• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana yardimci olun .simdi evdeyim esim yok .ailesigile gedip her seyi soylemeliyimmi?kendi aileme soyleyemiyorum cok perisan olurlar
Eşim beni aldattıysa ailesine neden söyleyeyim ki. Boşanırken zaten öğrenir ailesi. Aileye söyleme konusuna neden bu kadar takıldınız onu da anlamadim. Ailesi duyunca siz bu aldatilma olayını unutacak misiniz? Bir de görüntülü görüşme yapmak istemiş utanmaz arlanmaz.

Anlamadigim konu madem bosanmicaksiniz neden bizden yardim istiyorsunuz bariz belli aldatmis sizi ve siz hala ailesine soyleyip soylememeye diretiyorsunuz bence ailesi bir iki konusup isi tatliya baglatmaya calisir oda belki ama yapan koca yine yapar bu bir ikincisi senin yerinde olsam o kizin esine soylerdim

Bu konuda bilirkişi oldum ! Maalesef yazışan kişi eşiniz. Bunu kabul edip af dilemesi gereken yerde tabii ki pek çok erkek gibi bahaneler yalanlar üretiyor.

Yazışma içeriği sevgili gibi miydi? Aşkım canım cicimli laflar var mıydı ya da cinsel sohbetler ?

Bana yardimci olun .simdi evdeyim esim yok .ailesigile gedip her seyi soylemeliyimmi?kendi aileme soyleyemiyorum cok perisan olurlar

Kendi ailene söyleme zaten, eşin ailesine söylemekteki amaç nedir ?

Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .
Neden aklınıza direkt aileye söylemek geldi ilginç?Eşiniz sizi aldatmış üstelik o kadar saf ki uyuyakalmış bir de elinde telefonla.O kadın da kocasını aldatmış.Yazık.Ayrılacaksanız herkese rahatlıkla rezil edebilirsiniz.Ayrılmayacaksanız buyrun oturun ve affedin.

Merhaba.ben 3yillik evliyim.cocugum yok.esimle cok guzel bir evliliyim vardi.hayalimdeki gibi biri idi .bana cok deger veren ,bir damla goz yasim akmasina bile razi olmayan .ona hadsiz guveniyordum.telefonunun sifresini biliyordum ama hic bir zaman kontrol etmeyecek kadar guveniyordum. ne zaman istesem telefonu elimde olurdu.kendimde degilim sozlerimi karistiriyor ola bilirim.Hep ihanet edenler hakkinda da kotu fikirde olan birisi idi.kisacasi her sey cok guzeldi...Mesele su ki 2gun once ben ders calisiyordum sonra uymaya gelince gordum gece telefon elinde uyuyub kalmis.telefonunu goturmek istedikde ekranda Facebook messengeri acili halde kizla yazismasini gordum.deyilmiyecek kadar yazismalar .kiz da evli ve cocugu varmis.uyandirdim aciklama istedim .girip mesajlari sildi.dedi ki olamaz oyle bir sey .ben yazmamisim kardesim yazmis (kardesi bekar ) .onu uyandirmadan once de kardesine watsapda sormusdum biliyormuydun sen ?kardesi de diyordu ki oyle sey yapamaz bir yalnislik var hic bir zaman yapmaz yalnislik olmali.kendisi ile konustukdan sonra kardesine dedim senin uzerine atiyor o zaman kardesi dedi dogru soyluyor ben idim oyle sanmistim ki silmisim .kardesi 2gundur yalvariyordu ki anne ,babasi bilmesin.Amma kardesinin de dedikleri mantika sigdiramiyorum.esime diyorum ki nasil oldu kardesin yazmissa senin telefonun da niye mesajlar acikti .diyor ki bilmiyorum nasil olmus ben uyuyup kapmisim messenger acilmis . Esim de cok rahat diyor ki ben oyle sey yapmamisim .2gundur kendime gelemiyorum .bana yol gosterin.karisik yazmis ola bilim kendimde degilim.ne yapiyim ailesi bilsinmi yoksa hayirmi bilmiyorum hic bir sey .
Ne yazık ki eşiniz size yalan söylüyor 🤦🏻‍♀️

bence sakin olmaya çalış ve eşinle bu durumu konuş. çözmeye çalışın. umarım eşin ileriye gitmemiştir...

Eşi yokken ailesine desin koştur koştur o zaman babası oğlunun kulağını çeker söz alır bi daha yapmayacak diye 😒😒😑😤😠

Boşanmayacak insan böyle araştırmalara girmesin ya. Zaten bilsen de bilmesen de boşamıyorsun. Bilmek ne işine yarayacak yani?
Araştırmaya girmemiş ki.Adam elinde telefon uyuyakalmış kız açınca görmüş.Normalde şifresini bilmeme rağmen bakmazdım yazmış.

