ihanet mi?

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
Abimin en kısa arkadaslıgı 10 yıla dayanır nerden baksanız, bütün arkadaslarıyla da cok samimiyiz doğal olarak 10 yıldır görüsürüz. Nerdeyse hergün bize gelirler, birlikte tatile gideriz anneme anne babama baba derler.Hicbirine karsı bir art niyetim olmadı, onlarında bana karsı asla olmadı. Dün canım sıkkındı hemen aradılar kardesim iyi misin falan filan diye.Bunca yıldır hicbirine o gözle bakmadım taa ki 2 gün öncesine kadar. 2 gün önce abimin enn yakın arkadaslarından birini gördügüm an kalbim cok hızlı atmaya basladı onunda aynı sekilde oldu annemde fark etmis sürekli seni aradı gözleri yanına geldi her fırsatta dedi. Biz o aksam her zamankinden farklı samimiydik.Ama bana bir daha adımı olmadı abime karsı kendini suclu hissetmis olmalı.(o gece bana bir konuda kızgınlıgın var mı diye abimi aramıs cünkü) Sizce bu abime ihanet mi? Birbirimizden etkilenmis olamaz mıyız? Olsak bile ne o bana bir adım atar ne de ben ona.. Cok tuhaf bi durumdayım, simdi ne yapmalıyım? :(

duygularımı kontrol edebilen biri değilim. Ayrıca onunla olmayı istiyorum akrabam falan olsa aklımdan bile gecmezdi.. Sadece abimin arkadası o kadar

Ben kendim istemem dedim akraba da tanıdık da....
Sen onunla beraber olmayı istiyorsan mutluluklar dilerim.

Bence olabilir hem tanıyorsunuz da, huyunu suyunu biliyorsunuz 😊
Anneniz de size destek olursa olmaz diye bir durum yok.

Abimin en kısa arkadaslıgı 10 yıla dayanır nerden baksanız, bütün arkadaslarıyla da cok samimiyiz doğal olarak 10 yıldır görüsürüz. Nerdeyse hergün bize gelirler, birlikte tatile gideriz anneme anne babama baba derler.Hicbirine karsı bir art niyetim olmadı, onlarında bana karsı asla olmadı. Dün canım sıkkındı hemen aradılar kardesim iyi misin falan filan diye.Bunca yıldır hicbirine o gözle bakmadım taa ki 2 gün öncesine kadar. 2 gün önce abimin enn yakın arkadaslarından birini gördügüm an kalbim cok hızlı atmaya basladı onunda aynı sekilde oldu annemde fark etmis sürekli seni aradı gözleri yanına geldi her fırsatta dedi. Biz o aksam her zamankinden farklı samimiydik.Ama bana bir daha adımı olmadı abime karsı kendini suclu hissetmis olmalı.(o gece bana bir konuda kızgınlıgın var mı diye abimi aramıs cünkü) Sizce bu abime ihanet mi? Birbirimizden etkilenmis olamaz mıyız? Olsak bile ne o bana bir adım atar ne de ben ona.. Cok tuhaf bi durumdayım, simdi ne yapmalıyım? :KK43:

Sıkıntılık bir durum yok lakin ayrıldığınız zaman sıkıntı olacağı kesin :D

Tabi, temennimiz mutlu ve mesut olmanız....

cok enteresan geldi bana,
10 yildir tanidiginiz biri nasil birden cekici gelir ki insana,
ya onceden de az da olsa bir seyler hissediyordunuz,
ya da su anki durum tamamen gecici bir sey, hormonal gibi :KK57:

abinizle ilgili endiseniz ise biraz komik,
yetiskinseniz abinize ne ki.

Abin arkadaşını iyi tanıyordur o yüzden kefil oluyorsa hiç tanımadığın birinden daha iyidir. Abinize ihanet gibi bir durum yok ortada. Sadece açık olup kendisiyle paylaşın hislerinizi.

Hiçbir sorun yok. Bence güzel olur birlikte olmanız. Hem ailecek sevilen kabul edilen birisi.

Yalnız bir haber geldi aklıma. Bir kızcağız abisinin bir arkadaşı ile sinemaya gitmiş. Eve döndüğünde uyurken abisi gelip olay çıkarıp zavallı kızcağızı öldürmüş.
Abi Zaten sorunlu biriymiş. Böyle insanlar gerçekten çok acımasız ve tehlikeli oluyor.

Sizin ailenizle hiç ilgisi yok bu haberin tabiki sadece aklıma geldi. bazı aileler ( erkekler ) ülkemizde böyle bir durumu namus meselesi haline getiriyorlar. ( of çok saçma biliyorum ) sizin aile yapınız nasıl. Nasıl bir tepki alırsınız.

cok enteresan geldi bana,
10 yildir tanidiginiz biri nasil birden cekici gelir ki insana,
ya onceden de az da olsa bir seyler hissediyordunuz,
ya da su anki durum tamamen gecici bir sey, hormonal gibi :KK57:

abinizle ilgili endiseniz ise biraz komik,
yetiskinseniz abinize ne ki.
ilk kez bu kadar yakınlasma fırsatımız oldu demek ki bende anlamadım. Abime ne olur mu? Al arkadasımla sevgili ol diye tanıstırmadı ya bizi

Hiçbir sorun yok. Bence güzel olur birlikte olmanız. Hem ailecek sevilen kabul edilen birisi.

Yalnız bir haber geldi aklıma. Bir kızcağız abisinin bir arkadaşı ile sinemaya gitmiş. Eve döndüğünde uyurken abisi gelip olay çıkarıp zavallı kızcağızı öldürmüş.
Abi Zaten sorunlu biriymiş. Böyle insanlar gerçekten çok acımasız ve tehlikeli oluyor.

Sizin ailenizle hiç ilgisi yok bu haberin tabiki sadece aklıma geldi. bazı aileler ( erkekler ) ülkemizde böyle bir durumu namus meselesi haline getiriyorlar. ( of çok saçma biliyorum ) sizin aile yapınız nasıl. Nasıl bir tepki alırsınız.
ya cok üzüldüm:( ailem sevgililerime asla karısmaz yorum bile yapmazlar hatta genelde sevgilimle abimin arasını iyi tutarım halısahaya falan giderler birlikte😂 yinede bu sefer biraz tedirgin oldum annem abin bisey demez diyor ama istersen baban agzını arasın diyor😂

Back
X