Ihanet mi ?

Seni seviyorum cumleside artkk degerini yitirdi agzina gelen soyluyor gonlune düstugunden deil..simdiki seni sevuyorumlar ayni tuvalet ihtyacini gidermek gibi biseg oldu boylelerini gordukce bu cumle ne anlamsiz geliyor artik

Ne kadar kötü size anlatamam şuanki yaşadığım duyguyu bide bana telefon falan almalar daha oncesınde maddı ıhtıyaclarımı karsılamalar. Ama o mesajlar beynımden silemıyorum
Cankm inanki silinmiyor devam etsen paranoyak olcan ruh sagligini bozcaksin birak yoluna baksin o senin gibi ciddi duramamis karsinda hani lafa gelince adamlik tasliyolar ya namus sadak vs bu laflarin sözluk anlamlarini biliyllar sadece icraate gelince kacack delik ariyorlar baska arayis icine girmis adam olaydida dayisina seni anlatsaydi hazir hissetmiyosa bile seni anlatmak icin o zamn hayir diyip reddetmesini bilecekti

Dayısı beni biliyordu bide ne kadar hiç olarak görülüyorsam zaten dengesizleşmiştim ben buda tuz biber oldu

Ben öyle olmadım hiç ama vardır bi hayır bıanda ögrendim bunu ben Rabbım göster uyan dedi belkide
Kuzum zaten ben o lafi senin icin deil o karsinda kendini adam yerine koyan ama adamliktan nasibini alamayan sevgiyi parayla pulla senin gozune sermeye calisan acize dedim

Onu bende bilmiyorum yani belkıde sevgılım olacak insan takmayın demiştir eğlenıyorum falan kalbim nasıl sızlıyor anltılmaz
Canm ya uzme kendini birak o uzulsin dursun simdi bitmesde goz yumarsan iliskin cok lacklasir ben ne yaprsam affeder olur yipranirsin inanki bak kulak arkasi etme bu dedigimi burnu iyice surtunsun bicak gibi kesersen bu olaydan sonra 10 kat daha degerli olursun onun gozunde hatasini kafayi duvara vura vura anlar eger biraz olsun sevdiyse msj flN atiyomu israrla ariyomu hic

Ben cevap vermıyorum ılıskıye büyük ıhtımalle devam etmeyecem zaten o mesajları sılemem beynımden ben görüştüğünü falan

Ailesi seni biliyor buna rağmen oğullarına evlenilecek! kız arıyorsa burdan iki sonuç çıkar. Birincisi aile seni gelin olarak istemiyor, ikincisi erkek arkadaşın Seni evleneceği kadın olarak görmüyor. Boşuna kendini üzme de, yorma da durum bu..

Ayrılmakla çok iyi etmişsin Şimdi üzüleceksin ama biraz zaman geçince iyi ki ayrılmışım diyeceksin.

İçindekini kusmana gerek yok. Karşında çok pişkin bir erkek var çünkü. Kendini savunma gereği bile duymamış.

Aklının karışık olmasını gerektirecek bişey yok.Kızı beğense olacaktı.Bu olmadı başkası olabilir.Kendisi ben birini seviyorum ne saçmalıyorsunuz demediği için ailesi kız bakmaya devam edecek çünkü.Ayrılık kararın doğru.

kızı görmeye gitmiş mi, gitmiş, nasipse olur demiş mi, demiş. kızı beğenmediği için istemiyorum demiş. beğenseydi bal gibi de isterdi. eğer ailesinin zoruyla görmeye gittiyse, bir senedir berabermişsiniz, ee neden hala ailesinin evlatlarının ilişkisinden hiç haberi yok.
yolunuza bakın derim.

Bence ihanettir.

Görüstügunu begenseydi seni aninda şutlardi.

Kendini garantiye alana kadar seni yedekte tutuyor.

Seven insan baskasiyla gorusur mu ya. Arayisa girer mi ?...

Oooooo ihanet tabi hem de nasıl ihanet!
Kesinlikle ilişkinizi bitirmenizi öneriyorum.

senı seviyorum dıyor ama bulunan kızlarla görüşülüyor o kadar hıssizim ki...
Cevap bu cumlede gizli.
Seviyorum diyen adam senden iyisini bulmaya calisiyor aklinca!
Hissizlestigin bir iliskiyi devam ettirmek zorunda degilsin.
Aldatmaktan öte sana yapilmis büyük bir saygisizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…