• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanete uğradim yardim

Yine aldatma konusu ve yine " erkek aldatır , bakar " diyen hücrelerini yitirmiş yorumlar. .
...

Yıkıcı bir durum. Oyle bir yere gitmesi başlı başına büyük hata. Ramazan olmasaydı yatardım cümlesi ise aldatmaya çok meyilli olduğunu gösterir.
1 haftalık boşluk onu bu hale getirmişse :(
Ne denilir bilemedim.. :(

erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.

mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
Oha :KK57: başlarım onun fıtratına, yani Alıntı yapmayayım dedim ama dayanamadım sizin zihniyetinizde insanlar erkek cocugu yetiştirirse tabiki ileride aldatınca yeaah erkekler Arasında olur böyle muhabbetler demesi kaçınılmaz :KK12:

bak ne olursa olsun hemen evliliğini bitirme bunu çocuğun için ileride keşke biraz sakin olup hemen ayrılmasydım deme ama tabiki seni aldattığına eminsen cesur ol kendine güven ve çocuğunla kendine yeni bir hayat kur sen annesin güçlü ol

erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.

mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
Nickinizden de anlaşıldığı gibi beyin ölümünüz gerçekleşmiş :KK14:

fiziksel bir şey olmasa da yeltenmiş sonuçta.aldatmanın sınıflandırması olmamalı.böyle bir şeye şimdi teşebbüs eden fırsatını bulduğunda her şeyi yapar.konu sahıbı ailesini reddedip evlendiği için yüzüm yok aileme diyor ama onlar sizin aileniz her zaman arkanızda olurlar.

Ya bir de düz mantık hani denilir ya hep kadınlar duygusal erkekler cinsel bakar o yüzden aldatırlar bilmem ne...Arkadaş o zaman BDV'de tonlarca ''çok ilgisiz ya'' diye konu açan konu sahiplerinin sevgililerini/eşlerini aldatmaları da doğal o da fıtrat.Yazık değil mi ilgi görememişler ilgiyi başka adamda aramışlar fıtratları duygusal,ilgiye,sevilmeye muhtaçlar ne yapsınlar ?
Ben bu erkeğe tanınan ikiyüzlülüğe cidden üzülüyorum.Kadın ya da erkek gidecek başka biriyle cinsel ya da duygusal olarak tatmin olacak...Benim gözümde iğrenç ve bu bir aldatma.Ötesi yok benim için Kıbrıs'ta on bin tane bar da olsa umrumda değil attığı adımdan kişinin kendisi sorumlu.

Ağzınıza sağlık. Doğru dimi bizde çok duygusalız kocamız ilgi göstermezse hemen aldatalım. Ama olmaz ki biz kadınız. Erkek yapar. Fıtrat meselesi. Ne acı bir teselli yöntemi. Acıyorum gerçekten. Ben böyle saçmalıkları savunanlarla muhattap olamıyorum. Ne söyleyeyim bu düşünce yapısına. Tek üzüntüm bu zihniyet erkek çocuğu yetiştiriyor sonrada millete bela ediyor. Herkes hakettiğini yaşasın

Boşan. Sadece bebeğini düşün ona hem anne hem baba ol. Asla affetme

Eşin seni aldatmış, devam edersin etmezsin bilemem, herkesin şartları farklı
Ancak çok sağlam bir dersi hak ediyor
Yorumlarda çokça tartışılan erkeğin fıtratı meselesine gelince ; erkeğin fıtratında olan cinsellik kadının fıtratında da var, ben aldatmıyorsam, o da aldatmayacak arkadaş. Ben dansçıların olduğu bir bara gitmiyorsam, o da gitmeyecek. Ben kendime hakim olabiliyorsam, evliyim, yuvam, kocam çocuğum diyorsam , o da diyecek ve bu konularda açık vermeyecek. Ucuz zamparalığın fıtratla bir ilgisi yok, iş seyahatini evlilikten kaçamak alanına dönüştüren, herkesin kucağında üç beş dakika geçiren bir kadına hallenebilecek kadar iradesini kaybetmiş bir adam da bana koca olmasın, bu konuda ki görüşümü belirtmeden geçmek istemedim. Mesele adamın bir gece kaçamak yapmış olması değil bana göre, bu kaçamağın anlamı benim için derin, erkektir falan boş avunmalar bunlar, herkesin nefsi var.

ben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.

kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır. dediklerimin özeti bu aslında..konu sahibe yüklenip zaten seni sevmiyormuş tasmasını koparmış boşan gitsin demem işin kolay yanı..bi çocuk yaptıysa ve başka hatası olmamışsa bazı soruları yatırıp öyle karar vermesi gerektiğini yazdım..