Hayir yani niye bosanamıyor konu sahibi onu anlamiyorum cocuk yok eger profildeki meslegi dogruysa doktorda.. egitimli kadinlarin bu noktalarda akil noksanligi yasamalarina kiziyorum..
Sence bu tarz yazan bir bayan doktor olabilir mi?Hanımefendi mesleği öylesine girmiş büyük ihtimalle.

Fotograflar var . Sevgili de olmamislar anladigim kadariyla .cunki kiz sormus ki biz sevgili ola bilirmiydik?bu da yazmis ki hayir ben seni tanidigimda sen cok kucuktun 24yasin vardi. Simdi kizin 30yasi var .Dusunuyorumda 24yas kucuk degilki ama anlayamiyorum

Oha 6 yıl öncesinden mi süregelen bi şeyler

Araştırmaya girmemiş ki.Adam elinde telefon uyuyakalmış kız açınca görmüş.Normalde şifresini bilmeme rağmen bakmazdım yazmış.
Yani alıp telefonu bakmadan bir yere koymamış. Alınca açma isteği duymuş. Açınca da doğal olarak görmüş.

Bide Türkçe yazarsanız anlayıp cevap verebiliriz
Kadının şivesi var belli ki konuştuğu gibi yazıyor ayrıca yabancı dil değil karışık da olsa anlaşılıyor.Kadın zaten aldatılmış gururu kırılmış niye gururunu daha fazla kırmaya çalışıyosun?

Yani alıp telefonu bakmadan bir yere koymamış. Alınca açma isteği duymuş. Açınca da doğal olarak görmüş.
Çok doğal bir davranış ekrandan çıkıp kilitleyecektir.Gözünü kapatıp bir yere bırakacak hali yok.Göreceği varmış demek ki görmesi gerekiyormuş.Ayrıca her yörenin,her kadının şartları aynı değil.Boşanamıyor diye kadına yüklenmeye gerek yok.Biz de o şartlarda büyümüş olsaydık böyle hissediyor olabilirdik.

Boşanmak istemiyorsun a! ama ona belli etme tepkini sert göster bir daha cesaret edemezsin onu bırakacağını düşünürse akıllanır en azından ailesine istersen söyle onlar da yanında olursa iyice eşiniz yaptığının yanlış olduğunu anlar

Eşinizin o kadar kafası çalışmıyor ki söylenebilecek en aptal, en inanılamayacak yalanı söylemiş. Eee tabi panik olunca düşünmeye fırsatı olamadı.
Kanmayın Allah aşkına.
Kk'da gördüğüm aldatan erkeklerin yakalanınca yaptıkları iki şey hiç şaşmıyor bakın
1-Ben yazmadım, kim yazmış nasıl olmuş bilmiyorum. Telefonu bilmem kim almıştı, benden yazmıştı vs. vs.
2-Ağlamak

Bakın aldatma konularına girin bu ikisi hiç şaşmaz.
Allah kimsenin karşısına çıkarmasın böylelerini.

Aynen öyle aldatıldığım için bizzat biliyorum hepsi aynı. Sonuna kadar inkar ve ağlama yalvarma. Eşiniz aldatmış bencede karar sizin.

Çok doğal bir davranış ekrandan çıkıp kilitleyecektir.Gözünü kapatıp bir yere bırakacak hali yok.Göreceği varmış demek ki görmesi gerekiyormuş.Ayrıca her yörenin,her kadının şartları aynı değil.Boşanamıyor diye kadına yüklenmeye gerek yok.Biz de o şartlarda büyümüş olsaydık böyle hissediyor olabilirdik.
Tamam kırsın dizini otursun dedim ben de işte. Boşanamayacaksa başka bi yol görmüyorum. Aileye haber vermek en saçma seçenek bana göre.

Bide kizin bizim evin yakinlarda butiki var . Kardesi de diyor ki kiza hic bir sey soyleme esi bilir gelip beni öldürür,mahv eder .amma ben yine de kiza yaziyorum amma hec bir sey yazmiyor bana . Esinin de profilini biliyorum

Maalesef bence de kocan yazmış
Kültür olarak boşanmak için zor şartlarda olduğunu düşündüğümden aşağıdaki tavsiyeyi veriyorum
Kızın butiğine git çek kenara mesajları gösterip (tabi gitmeden bir yere yedekle mutlaka) bir daha ne kocama ne de başka bir erkeğe yazdığı görürsem kocana gönderirim bu mesajları de.

Eşine ve kardeşine de bir daha böyle bir durum görmeyi bırak hissedersem gider kocasına duyururum kocası kimi vuruyorsa vursun umrumda olmaz de.

Kocan akıllanır mı bilmem ama azıcık korkuyla bence görüşmezler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X