- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
yani yazdan beri bu konu kapandı artık sözde 'huzurlusunuz eşinizle'Bende sizin dediğinizi yaptım.eşime de kadına da söyledim bir daha senin adınla telefonda veya internette karşılaşırsam eşine söylerim dedim.tabi yazın söyledim bir daha aramadı. Ama şimdi kadınin eşini tesadüfen gördüm internette o yüzden kafam bulandı tekrar yoksa aşmıştık bunları
shenaz eşini bırakmıyor ki eşini bıraksa tamam herkese ilan et ama bu durumda sessiz kalmak en mantıklısı benceben olsam hem boşanırım hemde kadının kocasına söylerim..
öldürmez belki, ama medeni bi şekilde ayrılabileceklerini de sanmıyorum..
benim yuvam dağılsın, o evliliğine ve kocasını enayi yerine koymaya devam etsin...
biraz empati kurmak lazım böyle konularda...
aynı şey benim başıma gelse, haberim olmadan bi çift boynuzla dolaşmak istemem açıkcası...
içim biraz soğur diye düşünüyorum...
ondan sonra da ne halt ederlerse etsinler...
iyide kadın yani rahat biri ne olucak eşinden boşanır gider .ekonomik özgürlüğüe varmış .bu sefer konu sahibinin evliliğini bitirmek isteyecek bende onu rahat bırakmam diyecek tabi .anlatsın ee kadının yuvası bozulsun anladık çekicek cezasını ama konu sahibinin evliliği mutlu mutlu gidicek mi sanıyorsunuz ?eğer öyle birşey yaparsa kocasını tehlikeye atmış olur çünkü kadın bu sefer her türlü saldıracak .bebeğide varmış komple teorisi yazmak istemiyorum ama neler duyuyoruz o bebek kimden Allah bilir artık .
kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz
O erkek ikinci defa aynı hataya düşecekse
sen o kadını ne kadar uzak tutmaya çalışsanda kafasında varsa ihanet yine yapar başkasıylada yapar.
Yani beyinde bitiyor.
Şimdi konu sahibi eşini affetmiş (ben olsam asla affetmezdim bir aylık ilişkide bunu yapıyorsa pff hemen yerdi tekmeyi)
Ama şuan ki durum üzerinden değerlendirmek lazım.
Onca zaman geçmiş kadın paso hortluyor.
Seyirci kalacak değil ya sonuçta diğeride kadın.evliliğini hala sürdürdüğüne göre bitirmek istemiyor ihanet ettiği halde.
Çocuk için devam ettiğinide sanmam çünkü çocuk daha çok küçükmüş.
İhanet zaten uzun süre önce kadın evliyken olmuş.
Yani konu sahibi o kadını deşifre ederse bu kadının elbette umrunda olur.Ne kadar XL olsada.
eşimin kirli geçmişi psikolojimi bozdu sanırım. Tedavi görmeye ihtiyacım var.ama bundan sonra kadın bi daha ararsa kayıt altına alıp dava açabilirim heralde.önceki konular geçti ama bundan sonrakine dikkatli olmam lazım sanırım
kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz
eşimin kirli geçmişi psikolojimi bozdu sanırım. Tedavi görmeye ihtiyacım var.ama bundan sonra kadın bi daha ararsa kayıt altına alıp dava açabilirim heralde.önceki konular geçti ama bundan sonrakine dikkatli olmam lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?