İhanet

Konunuz çok üzücü. Hele ki ekonomik bağımsızlığı olan bir kadının aldatıldığını öğrenmeden önce dayak yiyip bunu sineye çekip, aldatılınca boşanmayı düşünmesi... Dayaktan sonra zaten gerisinin geleceği bellidir. O evden hemen çıkın bence. Davanızı da açın. Yalnız ben olsam uyardığım kızın hala yazmasını da görseydim; adamı rezil ettiğim gibi kızın da bulunduğu yere gidip onu da rezil ederdim. Hiç erkek kalmamış gibi bile bile bunu yapmak da moda oldu.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun birşey diyemiyorum kelin ilacı olsa başına sürer ya o hesap benim ki bende farklı değilim senden ah ah kadınlar bütün dert bize yazılmış sanki

Ne demek gitmiyor. İyi bir avukatla görüşün. Evin anahtarını değiştirin aldatmadan açın davanızı. Tazmimat nafaka alın alabildiğinizi .
Bazen burda konuları okurken sanırım 2. kezde evlensem 2. De de boşanırım diyorum . Çünkü cidden ya sizler çok sabırlısınız ya ben çok gözü karayım.

Bende ihanete uğradım. Sayfamda bahıs ettim. Fakat başka bi arkadaşımdan bahıs edicem, evli ve hamileyken eşi çocuğu aldırmasını istedi. O sıra aldatıyormuş ve o kadında hamileymiş çok sonra çocuk dünyaya geldiğnde öğrendi bu durumu. Ayrılmadılar. Bu psikoloji çok ama çok zor. Başına gelmeyen anlamaz. Karman çorman içinden çıkılması zor bir duygu karmaşası alyor. Bu adamlar neden hayatı zorlaştırırlar benim kimseye güvenim kalmadı

5.ayında iftira atıp dövüyor,işkenceler ediyor üzerine 2 çocuk yapıyorsunuz?Pekte yorum yapılcak birşey yok çünkü aldatılmaktan daha beterini yaşamışsınız zaten.

İftira atıyor dövüyor ve siz beni seviyor kıskanıyor diye seviniyorsunuz eee pes be kardeşim
Biri bana beni aldatıyorsun dese kıyameti koparırım bu ne demek?adam senin iffetine namusuna laf söylüyor ve bu söyleyen kocan?
Baştan aşağı hata.sen niye kendini feda ediyorsun ?
Adam işi bitmiş biti kanlanmış şimdi gözü dışarda.bak ben burda herkese boşan diyen bir tip değilim ama buna boşan diyeceğim.
Sadece aldatma olsa yine demezdim ama o iftira kabul edilemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…