- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Yaptıgı tabiki yanlış ama seviyorsan bi dinle derim yine de seni tatmin etmezse diyecekleri düşünmeden bitirirsin zaten. Sadece öfke hareket etme derim. Yaptığı çok gurur kırıcı affedilmesi zor kabul ediyorumAma yaptığı çok yanlıs bana gelen görücülere hayır dıyeceksın dıyor kendısıde görüşecek ne güzel dünya
içimdekileri kusmalımıyım sizceİşine bak yazma bana yüzsüzmüsün nesin de midem bulanıyo senden de sürekli aşağıla çünkü haketmiş
Gururum yerle bi oldu son yazdığım dıyor bişey demiyor yani bide gülmezmi gebertesim geldiYaptıgı tabiki yanlış ama seviyorsan bi dinle derim yine de seni tatmin etmezse diyecekleri düşünmeden bitirirsin zaten. Sadece öfke hareket etme derim. Yaptığı çok gurur kırıcı affedilmesi zor kabul ediyorum
tabiki geçecek.Inan geçiyor geçmez sandıkların an geliyor aklının ucunda bile kalmıyor
Karar senin tabiki canım ama sen herşeye rağmen sakinliğini koru kaliteni bozma dinle duruma göre karar verirsin.Gururum yerle bi oldu son yazdığım dıyor bişey demiyor yani bide gülmezmi gebertesim geldi
kafam allak bullak şaşırdımKarar senin tabiki canım ama sen herşeye rağmen sakinliğini koru kaliteni bozma dinle duruma göre karar verirsin.
Kus bence bidada umursamaiçimdekileri kusmalımıyım sizce
Duygusal biri olduğum için konuşurken hemen ağlıyorum bu kötü kendıni umursadığımı düşünür müKus bence bidada umursama
Sen kimsenin dediğini yapmayacaksın sonuçta burda okuduklarını değerlendirilip derleyip toplayıp kafandaki düşünceyi uygulayacaksın. O yüzden sakin olmakta her zaman yarar var. Doğru karar vermeye çalış mantıklı düşün yeter.kafam allak bullak şaşırdım
Düşünür tabiki bende hemen aglıyorum nefret ederim bu huyumdan ne burcusun merak ettim balık mı yoksa:)Duygusal biri olduğum için konuşurken hemen ağlıyorum bu kötü kendıni umursadığımı düşünür mü
Oğlak burcuyum :)Düşünür tabiki bende hemen aglıyorum nefret ederim bu huyumdan ne burcusun merak ettim balık mı yoksa:)
Kırılan gururum güvenim? Rezıl olmamla kaldım bide seviyorum dedı ya lanet olasıGerçekten mide bulandırıcı yaptığı. İyi tarafından bak. Karakterini görebildim şanslıyım de önüne bak. Konuşmaya hiç gerek bile yok bence.
Bende aşırı duygusalım herşeye aglarım bi ters bakışına bile en iyisi sen hiç konuşma onunla yol ver mesafe koy anlasınOğlak burcuyum :)
Bende tıpkı senin gibiyim en iyisi sessiz kalmak kalbim acısadaBende aşırı duygusalım herşeye aglarım bi ters bakışına bile en iyisi sen hiç konuşma onunla yol ver mesafe koy anlasın
Evet biraz zor olacak ama tek çare bu gibi görünüoBende tıpkı senin gibiyim en iyisi sessiz kalmak kalbim acısada
Hayırlısı o zamanEvet biraz zor olacak ama tek çare bu gibi görünüo
Hayırlısı bakalım düşünme hiç boşverHayırlısı o zaman
Ne kadar kötü size anlatamam şuanki yaşadığım duyguyu bide bana telefon falan almalar daha oncesınde maddı ıhtıyaclarımı karsılamalar. Ama o mesajlar beynımden silemıyorumHazir sogumusken birak defet gitsin evlenince daha iyi haltlar yer o potansiyel var onda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?