Nasıl adın cıktı
Olayların bedeni bu olmasın
Aslında konu inandırıcı degil
Ucuz bir senaryo gibi
adını çıkaran bizzat kocan yaniKeşke öyle olsaydı adımı çıkarmasının sebebi o kadar komikti ki aynı iş yerinde çalıştığım kardeşim sayılacak kişiyle ben Denizlili yim köyünden konuşmam hiç değişmedi o yüzden benim konuşmamı herkes çok sever arkadaşlarda bana çok değer verirlerdi o da kendi suçunu hafifletmek için bunu yanlış yöne çekti bende ihanetini öğrendikten sonra anladım
Ya vala arkadaşım inanmadım sana yada belkide inanmak istemiyorumKeşke öyle olsaydı adımı çıkarmasının sebebi o kadar komikti ki aynı iş yerinde çalıştığım kardeşim sayılacak kişiyle ben Denizlili yim köyünden konuşmam hiç değişmedi o yüzden benim konuşmamı herkes çok sever arkadaşlarda bana çok değer verirlerdi o da kendi suçunu hafifletmek için bunu yanlış yöne çekti bende ihanetini öğrendikten sonra anladım
adını çıkaran bizzat kocan yani
önce adını çıkardı sonra hamileyken seni dövdü ve sen yine de beni seviyor kiskaniyor diye düşünüp evliliğine devam ettin
kardeş siz ne yiyip içiyisunuz nasıl bi hayat tarzınız var
Ailenizle görüşmüyor musunuz?al
Öğrenciyken evlenmek neden ya?? Daha çocukken... Kendinizi adayacak bişey de yok senin de ailen senin için çabalıyor okuyasın diye onun aileside. Allahtan memursunuz otur evde çalışma dememiş.
Bence aynı evde oturmanın gereği kalmamış sizin ailenizle aranız kötüyse ne yapıp edip düzeltin çok ihtiyacınız olacak ki çocuğunuz varmış evde anne baba ayrı ayrı konuşmuyor hiç huzursuz olmuyor mu sanıyorsunuz?
aman ne de saygı duyulacak bir babaAilemle aram iyişükür çocuklarımada çok bağlılar eşimi de çok seviyorlardı o da ailemi çok severdi ihaneti öğrenince kayınpederim geldi ben affetmeyecektim ama kayınpederim benim ancak ölüm gider bu evden affetmezsen dedi böyle diyen bi büyük karşısında utandım affettim ama sonra o bize tayinim çıkınca Sizi burda bırakıp gideceğim Diyince benim için düzeleceğine dair hiç umut kalmadı
Ettim.pek çocuk sevmiyo onu kalbimden silmek ve yaptıklarını unutabilmek için gitsin istiyorum bir an önce bana dua edin lütfen
5. Ayımda iftiraya uğradım benim iş arkadasımla adımı çıkararak dayaklar attı işkenceler etti hiç onlar koymadı ama onu bu kadar çok severken neden hakkımda böyle düşündüğü en çok canımı yakandı boşanalım dedim boşanmadı senden ayrılamam diye bende beni çok seviyo demekki kıskanyo diye düşündüm ama bir gün sabah kalktığımda tlf bi kızla yazışmalarını gördüm halbuki beni uzun süredir aldatyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?