seni namussuzlukla suçlayıp dövüyor, işkence ediyor. ama sen sevgiden diye boşamadın öyle mi?Eşimle 10 sene önce okulda tanıştım 5 sene birlikte mücadele ettik ikimizde çocuktuk üniversiteye başladığımıZda ailelerimizi karşımıza aldık iki öğrenci bi evde ne zorluklar yaşadık hep Allah a dua ederdik kimseye muhtaç olmayacağımız günler nasip et diye eşim okul bitince bi meslek sahibi olsunda ben önemli değilim dedim kendimi ona adadım 5 sene öğrenci halimle hem ona adadım kendimi hem evime baktım gem öğrenci oldum çok zorluklar yaşadık ama birbirimizi çok seviyorduk Allah a şükür o kazandı müfettiş oldu bende memur oldum bi kızımız oldu ama artık beni Seven adam yoktu sınavlara çalışıyordu o yüzden dalgın galiba diyodum bi daha hamile kaldım 5. Ayımda iftiraya uğradım benim iş arkadasımla adımı çıkararak dayaklar attı işkenceler etti hiç onlar koymadı ama onu bu kadar çok severken neden hakkımda böyle düşündüğü en çok canımı yakandı boşanalım dedim boşanmadı senden ayrılamam diye bende beni çok seviyo demekki kıskanyo diye düşündüm ama bir gün sabah kalktığımda tlf bi kızla yazışmalarını gördüm halbuki beni uzun süredir aldatyomuş kız üniversite öğrencisi ona bekarım demiş 1 çocuğum var Dini nikahla olduydu demişde demiş bir sürü seyler kalbiniz hiç acıdımı acıdan sızladımı ölecek gibi oldunuz mu ben öyleyim çok acıyor çok yanıyor ölüyorum her dakika daha çok yazacak şeyim var şimdi aynı evde ayrı yataklardayız benim sevdiğim adam ölseydi canım yanardı ama onu severek yanardı keşke ölseydide ihanetini duymasaydım iki çocuğumla avunuyorum evdende gitmiyor onu gördükçe canım daha çok yanıyor Yeri değişecek tayinim çıkınca gideceğim diyor bende ücretsiz izindeyim çocuklara kim bakacak ben evden gidersem diyor zaten çocuklarla maddı olarak ilgilenyo pek çocuk sevmiyo onu kalbimden silmek ve yaptıklarını unutabilmek için gitsin istiyorum bir an önce bana dua edin lütfen
Nasıl adın cıktı
Olayların bedeni bu olmasın
Aslında konu inandırıcı degil
Ucuz bir senaryo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?