• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet mevzusu, ne yapacağını bilemeyen ben

Sevgililige alisamamis, aldatmis. Evlen de evlilige alisamayip aldatsin. Bir de üstüne soyle güzelinden bir de cocuk yap, babaliga alisamayip aldatsin.
Hayat sevgiline guzel.

Aldatmasını belki sineye çekebilirdim ama evli bir insanla yaşadığı cinselliği karaktersizlik olarak değerlendirir ve bitirirdim

cok igrenc bir adam mis.barismaniz hataymis zaten biraz gurur nolur o sizi yine aldatir emin olun..

Öncelikle merhaba hanımlar,
Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...
Öncelikle vicdan azabı çekmesi gereken siz misiniz acaba? Kim kimi üzdü ? Siz zaten affetmişsiniz, üstüne bir de kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Eski sevgiliyle yaşanan cinselliğin asla duygusuzca yaşanmış olduğuna da inanmam. Kendinize değer veriyorsanız kanmayın böyle adamların timsah gözyaşlarına.

Evli bir kadınla yatacak kadar karaktersiz , kendi evli bir adam olduğunda yine evlilerle takılmaya devam etcek , sende evli bir kadin olarak düşünürsün artık napacagini . Bunları ogrenmissin bekarken sadaka verip gideceğine barismissin Allah akıl fikir versin .. not. Sevgiliyken aldatilip affedipte evlenince aynı şeyi yaşayanlara hiç acimiyorum kendinizi ateşe atiyorsunz sevgili nedir Allah aşkına bırak gitsin , evlenince görüyorsunuz

Neyini affediyorsunuz böyle insanların anlamıyorum. Çok mu önemli yani onla mı doğdun onla öleceksin, seviyorum, bitiyorum olayları bana çok ters. Acımı kendi başıma çeker atlatırım gerekirse ama böyle bir insanla devam etmem. Hiçkimse için ruhumu karartmam ben. Günlerimi, gecelerimi kuşkuyla geçirmem. Huzur vermeyecek insanı yanımda tutmam.

Hersey bi kenara, adamin karakterine bi bak arkadasim evli biriyle birliktelik yasiyor
Sanirim bu ayrilman icin yeterli bi sebep

Neyini affediyorsunuz böyle insanların anlamıyorum. Çok mu önemli yani onla mı doğdun onla öleceksin, seviyorum, bitiyorum olayları bana çok ters. Acımı kendi başıma çeker atlatırım gerekirse ama böyle bir insanla devam etmem. Hiçkimse için ruhumu karartmam ben. Günlerimi, gecelerimi kuşkuyla geçirmem. Huzur vermeyecek insanı yanımda tutmam.
Bravo ..

Öncelikle merhaba hanımlar,
Benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. 7-8 ay önce erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. Şu şekilde olmuş biz yeni yeni sevgili olmaya başlarken yani 2-2,5 aylık sevgiliyken evli bir kadınla (erkek arkadaşımın eski sevgilisi) beni aldatmış. Cinsellik olduğunu biliyorum, arada duygusal bağ var mıydı yok muydu bilemiyorum. Bu olayı 2 sene sonunda öğrendim ve ayrıldım aradan birkaç ay geçti ve barıştık. Yani bana dediği şeyler "biz yeniydik,henüz ciddi birşey yoktu aramızda, şu an olsa asla öyle bir hata yapmam, şeytana uydum, seni çok seviyorum vs.." evet sevdiğine halen inanıyorum fakat son zamanlarda bu olay aklımdan çıkmaz oldu. Barıştığımızdan beri ona eskisi gibi davranamaz oldum. Şimdi size soruyorum siz böyle bir olay karşısında ne yapardınız? Benim kafam şu an karmakarışık bir yanık bitirmek bir yanım devam etmek istiyor. Bitirirsem çok vicdan azabı çekeceğimi de biliyorum onu üzdüğüm için. Bana fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. Uzun oldu kusura bakmayın herkese iyi günler dilerim...

Aldatmasını geçtim evli (veya evlenmiş) eski sevgilisi ile aldatmış, sen ona kıyamıyorsun ama bak o hem sana, hem ilişkinize hem de o kadının kocasına kıymış gözünü kırpmamış. Çok seviyor veya sen çok seviyor olabilirsin yine de bazı etik değerler var sevginin önüne mantığını dikmene sebep olması gereken...

Hanımlar bana kadınım evli olduğunu bilmediğini söylemişti. Sonradan öğrendiğini falan. Şimdi sorun şu ki ben de böyle bir adamla asla devam etmezdim fakat gerek benim çevrem gerek onun çevresi bir şansı daha hak ediyor herkes hata yapar hem daha çok yeniydiniz belki sevgililik hayatına alışamadığı için böyle yapmıştır gibi şeyler söylediler. Benim sorunum şimdi ben onu affetmişken ayrılmak isteyince vicdanım rahat olmuyor. Çünkü bana dediği "beni affettin temiz bi sayfa açtık sana çok bağlandım şimdi gidersen yıkılırım toparlanamam".. of bilmiyorum ki kızlar ben çok mu saf düşünüyorum sizce. :KK43: gerçekten onunla devam etmek de zarar veriyo bize :KK43:

Evli oldugunu nasil bilmiyormus.
Yemis bi halt bari yan cizmesin yalan soylemesin.
Evli kadina sulanan adam nazarimda pisliktir

Aldatma aldatmadır. Duygulu, duygusuz ne farkeder? Hem de evli. Emin olun o eski sevgili vakası hortlak gibi çıkıp çıkıp duracak karşınıza.

Yeni evliliğe alışamayıp aldattım diyecek..
Sen annendeydin, yalnızdım boşlukta kaldım diyecek.
Hamileydin birliktelik yoktu beni kendinden mahrum ettin diyecek.
Çocuk oldu beni ihmal ettin diyecek.
Kilo aldın nefsim kaydı diyecek.
Çocuk var diye bana kadınlık yapmadın ki diyecek.

Bu zihniyette olanların bahanesi bitmez.

Yol yakınken kurtarın kendinizi...

Kızlar herkese fikirleri ve yorumları için teşekkür ederim. Benim vicdanım ben bu adamı affettikten sonra herşeye yeni bir sayfa açmışken,adam da böyle kendini kaptırmışken çekip gitmek zor geliyor. Evet ona sevgim azaldı hatta belki kalmadı, ama çok alıştık birbirimize. Ben babasız büyüdüm (babam hayatta fakat bizi terk etti). Ben de her anlamda sevgilime bağlandım, bu olay ortaya çıkana kadar her şey iyiydi evlenmek için fırsat kolluyorduk. Şu an bana kızacaksınız biliyorum ama inanın bırakıp gitmek de kalmak da çok zor geliyor. Bu arada dün gece konuştuk ben devam edemeyeceğimi söyledim ona, bitirdik. Bir daha barışmam diye büyük bir laf etmek istemiyorum ama sanırım son noktaydı. Umarım onsuz olan bir hayata çabucak adapte olabilirim. Herkese çok teşekkürler.

Back
X