Olsun dıyorlarmış demiş ben memur değilim dıye böyle yapıyorlar o memur yaBence de.
Sen bekle kenarda, ben digerlerine de bir bakayim aklim kalmasin sonra..diyor.
Seni gercekten cok sevseydi gitmez .benim.ciddi bir iliskim var der.kimseyi konusturmazdi fazla.
Karar senin
Memleketıne düğün için gitmiş kız için gıtmemış gerçi bu değiştırmıyor ama gururum kırıldı yani hala sevıyorum sana soz verıyorum herkese cıddı oldugumu acıklayacm seni saklmayacam dıyormemlekete gtmıs kızla grusmus begenmemıs, zaten sana cantada keklık muamelesı yapmıs kızı begenseydı senı sepetleyecektı sen onu sepetle kı daha cok uzulme
Suçlu ya tabi verdiği cevaplarda muhtemelen öyle olacak ama ben noktayı koydum eğer ben cıddı oldugum gosterılmezse ben yokum dedım oda söz gostercem dedı bakalım napacakAldatmasından cok verdiği cevaplardaki umursamazlığa şaşırdım.
Memleketıne düğün için gitmiş kız için gıtmemış gerçi bu değiştırmıyor ama gururum kırıldı yani hala sevıyorum sana soz verıyorum herkese cıddı oldugumu acıklayacm seni saklmayacam dıyor
Senin gördüklerini görüyorum evet uzulmek her sekılde de uzuluyorum zatenHeee dugun ıcın gıtmıstır tabı tabı, neden saklamıs senden madem? kızla nerde grusmus kız bunu nasıl begenmıs evlılık uzere buyukler tarafından tanıstırılan ınsanlar sadce fotografa bakarak ben bununla begendım evlenırım mı dıyor? bı grusup knusup shpet edıyrlar snra da lkarar verıyrlar ben hıc ınanmadım bence memlekete kızla knusmaya gttı, baktı begenmedı. Senle cııdı olsa sevse ona soruldugunda fotosuna bıle bakmaz benım cıddı dusundugum bırı var der kestrıp atar. Sende bılıyrsun aslında sevdıgınden kendını kandırmayı tercıh edıyrsun, sen bılırsın hayat senın hayatın tercıhde senın tabı ben uzulme dıye dedım uzaktan bakınca tablo daha net grunur herzaman
Söz göstercem seni ne demek ?Suçlu ya tabi verdiği cevaplarda muhtemelen öyle olacak ama ben noktayı koydum eğer ben cıddı oldugum gosterılmezse ben yokum dedım oda söz gostercem dedı bakalım napacak
Ailesı beni ıstemıyo memur değilim dıye insanlık memurluga gore mi o memur dıye ben degılım dıye yakısmıyor muyumSöz göstercem seni ne demek ?
Şu laf için bile ayrılınır!
Yav işte bunu diyorum bendeAilesı beni ıstemıyo memur değilim dıye insanlık memurluga gore mi o memur dıye ben degılım dıye yakısmıyor muyum
Ayy ne biçim erkek anlamıyorum bosver kuzum hersey olacağına varırSöyledım empatı yap kendını benım yerıme koy sende yaptın eve gelen goruculerı eve kabul ettın dedı
Bi erkek aile zoruyla istemedigi bir seyi yapmaz.Evet aklımda sen varsın zorlarıyla gıttım o zaman aılene cıddı oldugunu gostereceksın yoksada ben yokum dedım minnoş sevgilim dıyor hala bıde cıvıklaşma dedım
Evet bılıyorum canım yanıyor o yüzden Kahretsın kiCanım ya,bırak! Hiiiççç uzatma bu olaydan sonra.
Ne yani sen bekliyorsun,beyefendi gidiyor memlekette kız görüyor beğenmeyince de seni seviyorum
Sakın inanma. Beğeneceği biri çıktığı an seni terk edip evlenecek.
Sürekli aılem dıyen birisiBi erkek aile zoruyla istemedigi bir seyi yapmaz.
Yapan erkek yok mu var. Onlar evlendikten sonrada ailelerinin isteklerine gire hareket ediyor.
Bilgin olsun
Suçlu ya tabi verdiği cevaplarda muhtemelen öyle olacak ama ben noktayı koydum eğer ben cıddı oldugum gosterılmezse ben yokum dedım oda söz gostercem dedı bakalım napacak
Asla affetmeyecem çok sevıyosan gelır istersin dedim sadece engelledımay lütfen geri adim atmayin. Balık baştan kokar. Daha ilişkiniz ciddiye binmeden kaybetme korkusu yaşamayıp affedilirse, ilerde ihanet eder , yatmadım der ! Of
Aılesını sözünü tutan bırısı bıraz yanı onlrın hep herseyı bıldıgını dusunurÜzgünüm ama sizi yedekte tutmuş. Uzak durun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?