ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

ben eşimi affettim. ilişkimizin bir aylık olmasi eşimin sarhoş olmasi kadınin onun kucağına atlaması ni göz önünde bulundurdum.kadını neden affetmiyorum derseniz zırt pırt bi yerlerden çıkıyor biz evlendik aştık sorunları eşim sözünde durdu bi daha asla alkol almadı ve kadın tekrar aradığında o olduğundan haberi bile yoktu.ama kadına karsi kinim var.cepten yazıyorum geç oluyor kusura bakmayın

Birincisi kadın aramış, eşin görüşüyo olsa numarasını kaydederdi.. eşinin ne suçu var en azından bu sefer ?

İkincisi de sürekli kadının eğitiminden bahsediyorsun da karakterle eğitimin ne ilgisi var.. Ahlak diploma ile edinilmez..

....Yani '' ihanete sessiz kalmalı mıyım '' derken gerçekten de bu kadın ve eşin daha hala görüşüyorlar mı da sen bu duruma sessiz kalacaksın anlamadım ki..:44: :44:

olayların bu şekilde geliştiğine eminmisin gerçekten kadın mı atladı acaba kucağına yada arada neler oldu kadın hala aramaya ulaşmaya devam ediyor, acaba neden demekki arada kopmayan birşeyler var herşey sizin bildiğiniz gibi olmayabilir, kadın ne kadar suçluysa eşiniz 10 katı daha suçlu bana göre...

ilişkine devam edeceğin çok açık, farkında olmadan onu aklama çabası içindesin, tam birleşme olmamış, sarhoşmuşlar vs gibi tabirler bana bunu düşündürttü,bence adam kongreye giderken bunu kafasına koymuş bahane yaratmak içinde önce biraz içmiş, sarhoşken yaptıklarından sorumlu tutulamayacağını düşünür tüm erkekler, sevgiliyken sustuysan şimdi bebeğin varken tabiki susacaksın

Eger ben konuyu dogru anladiysam esinizin ihaneti bariz, itiraf etmis.
Dolayisiyla siz kadinin ihanetine sessiz kalmamak istiyorsunuz.
Neden? Kocanizdan bir daha olmayacak sozunu 2. defa aldiniz ve artik guveniyorsunuz.
Kadina da gozdagi verip iyice ellerini ceksin istiyorsunuz ama bence yontem yanlis.
Madem bir gecelik iliskiydi esiniz bilmem kac senedir neden silmemis numarayi?
Bence kadindan ziyade kocaniza yonelin.

haa şimdi oldu..

senin ihanet dediğin şey kadının eşini araması,sessiz kalmak istememen de kadının ihaneti..yani eşinle ilgili bir durum yok,tüm suç kadın da ve kadını eşine söyleyerek sessizliği bozmak istiyorsun..anladım..

karşı tarafı suçlamak her zaman en kolayıdır zaten..eşleri aklamanın bir yolu hep bulunur.

Son düzenleme:

konu başlığınız ihanete sessiz kalmaya devam etmeli miyim?yani hala bir ihanet devam ediyor gibi algılanıyor..

Ama siz şimdi ilk ihanetten bahsedip konunun kapandığını afffettiğinizi söylüyorsunuz..yanlış anlatıyorsunuz sanırım..

ortada 2. bir ihanet varsa, ihanet 2 taraflıdır..yani son aramalarda eşinizin bir suçu yoksa, kadın tek taraflı tekrar bağlantı kurmaya çalışıyorsa kocanızla, kocanız adam akıllı sizin yanınızda kadını terslesin, tehdit etsin aramaması konusunda..sizin olaya girmenize gerek yok ki..kocanız halletsin ona düşer..

Kadın yeşil ışık alamazsa tekrar aramaz kocanızı merak etmeyin..sorun da kalmaz..

