Sevmek sevilmek güzel bir duygu, bunu her insan tatmak isteyebilir, evlenip çoluk çocuğa karışma hayalleri de kurabilir ama ruhen sağlıklı biriyle birlikte olursanız evlilik güzeldir, hastalık derecesinde kıskanç, her adımınızı sorgulayan, sürekli sizi ezen, suçlayan, kısıtlayan biriyle hayatınız cehenneme döner, tanıdığınız güne lanet edersiniz.yolun sonunda evlilik olması gerekliymiş gibi düşünüyorlar. Evlilik son değil bir başlangıç ve gerçekten zor bir hayat.
Burada çok fazla gördüm 30 yaşında olup evde kalma korkusuyla tanımadan etmeden evlenen ya da her dediğine evet diyenler var.
Bunu bizzat yaşayan biriyim ben. görümcem sağolsun bize yaşattı. 28 yaşındaki kız karar verirken tam ergen gibi hareketlere girdi. sonucuna kendi katlanacak
Bana versin arada disari cikarip gezdiririmkafese kapat kendini kökten çözüm.. anahtarını da sevgiline ver.
zaten cok pisman oldum kokten sildim tiktok falanburaya bile erkek varmi diye tereddut ettim yazsammi diye nasil baski yaptiysa ustume
teşekkürler ailesiylede tanistim ettim ama beni suclamasi cok oluyor bende yoruldum gerçekten.inceldigi yerden kopsunBurada erkek olmaz mı ohooo akşam 8 den sonra striptiz bile yapıyorlar aman diyim.
Sevgililik her dakikayı diken üstünde aman kızdı mı aman sinirlendi mi diye geçirmek değil zaten yaşadığın şey de ilişki değil.
Erkek arkadaşın büyük ihtimal arkadaşları arasında kız arkadaşım var demek için çıkıyor seninle.
Çünkü sevgili olduğunda dünya aşktan pespembe görünüyor, mutluluktan hiçbir şeyi umursamayacak hale geliyor insan. Ben sizin ilişkinizde bunu sezmedim. Sanki o sahibin sen de onun kölesisin. O emir veriyor sen yapamadım diye üzülüyorsun.
Bence kalbin acısa da üzülsen de ayrılık mesajı at ve ayrıl en azından kız benden ayrıldı vay be olur.
Diğer türlü er ya da geç ayrılacak senden en azından senin istediğin zamanda olur.
evet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyorEger senin yasam alanini daraltip, herseyi sorguluyorsa, hersryi aldatmak olarak niteliyor ya da niye telefonun kapali beni aldatiyir musun yoksa gibi durumlarda birakiyorsa, bu ruh hastasi adamdan kurtul. Normal davranislar degil bunlar.
Ve siz bu kişiyle evlenmek istiyorsunuz? Valla pesevet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyor
Adam namusuna dil uzatıyor sen bunaldım falan, ne yaşadığını bir algıla ne olur, yerinde olsam kafa göz dalarım o edepsizeevet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyor
bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
Kaç kardeşim kaaaaç. Adam hasta seni de hasta edecek gözünü seveyim kaç.evet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyor
sevgilimOraya yorumu yazarken hiç bi artniyet yoksa tartışılacak gündeme getirilicek bi konu bile değil.
yok boşanmış gibi gözükeyim ya da biri bana cevap verir mi gibi bi niyet varsa ihanettir. Bu kadar da ince bi çizgi. Mesele niyet. Eşine niyetini söyle konuyu uzatmasın.
tamam ezdirmeyecegim kendimi diyorki benim için ihanet odaSevgilinize de böyle söyleyin. İnanmazsa yeminler edip yalvarın hatta. Sonra da sizi parmağında oynatacağı ilişkinizin keyfini çıkarın. Canı sıkılıp da sizi terk edene kadar...
zaten sabah cildirdim telefonda niye sinirin bozuk diyor dedim niye acaba yok ona ihanet gibi geliyormusAdam namusuna dil uzatıyor sen bunaldım falan, ne yaşadığını bir algıla ne olur, yerinde olsam kafa göz dalarım o edepsize
Arkadas , karsindaki kisi bence bir soz vardir ya “ kisi kendinden bilirmis isi “ kendisi ne kadar kotu niyetli ise karsisindakini oyle gorur . Sen iyi niyetli oldugun icin sasirdin geldigin bu duruma .ve mesela gece uyuyorsun surekli suclanan birisisin gece neyaptin uyudunmu gibi? veya telefon interneti kapansa niye kapandi neyaptin veya tiktokta boyle yayinlar oluyorya konu bosanmis kadinlardi kalabalikti hesabimda resim yok birsey yok erkeklerde suc dedim sadece ihanet mi oluyor bu ? allah sahidimdirki ben asla aldatmam ki pisman oldum yorumu yaptigimadaihanet sizce nedir bayanlar ? affedilmeyecek seyler nedir ? ve suan benden sogudunu soyluyor
Bu herifle evli değilsin inşallah?bosanmis kadinlar hakkinda konu vardi herkez yaziyor hani izleyen bende erkeklerde suc dedim sadece konu yorumum degil oraya yorum yapmam zaten pismanim ellerim kirilsaydida yapmasaydim ben kimseyle fingirdemedim
Sozune bile inanmiyir. Guven yoksa sevgi nasil olur? Bu sekilde nasil yasarsin? Bu adam hasta, senin de psikolojik dengeni bozar.evet surekli cevrimici olsam kime yazıyorsun telefonu acmasam niye kapali bunaldım artık.ben diyor orda erkeklerle konusmadigini nerden bileyim sözüme bile inanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?