- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.540
- 498
Striptiz bara gidilmesinin bir amaci vardir. Oylesine eglenmeye gittik olayi degil bu. Sanki cafede cay icmeye gidiliyor gibi algilanmasi ilginc.bakın haftanın 3 günü clup,underground ,canlı müzik gezerdik bir grup arkadaşla. bar ortamını bilirim. ama striptiz barla diğer benim gittiğim barların farkınıda bilirim. striptiz barın ne olduğunuda gittmediğim halde bilmişliğim var. izliyoruz okıyoruz.
önce o ayrımı yapalım.
olay evli adamın kadınların çırılçıplak soyunduğu ve erkeklerin kucağına oturduğu barlara gitmesi. normal bar değil bunlar. bende bara gittim. leila reina havana çıkmazdım. . yaş kemale erdi. artık yasgünlerinde canlı müzik arada rock bar oda çok ender gidiyorum. ama 2 barın arasaındaki farkı çok iyi biliyorum
pazara gittiğiniz zaman ayağınıza birinin basması kaçınılmazdır değilmi bu kasten sayılırmı gelir basarlar.
bara gittiğinizdede dansçı kızlardan biri gelip size sürtünebilir. onların işi bu eğlendirmek. kaçınılmaz denilebilir yani. şimdi bu durum oo beni aldattın demek yersiz. ama bu işin devamını getirmişse(ki işleri gereği bunu yapmazlar) cinsel birlikteliğe gitmişse iş aldatmadır. kızlarla kendi isteğiyle saatlerce dans etmiş veya öpüşmüşse de girebilir. ama kızın adama salça olmuş olması aldatma değildir. onun dışın clup tarzında bir barda bulunması başlı başına hoş değil yargılamanız gereken durum bu.oo adi haysiyetsiz aldatmış diye bir anda ipi kesmenin bir anlamı yok. benim fikrim bu bencede tartışmanın lüzumu yok ben anlattım buyurun neresinden isterseniz orasından tutun
yaniStriptiz bara gidilmesinin bir amaci vardir. Oylesine eglenmeye gittik olayi degil bu. Sanki cafede cay icmeye gidiliyor gibi algilanmasi ilginc.
şok oldum yorumuna şaka gibi. Pazara gitmekle asıl kıyaslarsın ayrıca adama,kimsenin salça,olduğu yok konu sahibinin mesajını okuduysan eğer adam gayet istekliymiş bu konuda üstelik devamını getiremediği için pişman adam. Lütfen böyle,rezillikleri,daha fazla savunmayın.
ya zaten striptiz clublarla, normal kızlı erkekli gidilen barlarına arasındaki farkı biliyoruz çok şükür hepimiz. orada,kadınlar anadan uryan soyunup kucak dansı yapıyorlar. evli adamın işi ne orada.Hangimiz yari ciplak hatta nerdeyse cirilciplak kadinlarin dans ettigi, masalara geldigi yerlerde eglendik? Erkek striptiz barina gidip eglenelim madem oyle bu kadar normalse bu eglence. Gelir bir erkek de bize yanlislikla surtunur artik. Ne de olsa konsept bu, bizle alakasi yok sadece oturuyordum deriz olur biter. Garip cidden cok garip.
Bu nsl bi mantik yaa nsl bi yorum susayim dedim dayanamadim. Siz iyimisiniz senin kocan yapsa normal diceksin oylemi
Normal karsilayan arkadaslar esleri arkadaslariyla disari ciktiginda striptiz bara gitsin, dondugunde sirtini sivazlayip iyi eglendin mi kocacigim arkadaslarinla desin oyleyse.ya zaten striptiz clublarla, normal kızlı erkekli gidilen barlarına arasındaki farkı biliyoruz çok şükür hepimiz. orada,kadınlar anadan uryan soyunup kucak dansı yapıyorlar. evli adamın işi ne orada.
asıl siz iyi misiniz?
ben neden gittiğini sorgularım oraya gittiysen başına bu iş gelir tabiki şimdi git ne halin varsa gör derim aradaki ayrımın farkında mısınız?
Gercekten bazı yorumları okurken acaba konu sahibinin eşi veya eşinin nezdinde kardeşi annesi falanmı yazdı diye düşünüyorum. Yok efendim neymiş, pazara gidince nasıl ki ayağına yanlışlıkla biri basıyorsa Buda oda benzermiş. Ulan bu adam o bara hıyar, domates almayamı gittide Yanlışlıkla striptizci kız adamın Şeyine bastı. Cok ilginç kafalar var yahu
Bugun ruyamda esim beni aldatmisti sabah uyandim kalbim skısyor icim parcalaniyor sanki allah yardim etsin sana ruyasi bukadar aci veriyosa gercegini dusunemiyorm kucaginada otursa yzuunede dokunsa aldatmak dupeduz bu allah islah etsin esinizi yaminlere inanmayin yuva yikilmasin diye yemin etmek mübahtirSlm arkadaslar
esimle 2 yillik evliyiz ve 9aylik oglumuz var...is icin cocukluk arkadasinin yanina kibrisa gitti geldi..1hafta sonra whatsuppinda is arkadasina msj yazmis kibrista striptiz bara gittik adriana lima gibi bi hatundan bahsetmis kucana oturmus barda eger ramazan olmasaymis onunla yatarmis... sok oldum bu msjlara ona telini verdim msji gosterdim ve bavulumu topladim ogece karlar icinde uyudum sanki yaz ortasi sabahlara kadar aci cektim...bana hep erkekler arasinda boyle.muhabbet olur yalan yazdim falan dedi kibristaki arkadasi oruc tutar hep aradi oruclu agziyla yeminler etti... onlara inandim sonra ic camasirlarini yikarken ic camasirinin temizlenmedigini gordum sanki sprem vardi aklima takildi bugun kibrista giydigi takim elbisesini cikardim ve fermuar kisminda bir leke ve parfum.kokusu var belliko kadin kucana oturmus... cok aci cekiyorum tarif edemem onu affedemem ben aileme karsi ciktim evlendim 2yil sonra eve donucek yuzum bile yok. Bana bunu neden yapti bosanmayi dusunuyorum ama bunu aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum neryee gidecegimi... calismiyorum suanda bebegim kucuk gucum yok ev acamiycam napicam aksam bana ne kilif uydurucak bunun icinde bilmiyorum birde yeminler etmisti okadar allah bildi gibi etsin onu kotuyum cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?