Kangren lmuş yarayla yaşamaktansa bazen kesip atmak gerekir.

Keşke benim de şehrimi değiştirebilme imkanım olsaydı. Benim için çok çabalıyo farkındayım. Ama bir daha yapar korkusu güvensizlik sevgi bırakmadı kalbimde. Niye bilmiyorum ama ayrılmaktan da devam etmekten de korkuyorum..
Sen bunu kalbine soracaksın... Ben bu adamı seviyor muyum? Bu adamla mutlu olur muyum? Sevgin bittiyse, sadece etraf ne der, annemlere ne diyicem düşüncelerine dalıyosan iyi değil. Evlilik hayaleri kurarken (kuruyormusunuz bilmiyorum ama) birden hayata yalnız devam etmek kolay değil. Ama hepsinden zoru sevmediğin bir adamla evlenmek. O yüzden tüm bunlardan önce kendini tart.
O şüphelerin yavaş yavaş azalacak. Tekrarlamadığı sürece sen ona güvenmeyi öğreneceksin. Birden bitmeyecek. Ama bana göre bir kadın da "benim kocam asla yapmaz" dememeli. O ufacık bir şüphen hep olsun zaten, ama hayatını karartmasın, sıkıntıya sokmasın.

Evli biri ile cinsellik yasayan birinden ne bekliyorsun ki?
Hadi evli olmasa bile seninle sevgiliyken baskasiyla olan birinden ne bekliyorsun?
Affedip devam ettiginde senin affetmen ona yeniden yapma cesareti verecektir.
2 3 aylik sevgiliyken sen duygusal degil de sadece seks icin biriyle birlikte oldugunu ona soylesen ne der ??

aldatılan kadının vicdan azabı çekmesi bizim millete has bir özellik mi, çok merak ediyorum.
ayrıca baştan sorayım, böyle bir durum yaşamayanlar yorum yapsın mı yapmasın mı?
sonra mazallah başına gelmeyen çok kolay konuşuyor yeeaa filan deniyor...

Back
X