geçen yaz kadın yine aradı eşimi. Eşim hazırlanıyordu işe gitmek için ben numarayı tanıdım rehberde yok zaten eşim tanımadığı numarayı açmaz zaten.akşam oldu mesaj yazdım eşimin telefonundan 'aramışsın görmedim' diye, cevap yazacak mi merak ettim ama aradı cevap yazmadı. Kim olduğumu sordu bende söyledim neden arıyorsun dedim birşey demedi sustu.bizden uzak dur huzurumuzu bozma dedim kapattım.bi daha aramadı ama ne arsız kadın böyle hem kocasıni aldatıyor bebeği olmuş ama hala yüzü var eşimi aramaya insan biraz utanır ya.bide olaydan sonra biz daha çıkarken naber kovboy diye mesaj atmıştı. Ve bu kadın evli, eşide gayet eğitimli belli bi yere gelmiş biri öyle basit biri de değil
ben eşimi affettim. ilişkimizin bir aylık olmasi eşimin sarhoş olmasi kadınin onun kucağına atlaması ni göz önünde bulundurdum.kadını neden affetmiyorum derseniz zırt pırt bi yerlerden çıkıyor biz evlendik aştık sorunları eşim sözünde durdu bi daha asla alkol almadı ve kadın tekrar aradığında o olduğundan haberi bile yoktu.ama kadına karsi kinim var.cepten yazıyorum geç oluyor kusura bakmayın
eşim bigün meslektaşı olan eskiden yaşadığı şehirde yaşayan bi kadınin onu aradığını söyledi.bende kıskanç olduğumdan açıklama yapma gereği duydu sandım ama öyle değilmis bu kadın o kadınmış o yüzden söylemiş kavga ettik söz verdi bi daha asla dedi sildi numarayı falan ki zaten o güne kadar silmedigi hataydı.ben kadınin adını hiç bilmediğim için anlamadım başta ve öğrendim ki bu kadın evliymis.2002 de evlenmiş olay olduğunda 2008 di
ben eşimi affettim. ilişkimizin bir aylık olmasi eşimin sarhoş olmasi kadınin onun kucağına atlaması ni göz önünde bulundurdum.kadını neden affetmiyorum derseniz zırt pırt bi yerlerden çıkıyor biz evlendik aştık sorunları eşim sözünde durdu bi daha asla alkol almadı ve kadın tekrar aradığında o olduğundan haberi bile yoktu.ama kadına karsi kinim var.cepten yazıyorum geç oluyor kusura bakmayın
kusura bakmayın yazmak konuşmaktan zor oluyor. Eşim ihanet etti 6 ay sonra itiraf etti.afettim evlendik kadını sildi.hamileyken kadın aramış eşim açtıktan sonra mecbur kalmış konuşmuş eşimin branşıyla ilgili birşeymis yani duygusal değil.yine kavga ettik eşim tövbe etti bir daha asla ne internette ne telefonda hiçbir şekilde bağlantısı olmadi.ama kadın yine aradı ben çıktım uzak dur dedim. Yani kadın vazgeçmemiş evli çocuğu var ama hala huzurumuzu kaçırıyor. Bende eşine söylemeye niyetlendim ama bebeği olduğunu öğrendim. Eğer söylersem boşanırsa bebeğine yazık. Ama bi yandan da içim içimi yiyor ben acı çekerken onun yaptıklarının kâr kalması
kusura bakmayın yazmak konuşmaktan zor oluyor. Eşim ihanet etti 6 ay sonra itiraf etti.afettim evlendik kadını sildi.hamileyken kadın aramış eşim açtıktan sonra mecbur kalmış konuşmuş eşimin branşıyla ilgili birşeymis yani duygusal değil.yine kavga ettik eşim tövbe etti bir daha asla ne internette ne telefonda hiçbir şekilde bağlantısı olmadi.ama kadın yine aradı ben çıktım uzak dur dedim. Yani kadın vazgeçmemiş evli çocuğu var ama hala huzurumuzu kaçırıyor. Bende eşine söylemeye niyetlendim ama bebeği olduğunu öğrendim. Eğer söylersem boşanırsa bebeğine yazık. Ama bi yandan da içim içimi yiyor ben acı çekerken onun yaptıklarının kâr kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?