- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Git demezseniz neden gitsin ki? İkili hayata devam eder.Yeri değişecek tayinim çıkınca gideceğim diyor bende ücretsiz izindeyim çocuklara kim bakacak ben evden gidersem diyor zaten çocuklarla maddı olarak ilgilenyo pek çocuk sevmiyo onu kalbimden silmek ve yaptıklarını unutabilmek için gitsin istiyorum bir an önce bana dua edin lütfen
Tüm sorunlarınız bitti ailemle arası iyi diye seviniyor musunuz bana mı öyle geldi?Ailemle aram iyişükür çocuklarımada çok bağlılar eşimi de çok seviyorlardı o da ailemi çok severdi ihaneti öğrenince kayınpederim geldi ben affetmeyecektim ama kayınpederim benim ancak ölüm gider bu evden affetmezsen dedi böyle diyen bi büyük karşısında utandım affettim ama sonra o bize tayinim çıkınca Sizi burda bırakıp gideceğim Diyince benim için düzeleceğine dair hiç umut kalmadı
Aldatmayı öğrenene kadar aynı yatağa girmiş zaten.yani siz aldatılmamış olsanız iş arkadaşınızla adınızı çıkarıp sizi döven adamla hala aynı yatağa girecektiniz.
Aldatmayı öğrenene kadar aynı yatağa girmiş zaten.
İftira,dayak,işkence zorunuza gitmedi aldatılma mı gitti ? Bi de çocuk sevgisi yok demişsiniz. Hadi sizi geçtim çocuklarınıza yazık değil mi?
Benim eşinizin sizi aldattığı diğer kızı düşünmem anormalmi bilmiyorum ama ortada kandirilan bir diger kadin var.biliyorum suan çok zor bir durumdasınız kendinizi düşünmek zorundasiniz ama diğer kıza ulaşıp durumu anlatmak gibi bir durumunuz yokmu.belki o da sizinle konustuktan sonra "allahım ben kimlerle konusuyorum"diyerek zarardan dönecek.
boşanmayacaksan boşa yazmayalım.Ben kızı aradım zaten ilk msj gördüğümde omunda hiç bi suçu yoktu dedim ki senin bi suçun yok o da kandırıldı evli olduğunu bilmiyordum dedi haklıydı ama daha sonra evli olduğunu bile bile tekrar eşime msj atmış Doğum gününü kutlamış ondan sonra gözümden düştü yazıklar olsun ben gibi salaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?