ihanete uğradim yardim

yalnız iş için gitmiş. tatile değil..

kocası kendi demiş ya Ramazan olmasaydı yatardım diye oha daha ne desin bi sevişip kameraya almadığı kalmış. Nerden biliyormuşuz boşaldığını? Boşalırsa masum değil boşalmazsa masummu? Adam iş icin diye Kıbrıs'a gidiyor orda striptiz bara gidiyor, sonra kadın kucağına oturuyor, buraya kadar Olanları adam kendi söylemiş zaten, bizde diyoruzki bu aldatmaya girer, bugün Ramazan diye yapmamıs (güya) Ramazanda bitti bayramı orda edecek herif, siz gelmiş hala neyi savunuyorsunuz. Sizi anlamıyoruz evet, şahsım adına konuşayım anlamayıda düşünmüyorum bu kafa yapısını

Sizden utanmıyorsa oğlundan utansın!

Arkadaşının ettiği yeminlere de yazık yani, oğlunuzun günahına girdi o da aynı "babası" misali.

O çok zevk veren striptizci bayanlar sizin ona verdiğiniz emeği, sevgiyi, ahlakı, evladı, desteği verebilirler mi bakalım? ANCA tek gecelik yanında olurlar sonra fos yine başka kucaklardalar. Ne biçim insanlar var ya alayım karımı ve evladımı tatile götüreyim burada mekan bakayım diyeceğine 1 gecede uçkurunun sesini dinleyen erkeği boşa arkadaşım.

Bu da pazardaki gibi ayak basmaya benzemez ya ne diyorsunuz siz? Örneğe gel. Senin 9 aylık oğlun var, sen koca "adam"sın neyine senin gençlik ateşi. Sen vapuru iskeleye 5 seneye tamamen yanaştıracaksın hala karına, çocuğuna ihanet peşindesin. Lanet olsun böyle adamlığa be! Bunu normal karşılayan kadınlar size de onlar kadar yazıklar olsun! Ne pazarı ne marketi be dağıtırım öyle pazarı ben.

Tek sorun sıvı miydi yani bosalsa aldatmis mi olacak kucağına oturmuş ama bosalmamis o yüzden aldatma değil bu mudur mantık

Yatmadigi bile belli değil
üstelik yatarım ama ramazan demiş ya ben buna da inanmıyorum pahalı falan gelmiştir belki de arkadaşına öyle anlatmistir
ramazan i takan oraya zaten gitmez

Boşanın yada bosanmayın diyemem ama bunu yaşayıp birde göğsünü kabartarak hava atmak amaçlı arkadaşıyla geyiğini yapabilen bir adam eşiniz,18lik ergenler gibi.
Durumunuz çok zor,aldatmadır,değildir mevzusuna girmeyi bile istemiyorum. Aldatma niyetle doğru orantılıdır zira kimse kafasına silah dayamıyor bara gidince,gayette istemiyorum diyebilir niyeti olmayan insan. Hakkınızda hayırlısı olsun.

arkadaş bel altı bir faaliyet olmuş adam illa ki erekte oldu kavun karpuz değil kucağındaki, o saatten sonra da akan ister meni ister zevk suyu ister ciş olsun ne fark eder

arayan bulur, ne aranırsan onubulursun hayatta

19 sayfa içinde erkektir yapar kadın erkek fıtrati farklıdır gibi zirvaliklarla kadını aşağılayıp erkeği yucelten sığ zihniyet hepinize selam olsun. Okudukça midem bulandı adamın striptiz kulübe gitmesinden ve yalan soylemesinden bile daha kötü bu düşünceler.

Adam striptiz kulübe gitmiş bir kadın gelip kucağına oturmuş hala ay bu mu aldatma ne var bunda gii diyenler var öpüyorum onları ve o saf temiz pitircik yureklerini

siz bence kendi istediğiniz gibi okumuşsunuz benim yazdıklarımı bir rezilliği savunduğum yok anlatmaya çalıştığımı anladıkdan sonra bir alıntı yaparsanız sevinirim.
benim sizi anlamam gibi bir ihtimal yok bu konuda kusura bakmayın. Yani anlamyı denedim ama olmadı. Kesinlikle de anlamayacağıma emin olabilirsiniz o yüzden tekrar cevap vermeyeceğim. Manası yok çünkü.

siz bence kendi istediğiniz gibi okumuşsunuz benim yazdıklarımı bir rezilliği savunduğum yok anlatmaya çalıştığımı anladıkdan sonra bir alıntı yaparsanız sevinirim.

arkadaşım ben senin tüm yazdıklarını okudum
gayet de doğru okudum
hemen hepsi "siz yanlış anlamışsınız, ben öyle demedim, rezillik değil demedim, şunu kastetmedim" vs
ama ne dediğiniz belli değil
haaa arada şunu yakaladım, "emin olmadan boşan demek doğru değil" diyorsunuz
onun dışında yazıp yazıp, sonra onu demedim, bunu savunmadım dediğiniz şeyler, kendine saygısı olan bir kadın olarak! inanılır gibi değil.

