eşim tlf numarasını değiştirdi zaten evlendikten sonra herşeyi değiştirdi ama çalıştığı yerden arayıp bulmuş kadın.meslektas oldukları için iş gereği veriyorlar numarayı. Sessiz kalmalımiyim derken de kadınin eşine söylemek konusununda sessiz kalmalımiyim demek istedim.bebek olmazsa söylerdim biz eşimle nasıl yüzleştikse onlarda yüzleşsin, kadın nasıl artık evlendiğini bile bile eşimi bulup arıyorsa cezasini ödesin istedim
eşim tlf numarasını değiştirdi zaten evlendikten sonra herşeyi değiştirdi ama çalıştığı yerden arayıp bulmuş kadın.meslektas oldukları için iş gereği veriyorlar numarayı. Sessiz kalmalımiyim derken de kadınin eşine söylemek konusununda sessiz kalmalımiyim demek istedim.bebek olmazsa söylerdim biz eşimle nasıl yüzleştikse onlarda yüzleşsin, kadın nasıl artık evlendiğini bile bile eşimi bulup arıyorsa cezasini ödesin istedim
kusura bakmayın yazmak konuşmaktan zor oluyor. Eşim ihanet etti 6 ay sonra itiraf etti.afettim evlendik kadını sildi.hamileyken kadın aramış eşim açtıktan sonra mecbur kalmış konuşmuş eşimin branşıyla ilgili birşeymis yani duygusal değil.yine kavga ettik eşim tövbe etti bir daha asla ne internette ne telefonda hiçbir şekilde bağlantısı olmadi.ama kadın yine aradı ben çıktım uzak dur dedim. Yani kadın vazgeçmemiş evli çocuğu var ama hala huzurumuzu kaçırıyor. Bende eşine söylemeye niyetlendim ama bebeği olduğunu öğrendim. Eğer söylersem boşanırsa bebeğine yazık. Ama bi yandan da içim içimi yiyor ben acı çekerken onun yaptıklarının kâr kalması
Evlilerin ihanet etmek için evlileri seçiyor olması midemi bulandırıyor..
Madem aldatacaksın be kadın,git bir bekar bul..
Başka bir kadının canını yakmaya,evinin ortasına bomba atmaya ne gerek var.. Yazık değil mi..
He ama sebebi belli; o da evli olduğu için,boşan benimle evlen diyemez,baskı yapamaz vs vs. çünkü iki taraf da suçlu..
Bence kadını aramayın. bence mesaj atın ve diyin ki; derhal tel no'nu değiştir sana 1 gün süre tanıyorum ve kocama bir kere daha ulaştığını anlarsam,benim evimin içindeki yangının aynısından,senin evinin içinde de çıkar..
Ve her zaman arkanızı kollayın.. Çünkü iradesi zayıf bir ırktan bahsediyoruz..
kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz
kısaca şu soruya cevap verin lütfen.sevgiliniz sizi daha ilk aydan aldatıyor ve bu kadın evli.ama siz sonradan öğreniyorsunuz. Sizin çektiğiniz acıyı onlarda çeksin diye inat uğruna onun eşine anlatırmıydiniz yoksa susarmiydiniz
Yanlış anlaşılma var ortada.
Konu sahibi eşimi affetmelimiyim?
Diye sormuyor.
Evli bir kadının ihanetini açığa çıkarmalıyım mı diye soruyor.
Siz bu konuyu eşinizle aşmışsınız madem sizin tercihiniz.
Burda bukadar irdelenmesi yersiz bence.
Asıl konuya gelecek olursak
Bu kadın sürekli eşinize ulaşmaya çalışıyor varsayalım eşinizden yüz alıyor v.s ama yinede
bu bayannın hatasını ört bas etmez.
Üstelik anne...
Neyse ben olsam kesinlikle kadının eşine ulaşır herşeyi anlatırdım.
Çünkü kadın kaşınıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?