Evet gitmiş zorlarıyla gıttım dıyor ısrar etmışler benden haberleri olduklarını bılıyordumkızı görmeye gitmiş mi, gitmiş, nasipse olur demiş mi, demiş. kızı beğenmediği için istemiyorum demiş. beğenseydi bal gibi de isterdi. eğer ailesinin zoruyla görmeye gittiyse, bir senedir berabermişsiniz, ee neden hala ailesinin evlatlarının ilişkisinden hiç haberi yok.
yolunuza bakın derim.
Benım aklımda sen varsin dıyor bana gıtsemde dedi seni sevıyorum dediihanet tabi ki yani gitmiş beğenmemiş. beğense evlenecekti demek ki.
Evet aklımda sen varsın zorlarıyla gıttım o zaman aılene cıddı oldugunu gostereceksın yoksada ben yokum dedım minnoş sevgilim dıyor hala bıde cıvıklaşma dedımCevap bu cumlede gizli.
Seviyorum diyen adam senden iyisini bulmaya calisiyor aklinca!
Hissizlestigin bir iliskiyi devam ettirmek zorunda degilsin.
Aldatmaktan öte sana yapilmis büyük bir saygisizlik.
Demi cevabıda zorla goturduler ben anlam veremıyorum yani kalbımı delık deşık etın çok agır konustun dedı hakettın dedım bendeBence ihanettir.
Görüstügunu begenseydi seni aninda şutlardi.
Kendini garantiye alana kadar seni yedekte tutuyor.
Seven insan baskasiyla gorusur mu ya. Arayisa girer mi ?...
Benım aklımda sen varsin dıyor bana gıtsemde dedi seni sevıyorum dedi
Ben yapınca eve bıle almayacaksın diyor nasıl sınırlenıyorsen de buna inandın mı?
o zaman sen de bi yandan kısmet bak bakalım nasıl karşılayacak.
Ben yapınca eve bıle almayacaksın diyor nasıl sınırlenıyor
Hala sana söz senı cıddı bı sekılde gostercem aıleme falan dıyoİhanetin tüy dikilmişi. Ama sana da helal kız, yüzüne carpmissin yaptıklarını gururluca.
Boşver canım o adamdan sana hiç bi halt olmazdı. Allah çok mutlu olacağın hayırlı kismetler cikarsin karşına
Ne kadar buyutuyosun dıyor bana bıde ne ıhanetıymış sankı kızla bısey mı olmuşGaranti olsun bi bakıyım demiş .aklı kalır yoksa unut anladın mı zor olucak ama teeeeeeeeeeeeeeeee memlekete gitsin kız baksın begenmesin sonrada zorla erkek olda zorla gitme sözünü geçir madem zorlaysa inanma canım seni gerçekten temiz duygularıyla sevseydi gitmezdi
Bide olsaymış bari yuh arrtik ona söyle empati yapsın sen böyle bsy yapsaydın çok çok afedersin canım adını bile çıkarırdıNe kadar buyutuyosun dıyor bana bıde ne ıhanetıymış sankı kızla bısey mı olmuş
Söyledım empatı yap kendını benım yerıme koy sende yaptın eve gelen goruculerı eve kabul ettın dedıBide olsaymış bari yuh arrtik ona söyle empati yapsın sen böyle bsy yapsaydın çok çok afedersin canım adını bile çıkarırdı
Bence de.Sen cepte bekle daha iyisi çıkmazsa seviyordum zaten evleniriz demek istiyor
Bu benle evlılık hayallerı kuruyordu herşeyimi senle istıyorum diyor dahada aılesı benı memur değilim dıye istemıyor onu bılıyorumAy bende böyle bişey yaşamıştım . Beyfendi benle evlenmeyi düşünmüyordu .ailesi buna kız arıyordu . Neyse sonra ayrıldık . 3 4 ay sonda görüştük .ailesinin bulduğu kızlardan biriyle görüşmüş . Bide bana demez mi ben seni seviyordum diye . Ulan hırt beğenmedim kızı demiyor da seni seviyorum diyor . Lükse bak lükse ben durayım bir köşede istiyor herhalde .
Sonuç : aldattım gözlerine baka baka
Pişman değilimhaketmişti deyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?