İhanet

Keşke öyle olsaydı adımı çıkarmasının sebebi o kadar komikti ki aynı iş yerinde çalıştığım kardeşim sayılacak kişiyle ben Denizlili yim köyünden konuşmam hiç değişmedi o yüzden benim konuşmamı herkes çok sever arkadaşlarda bana çok değer verirlerdi o da kendi suçunu hafifletmek için bunu yanlış yöne çekti bende ihanetini öğrendikten sonra anladım
Nasıl adın cıktı
Olayların bedeni bu olmasın
Aslında konu inandırıcı degil
Ucuz bir senaryo gibi

5. Ayımda iftiraya uğradım benim iş arkadasımla adımı çıkararak dayaklar attı

cocuguna yazık degilmi hala böyle it herif için beni aldattı diye aglıyorsun insan olsa hamileyken dövmezzdi..

sen kendine kendin yapmısısın fazla deger verip fedakarlık yapıp kendini ezdirerek..
için ferahlasın bu pislik yüzünü göstermiş

bagımlı bir kişiliktesinz..eskiden savstıgınız sey savastınız diye kutsal yıkılmaz degildir .aksine ozman yasandı bitti

adını çıkaran bizzat kocan yani

önce adını çıkardı sonra hamileyken seni dövdü ve sen yine de beni seviyor kiskaniyor diye düşünüp evliliğine devam ettin

kardeş siz ne yiyip içiyisunuz nasıl bi hayat tarzınız var

Ya vala arkadaşım inanmadım sana yada belkide inanmak istemiyorum

Ailenizle görüşmüyor musunuz?
Öğrenciyken evlenmek neden ya?? Daha çocukken... Kendinizi adayacak bişey de yok senin de ailen senin için çabalıyor okuyasın diye onun aileside. Allahtan memursunuz otur evde çalışma dememiş.
Bence aynı evde oturmanın gereği kalmamış sizin ailenizle aranız kötüyse ne yapıp edip düzeltin çok ihtiyacınız olacak ki çocuğunuz varmış evde anne baba ayrı ayrı konuşmuyor hiç huzursuz olmuyor mu sanıyorsunuz?

+1

Aldatmaya gelene kadar, hamile halinizle size inanmayıp kafasında kurduğunu doğru sayarak sizi döven bi herifi çoktan boşamanız gerekirdi. Çünkü bu ihanetten daha öte bir vicdansızlık, karaktersizlik.

Evet canım aynen seni dövüp, işkence ediyor kesin inanılmaz seviyordur.
Senin aşktan gözün kararmış.
oksa böyle adamı başından beri bir dakika yanında barındırmaman lazımdı.
Şu anne babalarınızı dinleyin ya..
Onaylamadığı insanlarla evlenmeyin!

Ailemle aram iyişükür çocuklarımada çok bağlılar eşimi de çok seviyorlardı o da ailemi çok severdi ihaneti öğrenince kayınpederim geldi ben affetmeyecektim ama kayınpederim benim ancak ölüm gider bu evden affetmezsen dedi böyle diyen bi büyük karşısında utandım affettim ama sonra o bize tayinim çıkınca Sizi burda bırakıp gideceğim Diyince benim için düzeleceğine dair hiç umut kalmadı

aman ne de saygı duyulacak bir baba

oğlunu adam etsin önce

neyse ya senin boşanasın yokmuş

Böyle bir hayat yaşamaktansa bir müddet zorluk daha iyi. Aileniz bakar belki çocuklarınıza. Yaşları kaç bilmiyorum. Nafakada alırsınız kreş yaşındaysalar yada o yaşa geldiklernde verirsiniz kreşe. İmkanınız var. Lütfen böyle bir adama bağlı kalmayın

Ezik misiniz siz ? İşiniz gücünüz var aileniz arkanızda hala yok seviyor yok kıskanıyor. Adam sizi hiçe saymış farkında mısınız?
Ah şu cahillik hataları...İnsanın ömrüne mâl oluyor işte.

Ne zor allahım sabır versın. Ama bosanmak ıcın neyı beklıyorsun oonu anlamadım

memursunuz, ailenizle aynı yerde yaşıyorsunuz.
boşanırsanız nafaka alacaksınız.
karısına iftira atan sapık, psikopat bir adamla zaten çocuk büyütülmez.
sevdiğiniz adam geçmişte kaldı. buraya yazacak gücü bulduysanız, harekete geçin.

hamileyken dövecek, bana iftira atacak adam, ben babasını sayacağım..
kendinizden vazgeçmiş olabilirsiniz. ama çocuklarınızın hayatından çalmayın.
dava açın, uzaklaştırma kararı alın.

yani siz aldatılmamış olsanız iş arkadaşınızla adınızı çıkarıp sizi döven adamla hala aynı yatağa girecektiniz.

Daha universitedeyken kendini evine adamak nedir ya once genc kizlarimiz su kafadan ciksin lutfen
En guzel zamanlarini heba etmissin
Adam sana iftira atiyor olmuyor
Dayak atiyor olmuyor
Aldatiyor olmuyor
Adam careyi evden gitmekte bulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…