İhanet

5 aylik hamileyken adam seni dövmüş iftira atmış o zaman bitirmemişsin şimdi ihaneti mi canını yakıyor, daha o zaman buz gibi soğumalıydın bu adamdan.

Git demezseniz neden gitsin ki? İkili hayata devam eder.

Tüm sorunlarınız bitti ailemle arası iyi diye seviniyor musunuz bana mı öyle geldi?
Düzeltme :yanlış okumuşum pardon

yani siz aldatılmamış olsanız iş arkadaşınızla adınızı çıkarıp sizi döven adamla hala aynı yatağa girecektiniz.
Aldatmayı öğrenene kadar aynı yatağa girmiş zaten.

İftira,dayak,işkence zorunuza gitmedi aldatılma mı gitti ? Bi de çocuk sevgisi yok demişsiniz. Hadi sizi geçtim çocuklarınıza yazık değil mi?

Ben olsam ya cekip giderdim yada tayini çıkmasını beklemeden kapi disari atardim allah sabir versin

Onun gitmesini bekleme çünkü aldatan insanlarda ayrı bir pişkinlik oluyor.

Kendinizi niye adadiniz ogrenci halinizle yahu.. Resmen adami okutup kendisini birsey zannetmesine sebep olmuşsunuz.. Ayrilin bu adamla omur gecmez..

Benim eşinizin sizi aldattığı diğer kızı düşünmem anormalmi bilmiyorum ama ortada kandirilan bir diger kadin var.biliyorum suan çok zor bir durumdasınız kendinizi düşünmek zorundasiniz ama diğer kıza ulaşıp durumu anlatmak gibi bir durumunuz yokmu.belki o da sizinle konustuktan sonra "allahım ben kimlerle konusuyorum"diyerek zarardan dönecek.

Yanlis anlamayin beni lutfen buyuk konusmak istemiyorum asla benim kocam yapmazlardan olmadm birgun benimde basima gelebilir ama babam annemi bircok kez aldatti annesi babasi yoktu annemin maddi gucude yoktu ben anneme bosan dedigimde maddi gucunun olmadigini calisicak durumdada olmadigi icin babama katlandigini soylerdi sizin mesleginizde var neden boyle adamlari cekiyorsunjz halen ustelik karsi tarafinda maddi gucu var cocuklariniz icin guzel bir nafakada alabilirsiniz ortada ihanet var ustelik neden kok sokturmuyosunuz bu adama gidin acij davanizi aldatildiginizi soyleyin elinizden ne geliyosa yapin uzuluyorum boyle konular okudukca kendinizi harcatmayin lutfen

Kendi pisliği ortaya çıkmasın diye size iftira atmış. Çifte günaha girmiş. Belki bu sizi ilk aldatışı da değildir. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah bian önce boşanırsınız.

İyide hiç boşanmaktan söz etmemişin
Özür dilemesini mi bekliyorsun?
İşim yok ailem arkamda deil diyen kişilere farklı çözüm önerileri veriyorum ama sana sadece BOŞAN diyorum. İşin var kendi ayaklarının üstünde durabilirsin. O gitmiyorsa sen git.

Ben kızı aradım zaten ilk msj gördüğümde omunda hiç bi suçu yoktu dedim ki senin bi suçun yok o da kandırıldı evli olduğunu bilmiyordum dedi haklıydı ama daha sonra evli olduğunu bile bile tekrar eşime msj atmış Doğum gününü kutlamış ondan sonra gözümden düştü yazıklar olsun ben gibi salaklara

boşanmayacaksan boşa yazmayalım.

inşallah kocan terkeder.

Boşanıcam tabiki bundan sonra sağlıklı ilişki olacak değil çocuklarıma yazık etmem buraya yazmam sadece derdimi anlatmak rahatlamak çünkü geceleri yattığımda uyuyamıyorum ağlaya ağlaya uyuyup kalıyorum

Konuya pek inanmadım ama nacizane tavsiyem : Seni döverken kaçma , kafana sağlam darbeler al ki biraz aklın başına gelsin ..bide madem kocan gitmiyor ,kumani çağır , sen çocuklarına bak ,işleri o yapsın ..yatak için de yazı tura atarsınız ..

Allah yardımcın olsun ... Ne güzel işin gücün varmış .. BOŞAN ve hayatına bak ... Çocuklarinla inşallah çok mutlu olursun bi gün

O zaman ne yapacaksın açacaksın tazminat davasiyla,nafaka davası alacaksın elinden tüm haklarını.sonra o paraları alıp çatır çatır yiyip yenileneceksin.çocuklarını da yanına alıp bi tatile gideceksin gezeceksin,egleneceksin,kimseyi takmiyacaksin.allahin aşkına bi daha mi geleceksin dunyaya bosver kimseyi takma sadece kendini düşün sen güçlü ol ki çocuklarında senden güç alsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…