merhaba orda yorum yaptim diye benden sogmus buMesela ne, olayı net anlatır mısın?
Orda yaptıgın yorum nemerhaba orda yorum yaptim diye benden sogmus bu
bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedimOrda yaptıgın yorum ne
Nereye yaptın yorum?
Sosyal medyada yazan çizen kız arkadaşına trip atan, kıskançlık yapan erkek arkadaş meselesi sanırım.Mesela ne, olayı net anlatır mısın?
zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanBahane arıyor, hiç kendinizi suçlamayın. Erkeklerin en iyi yaptığı şey bu kadınları suçlamak suçlu hissettirmek. Kendi yapsa arkadaşım yapmış olur.
Sonucta o da ordaymıs. Madem orası kotu bir yer kendısı neden orda. Ordaki yorumunu gordu. Sogursa sogusunbosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
ve mesela gece uyuyorsun surekli suclanan birisisin gece neyaptin uyudunmu gibi? veya telefon interneti kapansa niye kapandi neyaptin veya tiktokta boyle yayinlar oluyorya konu bosanmis kadinlardi kalabalikti hesabimda resim yok birsey yok erkeklerde suc dedim sadece ihanet mi oluyor bu ? allah sahidimdirki ben asla aldatmam ki pisman oldum yorumu yaptigimadaihanet sizce nedir bayanlar ? affedilmeyecek seyler nedir ? ve suan benden sogudunu soyluyor
ben gercekten yanlis birsey yapmam kendimi suclayipp duruyorumSosyal medyada yazan çizen kız arkadaşına trip atan, kıskançlık yapan erkek arkadaş meselesi sanırım.
Hani şu kendileri sosyal medyada cirit atan ama kız arkadaşının her adımını sorgulayan erkek arkadaşlardan.
Allah askına yapma. Burda erkek olsa senı mi yiyecekler erkek var diye korktum ne demek ya?zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanburaya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
o yayinda yoktu ama tiktokta videosu falan varSonucta o da ordaymıs. Madem orası kotu bir yer kendısı neden orda. Ordaki yorumunu gordu. Sogursa sogusun
Gıtsın sanayiye kendisine ısıtıcı taktirsın.
Bırak Allah askına.
Hıc uzulme, tamam bende senden sogudum de.
Aman.daha önce yaniyormuymus ?merhaba orda yorum yaptim diye benden sogmus bu
zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanburaya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
Onemlı degıl kı, hayat kadınlardan ibaret degıl karsı cins heryerde bar. Bızı mı yiyecekler anlamadım ki?o yayinda yoktu ama tiktokta videosu falan var
aldatma yok birsey yok ki ben asla aldatmam nebilimkafese kapat kendini kökten çözüm.. anahtarını da sevgiline ver.
Neden kendinizi suçluyorsunuz? Kötü bir şey yapmamışsınız, bir erkekten bu kadar korkmayın, o ne derse doğrudur deyip susmayın rica ediyorum, sosyal medya kötüyse erkek arkadaşınızın ne işi var orada? Siz erkeklerle çok afedersiniz erkek arkadaşınızın itham ettiği gibi onu aldatıyorsanız, o ne yapmak için giriyor sosyal medyaya? Yemek tarifi vermek için mi?ben gercekten yanlis birsey yapmam kendimi suclayipp duruyorum
aynen kii ben neyaptigimii bilen insanimManipüle edilerek baskı altında tutuluyorsun.. Boşuna detaya inme..O adamıda (!) Bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?