Son düzenleme:

kadını affetmek ya da kin duymak çok saçma kusura bakma, kadının sana karşı ne gibi bi yükümlülüğü varki, kocan madem "düzeldi" endişeye mahal yok değilmi, kucağınada atlasa eşin pişman niye dert ediyosun, sanırım birazdan erkek doğası gereği zayıftır falan diceksin

siz yanında mıydınız
kocanız tabii ki kucağıma atladı diyecek
bütün suçu üstlenecek hali yok

en kolay yol şekil a da olduğu gibi kadını suçlamak
siz kadınla neden muhattap oluyorsunuz ki
resti çekmesi gereken eşiniz

eşinizin telefon numarasını değiştirmek hiç mi aklına gelmemiş
çok zor değil ki
olmadı aradığında sert çıksa bak bakalım arayabiliyor mu bi daha

Son düzenleme:
keşke erkek olsaydım yaa
hayat ve Türk kadını o kadar çok bahane vermiş olurdu ki bana çok eşlilik kaçınılmaz olurdu sanırım benim için, doğam gereği, sarhoştum, kucağıma atladı bu böyle uzar gider her zaman kadın suçlu kendimi savunmaya çalışmama bile gerek kalmazdı

kusura bakmayın yazmak konuşmaktan zor oluyor. Eşim ihanet etti 6 ay sonra itiraf etti.afettim evlendik kadını sildi.hamileyken kadın aramış eşim açtıktan sonra mecbur kalmış konuşmuş eşimin branşıyla ilgili birşeymis yani duygusal değil.yine kavga ettik eşim tövbe etti bir daha asla ne internette ne telefonda hiçbir şekilde bağlantısı olmadi.ama kadın yine aradı ben çıktım uzak dur dedim. Yani kadın vazgeçmemiş evli çocuğu var ama hala huzurumuzu kaçırıyor. Bende eşine söylemeye niyetlendim ama bebeği olduğunu öğrendim. Eğer söylersem boşanırsa bebeğine yazık. Ama bi yandan da içim içimi yiyor ben acı çekerken onun yaptıklarının kâr kalması

arkadaşım sen iyi misin ?sevgiliyken seni aldatıyor bunu kabul ediyorsun ve evleniyorsun .şimdide için içini yiyor .mühtemelen yine seni aldatmıştır yada aldatıyordur .e sen sesini çıkarmıyorsun aldatır tabi .bile bile evlenmiş yani daha ne diyeyim ne mide var ya helal olsun .

ne yani,esiniz size sarhostum o beni ayartti ama yuzeysel yasadik,cinsellik yasanmadi dedi,sizde affettiniz.ama kadin yillar sonra bir telefon acti diye mi ayrilmak akliniza geldi?ustune ustuk bir de hamilesiniz.saka mi bu yaa???

biz kadınlar da bu çok var..eşleri aldatıyor ama kadın eşinden çok hiç tanımadığı diğer kadına kinleniyor..

konu sahibi bu sorunu başına saran eşin değil mi? o zaman tel olayını da engelleyecek kişi o.

Sevgiliyken affeden evlendikten sonra hayli hayli affeder diye düşündüm şimdi..

Nerden biliyorsun hiç bir bağlantısının kalmadığını?
Kadın hangi cesaretle arıyor ?
Sen niye eşinden eminsen telefonu kendin açıyorsun ?

kocağına atladığını nerden biliyorsunuz pardon yanındamıydınız adamla kadının ?ben anlamıyorum cidden ya .ne kadar sevsem de böyle birşeyi kaldıramam .eşin fırsatını kaçırmıyor ben sana söyleyeyim .kimse kimsenin kucağına atlamaz öyle kolay değil .

eşim tlf numarasını değiştirdi zaten evlendikten sonra herşeyi değiştirdi ama çalıştığı yerden arayıp bulmuş kadın.meslektas oldukları için iş gereği veriyorlar numarayı. Sessiz kalmalımiyim derken de kadınin eşine söylemek konusununda sessiz kalmalımiyim demek istedim.bebek olmazsa söylerdim biz eşimle nasıl yüzleştikse onlarda yüzleşsin, kadın nasıl artık evlendiğini bile bile eşimi bulup arıyorsa cezasini ödesin istedim

arkadasim bu kadin ajan mi?esin numarayi vermese nasil bulacak onu.bence kadindan once kocana yuklen arkadasim sen.ihaneti kabul edip affetmissin.daha neyin derdindesin?ne diyelim simdi "git kadini oldur,kurtul" mu diyelim???anlamadim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…