Aslında bir nevi doğru söylüyor; o bara gitmesi asıl problem olan. Kucağa oturmaktan başlamıyor aldatmak.

Yalnız tatile göndermek hata gibi bir yorum okudum. Neden tatile yalnız gitmek sorun olsun ki ? Yanında ki adam yaparsa rezilliğini her yerde yapar. Sadece tatilde yok böyle ortamlar ve her daim beraber değilsiniz. Sabah ayrılıp akşam bir araya geliyor eşler ; kim nerden biliyor ne yapıyor ?

Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gideceksin gerisi sana kalmış

Size katiliyorum ve ustelik adam IS icin gidiyor benim kocamda is icin biyerlere gitse mecbur izin veririm.
adamin icinde varmis sapiklik bide biyerleri kalka kalka anlatmis ya pessss pess hatta yuh.

Eşin komik adammış vesselam. Mesajları, mantık yürütme tarzı falan, ne bileyim.

Bence adamın yaptığı şeye değil, bu zekada bir herifle evlendiğine yan.

Bana niye kızıyorum erkek milleti işte gidenler gidiyorlar biliyorum

iş için gitmişti napım işin içinde bende varım konuyu da bılıyorum aksam 9 da acılıyormus gıtmıs salak ıste acısını cok pıs cıkardım ama ıkıncı bır falsa verdı bakalım beklıorm zaten sogudum ondan ıyıce

arkadaşlar bu işin sonunda ne oğrendı bılıyor musunuz evlı arkadaslara ozellıkle seslenısım erkekler kocaman bır pıslık neden mı evet cok pıs muhabbetlerı var...esımın calıstıgı arkadasları hepsı evlı kımısı cocuklu bır grupda muhabbet ederler ortamları var ...
kadınlar ıcın sırkettekı neler konusuyor 1tanesı bıle muhabbete katılamamzlık etmıyor o kadın benım bu kadın benım kavgalar eslerıne solesem kı hepsını tanıyorum hepsı cok fazla sorunlar yasar ...
evet boyle acı bır deneyımım oldu maalesef bunun hala gercek mı muhabbetıne soledıgını bılmıyorum...
maalesef aılem yuvamı bu konu yuzunden yıkmamı ıstemıyor cunku gercekten bır muhabbet de olabılır ramazan gunu alkola almaz ama gece kulubunde alkol ıcmek mecburıdır ıcmeyen para savurmayan adama strıptızcı hatun gelıp kucak dans etmez bu bır ıhtımal....
ama ınanıyor muyum hayır gozlerımle okudum yaz ortasında buzullarda yattım tum gece gunlerce yaz ortasında kazak gıydım... ne mı oldu bosanmadım sevıyor muyum evet esımı ama hıc guvenmıyorum kucucuk bısıydı yıpranıp bana ıhanet edecegını dusunuyorum...
her ozel bısı yasadıgımda kucak dans yapmıs mıdır dıye dusunup onunla ozel dakıkalar gecıremıyorum gunlerce yemeklere gıttık gecelerı o hep eskı ben bekledı ama olmuyor ...
asla oglum ıcın bırakmadım demıyorum bunun ardına gızlenemem emın olamadıgım ıcın bırakmadım dogru soyluyor olabılır cunku...
ama sıyah boxerdakı sperm ? ona gore degıldı !! herseyın bır acıklamasını yapıyor ...
benım kocam elınden gelse bızı pamuklara sarıcak herkesın parmakla gosterdıgı bır aıleyız hayatımda 8yıl onla cıktım unıversıtede hocamdı evlendım yıllardır evlıyım bı kere hata gormemıstım... kolay kurmamıstım bu yuvayı bu bır ıhanet ama gerceklıgı varsa emın olamadıgımdan bosanmadım... ne mı yapıyorum delı gıbı suslenıp gezıyorum tum mahalledekı komsuların eslerı gozlerını benden ayırmaıyor serefsızler esım herkesle kavga edıyorum bende ona bunu yapıyorum...
kız arkadaslarımla takılıyorum gezıyorum tozuyorum oda cocuk bakıyor.bundan sonra mı 1 tane erkek arkadas olmaz
ıs seyahatı ıs asla yok mac spor asla bensız sadece ıse gıdebılır oda bunu bılıyor...
bu yuzden suanda bosanmadım tabı bosanmayacagım anlamına gelmıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…