ihanet sizce nedir bayanlar?

evet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyor
Sosyal medya dışında da erkeklerle konuşmanız yasak mı?
Mesela markete girdiniz, kasiyer erkek, aldıklarınızın ücretini söyledi ama anlamadınız diyelim, sordunuz kaç para tuttuğunu, kasiyerde cevap verdi haliyle ortada bir diyalog var, bu da ihanete mi giriyormuş beyefendinin düşüncesine göre?

Bu adamdan ayrılmazsanız çok pişman olursunuz, kazara size adres soran adamla bile kendisine ihanet ettiğinizi söyleyip etmediği eziyet kalmaz, biraz hayat tecrübem varsa evlenmeniz halinde sizi hem psikolojik hem fiziksel şiddet bekliyor, camdan kafanızı dahi çıkaramayacak olmanız da cabası, profil bilgileriniz geçerliyse yurtdışında ikamet eden, yüksek lisanslı meslek sahibi bir kadınsınız ve size asla layık olmayan biriyle birliktesiniz, bir an önce hayatınıza ne yaptığınızı gözden geçirmelisiniz.

3 kuruşluk herifleri sevgili diye peşinize takıyorsunuz sonra da aman şurda yorum yaptın burda bunu yaptın diye diken üstünde yaşıyorsunuz. akıllanın biraz...

Psikolojik şiddete maruz kaldığını bile göremeyecek kadar mı seviyorsun bu adamı?
Oysa dışarısı vıngır vıngır bil istiyorum. Son bilgilere göre %51 erkek %49 kadın nüfus var. :)

cok tesekkur ederim hepinize gozden gecirdim ve benim lafima inanmayan insanla olmayacagina karar verdim surekli kendimi ispatlamaktan usandim gercekten.su an daha birsey demedim kendisine dogru zamani bekliyorum cunku 7 24 boyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…