yalnız iş için gitmiş. tatile değil..Bugun ruyamda esim beni aldatmisti sabah uyandim kalbim skısyor icim parcalaniyor sanki allah yardim etsin sana ruyasi bukadar aci veriyosa gercegini dusunemiyorm kucaginada otursa yzuunede dokunsa aldatmak dupeduz bu allah islah etsin esinizi yaminlere inanmayin yuva yikilmasin diye yemin etmek mübahtir
sizin sucunuzda esinizi yalniz tatile gondermek bekar moduna girmis adam tatilde ailenizle konusun yada sineye cekin baska care yok
kocası kendi demiş ya Ramazan olmasaydı yatardım diye oha daha ne desin bi sevişip kameraya almadığı kalmış. Nerden biliyormuşuz boşaldığını? Boşalırsa masum değil boşalmazsa masummu? Adam iş icin diye Kıbrıs'a gidiyor orda striptiz bara gidiyor, sonra kadın kucağına oturuyor, buraya kadar Olanları adam kendi söylemiş zaten, bizde diyoruzki bu aldatmaya girer, bugün Ramazan diye yapmamıs (güya) Ramazanda bitti bayramı orda edecek herif, siz gelmiş hala neyi savunuyorsunuz. Sizi anlamıyoruz evet, şahsım adına konuşayım anlamayıda düşünmüyorum bu kafa yapısınıasıl ben sizin kafanızı çok merak ediyorum burda insanlar size oo adi herif aldatmış boşan deyince en iyi oluyor.zira onun dışında denileni istediğiniz gibi anlıyorsunuz. şahsıma konusuyorum adam bara gitmiş iyiki gitmiş demişim gibi tepki gösteriyorsunuz nasıl okuyup nasıl anladığınızı çok merak ediyorum. oysaki benim söylemeye çalıştığım şey çok daha başka. neyseki sizin sabit fikirlerinizi değiştirmeye çalışacak kadar uğraşamayacağım. hoş değiştirilecek bir fikir de yok ortada. adamın bara gitmesi tabiki yanlış arkadaşına söyledikleri yanlış. adam boşalmış diyorsunuzda konu sahibi sperm gibi bir leke diyor 'leke' yani koşam orda boşalmış demiyor. kucağına oturduğunuda parfüm kokusundan dolayı düşüyor. net birşey var mı hayır yok. siz neye dayanarak kadın sürtünmüş veya kucağına oturmuş adam boşalmış diyorsunuz. neyse ne isterseniz onu anlayın çünkü benim ne demeye çalıştığımı yine anlamadığına emin. sabit fikirlerinizle iyi günler dilerim.
Tek sorun sıvı miydi yani bosalsa aldatmis mi olacak kucağına oturmuş ama bosalmamis o yüzden aldatma değil bu mudur mantıkasıl ben sizin kafanızı çok merak ediyorum burda insanlar size oo adi herif aldatmış boşan deyince en iyi oluyor.zira onun dışında denileni istediğiniz gibi anlıyorsunuz. şahsıma konusuyorum adam bara gitmiş iyiki gitmiş demişim gibi tepki gösteriyorsunuz nasıl okuyup nasıl anladığınızı çok merak ediyorum. oysaki benim söylemeye çalıştığım şey çok daha başka. neyseki sizin sabit fikirlerinizi değiştirmeye çalışacak kadar uğraşamayacağım. hoş değiştirilecek bir fikir de yok ortada. adamın bara gitmesi tabiki yanlış arkadaşına söyledikleri yanlış. adam boşalmış diyorsunuzda konu sahibi sperm gibi bir leke diyor 'leke' yani koşam orda boşalmış demiyor. kucağına oturduğunuda parfüm kokusundan dolayı düşüyor. net birşey var mı hayır yok. siz neye dayanarak kadın sürtünmüş veya kucağına oturmuş adam boşalmış diyorsunuz. neyse ne isterseniz onu anlayın çünkü benim ne demeye çalıştığımı yine anlamadığına emin. sabit fikirlerinizle iyi günler dilerim.
benim sizi anlamam gibi bir ihtimal yok bu konuda kusura bakmayın. Yani anlamyı denedim ama olmadı. Kesinlikle de anlamayacağıma emin olabilirsiniz o yüzden tekrar cevap vermeyeceğim. Manası yok çünkü.siz bence kendi istediğiniz gibi okumuşsunuz benim yazdıklarımı bir rezilliği savunduğum yok anlatmaya çalıştığımı anladıkdan sonra bir alıntı yaparsanız sevinirim.
siz bence kendi istediğiniz gibi okumuşsunuz benim yazdıklarımı bir rezilliği savunduğum yok anlatmaya çalıştığımı anladıkdan sonra bir alıntı yaparsanız sevinirim.
şok oldum yorumuna şaka gibi. Pazara gitmekle asıl kıyaslarsın ayrıca adama,kimsenin salça,olduğu yok konu sahibinin mesajını okuduysan eğer adam gayet istekliymiş bu konuda üstelik devamını getiremediği için pişman adam. Lütfen böyle,rezillikleri,daha fazla savunmayın.
Yalnız tatile göndermek hata gibi bir yorum okudum. Neden tatile yalnız gitmek sorun olsun ki ? Yanında ki adam yaparsa rezilliğini her yerde yapar. Sadece tatilde yok böyle ortamlar ve her daim beraber değilsiniz. Sabah ayrılıp akşam bir araya geliyor eşler ; kim nerden biliyor ne yapıyor ?
bende aynı syi söylüyorum evli adamın pyle yerde ne işi var diyorum.Aslında bir nevi doğru söylüyor; o bara gitmesi asıl problem olan. Kucağa oturmaktan başlamıyor aldatmak.
Bana niye kızıyorum erkek milleti işte gidenler gidiyorlar biliyorumKıbrısa giden o bara gider mi mutlaka? O zaman karaköye giden de geneleve gider mutlaka.. abim kıbrısta
okudu üni yi.. defalarca kez anne babamın ondan habersiz gidip süpriz yapmışlıkları var ve bir kez bile orasnda burasnda bu tarz şeyler bulmuşlukları yok.. o bara giden için kucak dansı normal e geneleve giden için de birlikte olmak doğal o zaman.
Strese gerek yok konu sahibesi herşey doğal bi süreçte ilerliyor..
iş için gitmişti napım işin içinde bende varım konuyu da bılıyorum aksam 9 da acılıyormus gıtmıs salak ıste acısını cok pıs cıkardım ama ıkıncı bır falsa verdı bakalım beklıorm zaten sogudum ondan ıyıceBen kadını suçlamadim ki değişik bir algılama. Sadece Kıbrıs'ın yapısı bu. Sex uyuşturucu kumar hersey onu baştan çıkarmak için yeterli. Ortam olunca maneviyati sağlam olmayan her erkek bu tuzaklara düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?