- 27 Mart 2020
- 51
- 21
- 38
- 33
- Konu Sahibi Asyamm1907
Aldatilmak sen.ne kotu bi duygusun. Kalbimin ortasina saplanmis bir bicak. Orda oyle duruyo . Aci cekiyorum yanimda olun konusun benimle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölümden sonra en acı sey boşanma diye okumuştum ben. Şahsen aldatılmak beni o kadar üzecek bir şey değil, aksine insan nefret ve öfke duyar aldatan kişiye. ölümle kıyaslanacak bir şey değil bence.Ölümden sonra insana en acı veren şey diye okumuştum bir makalede.... tek bildiğim zaman ölümün dahi üstünü örtüyor... zaman.
daha önce hiç aldatıldınız mi??Ölümden sonra en acı sey boşanma diye okumuştum ben. Şahsen aldatılmak beni o kadar üzecek bir şey değil, aksine insan nefret ve öfke duyar aldatan kişiye. ölümle kıyaslanacak bir şey değil bence.
Evet, tecrübe etmediğim şey hakkında atıp tutmam. Siz daha önce çok sevdiğiniz birini kaybettiniz mi peki?daha önce hiç aldatıldınız mi??
annanemi ve babaannemi düğününden sonra Bi kaç ay aralıkla üst üste kaybettim Bi anne baba değil belki ki zaten onların yerini kimse tutamaz ama annanem özellikle çok yakındı birlikte yaşadığımız dönemler vardı. sıkıntılı Bi hamilelik geçirirkn de aldatıldığını öğrendim lohusayken tekrarlandigini. ayrıldım zaten şimdi ama acısı çok farklı ölümle kıyaslama değil ama karşındaki insanı koyduğun konum çok farklı olunca yıkılan hayaller yaşanılan güzel anlar vs insanın içine çok oturuyo ayrılalım Bi ay bile olmadı daha çok yeni yaşadım her şeyi ve bazen keşke ölseydi de aldatmasaydi en azından nefret etmezdim bizim hikayemiz yarım kaldı derdimEvet, tecrübe etmediğim şey hakkında atıp tutmam. Siz daha önce çok sevdiğiniz birini kaybettiniz mi peki?
Ben asla üzülmem demedim ayrıca ölüm acısı kadar üzülmem dedim. Allah korusun sevdiğim birini kaybetmekle beni aldatan bir pisliğin üzüntüsü ayni olabilir mi hiç? Boşanmak başka ama o konuda yorum yapamam, yaşamadım. Onun acısı aldatilmaktan cok daha büyük olabilir onu anlayabiliyorum ama aldatılmak benim nezdimde karşımdaki insandan soğumak, öfke duymak, nefret dolmak gibi duygular uyandırıyor. Üzülecek bir durum varsa bunu ön göremeyip o insani hayatıma sokup, ona harcadığım zaman icin kendime üzülürüm.annanemi ve babaannemi düğününden sonra Bi kaç ay aralıkla üst üste kaybettim Bi anne baba değil belki ki zaten onların yerini kimse tutamaz ama annanem özellikle çok yakındı birlikte yaşadığımız dönemler vardı. sıkıntılı Bi hamilelik geçirirkn de aldatıldığını öğrendim lohusayken tekrarlandigini. ayrıldım zaten şimdi ama acısı çok farklı ölümle kıyaslama değil ama karşındaki insanı koyduğun konum çok farklı olunca yıkılan hayaller yaşanılan güzel anlar vs insanın içine çok oturuyo
aldatılınca zaten sevdiğiniz birini kaybediyorsunuz karşıdaki kişi ne kdar karaktersiz olursa olsun senin üzüldüğün nokta zaten kendi içinde oluşturduğun kişi ve onu kaybetmek. diyorum ya ölse bu kadar canım yanmazdı. ben sevgili değil de evlilik hayatında böyle bisey yaşadığım için belki de bu kadar hasar aldm. aldatılınca karşındakinden dediğiniz gibi nefret ediyosn öfke dibine kadar yaşıyorsun ama sevgi Bi anda biten bisey olmuyo ne yaparsan yap içinde Bi yerde sevgi kaliyo ister istemez yaşanılan paylaşılan şeyler var çünkü.Ben asla üzülmem demedim ayrıca ölüm acısı kadar üzülmem dedim. Allah korusun sevdiğim birini kaybetmekle beni aldatan bir pisliğin üzüntüsü ayni olabilir mi hiç? Boşanmak başka ama o konuda yorum yapamam, yaşamadım. Onun acısı aldatilmaktan cok daha büyük olabilir onu anlayabiliyorum ama aldatılmak benim nezdimde karşımdaki insandan soğumak, öfke duymak, nefret dolmak gibi duygular uyandırıyor. Üzülecek bir durum varsa bunu ön göremeyip o insani hayatıma sokup, ona harcadığım zaman icin kendime üzülürüm.
Siz de zor zamanlar yaşamışsıniz belli ki, inşallah atlatiyorsunuzdur. Zamanla azalir emin olun. Allah evlat acısı, sevdiklerinizin acısını yaşatmasın. Sizi aldatan adam için üzmeyin güzel canınızı![]()
Ölse bu kadar canım yanmazdi dediğinize göre üzüntünüz o insani kaybetmek değildir aslında, size yaptığı yanlıştan dolayı duyduğunuz öfkeden ölsün istemişsinizdir ve büyük hayal kırıklığından. Sevildiğinizi zannederken başkasıyla olduğunu öğrenmek çok büyük hayal kırıklığı ama ölümle kıyaslamayin. Allah daha büyük acı vermesin. Insallah kıymetinizi bilecek size sadık olacak biriyle karşılaşırsinizaldatılınca zaten sevdiğiniz birini kaybediyorsunuz karşıdaki kişi ne kdar karaktersiz olursa olsun senin üzüldüğün nokta zaten kendi içinde oluşturduğun kişi ve onu kaybetmek. diyorum ya ölse bu kadar canım yanmazdı. ben sevgili değil de evlilik hayatında böyle bisey yaşadığım için belki de bu kadar hasar aldm. aldatılınca karşındakinden dediğiniz gibi nefret ediyosn öfke dibine kadar yaşıyorsun ama sevgi Bi anda biten bisey olmuyo ne yaparsan yap içinde Bi yerde sevgi kaliyo ister istemez yaşanılan paylaşılan şeyler var çünkü.
Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın sevdiğinin acısını![]()
Ölümden daha ağır daha acıÖlümden sonra insana en acı veren şey diye okumuştum bir makalede.... tek bildiğim zaman ölümün dahi üstünü örtüyor... zaman.