ihanete uğradim yardim

Bende aileme karşı çıkarak evlendim ve şimdi babamın evindeyim başlarda çok gücüme gitti.Eşimin yanında ne huzurm vardı nede sağlığım.6aylık hamileyim 10 kilo kaynetmiştim.En sevdiğim şeylerden tiksinir olmuştum.Yeni yeni canım bişeyler istemeye başladı ben 6 ayın sonunda hamile olduğumu gerçekten hissettim.Ağlamaktan ve üzülmekten bunu hissetmeye zaman bulamamışım.Bebeğimi ve kendimi o kadar hırpalamışımki inanki değmezmiş.Ama senin ve bebeğinin huzurundan daha önemli değil hiç bişey bunu sakın unutma .

allah yardımcın olsun buna sebep olan senı o hamıle halınle gonderen adam mıdır... ınsan mıdır... elınden gelenı yapıyor benımkı benı mutlu edebılmek ıcın bosanamıyorum aılem de bana kızıyor senınkı yapmaz dıyor ondan bosanmadım yedım oturdum bu konuyu ...hamılelıkte bunları yasadıgın ıcın cok uzgunum gercekten rabbım sana yardım etsın... senın ıcın dua edecegım...

Yemin ediyorum Konya Ovası.

Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah razı olsun bak biraz öncede aramış babamı eşyalarımı göndericekmiş kargoyu karşılayın davayıda siz açın karşılayamam ben demiş Rabbim tez zamanda hepimize feraha ermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…