- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle vicdan azabı çekmesi gereken siz misiniz acaba? Kim kimi üzdü ? Siz zaten affetmişsiniz, üstüne bir de kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Eski sevgiliyle yaşanan cinselliğin asla duygusuzca yaşanmış olduğuna da inanmam. Kendinize değer veriyorsanız kanmayın böyle adamların timsah gözyaşlarına.Öncelikle merhaba hanımlar,
Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...
Bravo ..Neyini affediyorsunuz böyle insanların anlamıyorum. Çok mu önemli yani onla mı doğdun onla öleceksin, seviyorum, bitiyorum olayları bana çok ters. Acımı kendi başıma çeker atlatırım gerekirse ama böyle bir insanla devam etmem. Hiçkimse için ruhumu karartmam ben. Günlerimi, gecelerimi kuşkuyla geçirmem. Huzur vermeyecek insanı yanımda tutmam.
Öncelikle merhaba hanımlar,
Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...
Hanımlar bana kadınım evli olduğunu bilmediğini söylemişti. Sonradan öğrendiğini falan. Şimdi sorun şu ki ben de böyle bir adamla asla devam etmezdim fakat gerek benim çevrem gerek onun çevresi bir şansı daha hak ediyor herkes hata yapar hem daha çok yeniydiniz belki sevgililik hayatına alışamadığı için böyle yapmıştır gibi şeyler söylediler. Benim sorunum şimdi ben onu affetmişken ayrılmak isteyince vicdanım rahat olmuyor. Çünkü bana dediği "beni affettin temiz bi sayfa açtık sana çok bağlandım şimdi gidersen yıkılırım toparlanamam".. of bilmiyorum ki kızlar ben çok mu saf düşünüyorum sizce.gerçekten onunla devam etmek de zarar veriyo bize
![]()