Oha :KK57: başlarım onun fıtratına, yani Alıntı yapmayayım dedim ama dayanamadım sizin zihniyetinizde insanlar erkek cocugu yetiştirirse tabiki ileride aldatınca yeaah erkekler Arasında olur böyle muhabbetler demesi kaçınılmaz :KK12:

çok ileri görüşlüsünüz ama kısıtlı bakış açısıyla.
Nickinizden de anlaşıldığı gibi beyin ölümünüz gerçekleşmiş :KK14:

beyin ölümüm sizinle aynı fikirde olmadığım için ölüyse sonuna kadar kabul ederim..sizin gibi olmak en büyük korkum çünkü..

Ağzınıza sağlık. Doğru dimi bizde çok duygusalız kocamız ilgi göstermezse hemen aldatalım. Ama olmaz ki biz kadınız. Erkek yapar. Fıtrat meselesi. Ne acı bir teselli yöntemi. Acıyorum gerçekten. Ben böyle saçmalıkları savunanlarla muhattap olamıyorum. Ne söyleyeyim bu düşünce yapısına. Tek üzüntüm bu zihniyet erkek çocuğu yetiştiriyor sonrada millete bela ediyor. Herkes hakettiğini yaşasın

benim zihniyetimde burda şu ana kadar 2 kişi bile çıkmadı..türkiye genelinde neredeyse %80 aldatma söz konusuyken demek ki sizin düşüncelerinizdeki yani genelin yetiştirdiği çocuklar sınırları aşma eğilimi gösteriyor..yani insana sınır yüklersen eğilimi o tarafa kayar.."ters psikoloji"

Dilerim bundan sonra Rabbim herkesi dengiyle evlendirir.. "erkeğin fıtratnda aldatmak var abartmayın" diyenlerin payına aldatanlar, "asla kabul edemem" diyenlerin payına da bu işe kesinlikle yeltenmeyenler düşer inşallah.. o zaman herkes mutlu mesut yaşar gider..

Erkekler aldatan bir beyne sahip demişsiniz ya acaba hangi veriye dayanarak bunu söylüyorsunuz???? Elinizde dini yahut bilimsel bir veri mi war?? Herkes tutturmuş bir yol yuva kolay kurulmuyor. Ewet kolay kurulmuyor ve 3 dk lık zevk için de harcanmamalı. Kadın erkeği aldattığında bi erkek demiyo ki yuva kolay kurulmuyor. Kadın erkekten daha mı değersiz ki bu durumu kabullensin. Adam olanın o barda işi ne acaba? Heralde çay içip sohbet etmeye gitmedi.. bi de ramazan olmasa yatarmış o kadnla..! Hiç utanmadan bi de arkadaşına yazmış bunu.. hem o bara gidip o rezilliği yaşayarak hem de bunu arkadaşına anlatarak eşini aşagılamış olmuş..

Siz kabul ediyorsanız "benim için normal bi durum" diyin yemin ederim anlayamasam da saygı duyarm. Ama erkeğin fıtratını bu işe karıştırmayn..
hay ağzına sağlık yaaaa. Bu aldatma başlıklarının altında sürekli şu evlilik kolay kurulmuyor mevzusu deli ediyor beni. Hayır bunu neden sadece kadın düşünüyor o pislik herifler düşünmüyor da neden kadın düşünüyor. O okuzler neden 3 dklık zevk için neden evliliğimizi tehlikeye atıyoruz demiyorlar. Bir kere sen evli adamsın striptiz barda ne işin var yaaaaaa. Ben bunu bile kabul edemem.
Dikkatinizi cekerim bara gitmiş olmasını savunmuyorum zaten ama o ortama bir kez gidip gördüyseniz demek istediğimi anlarsınız. Ki kıbrısda burada olduğundan daha rahat
valla bana göre neresinden tutulsa elde kalıyor. Tartışmaya bile gerek yok.

Yine aldatma konusu ve yine " erkek aldatır , bakar " diyen hücrelerini yitirmiş yorumlar. .
...

Yıkıcı bir durum. Oyle bir yere gitmesi başlı başına büyük hata. Ramazan olmasaydı yatardım cümlesi ise aldatmaya çok meyilli olduğunu gösterir.
1 haftalık boşluk onu bu hale getirmişse :KK43:
Ne denilir bilemedim.. :KK43:
canım o ramazan mevzusu daha beter zaten. Çok dinine düşkün adam ramazan diye kadınla yatmıyor ama ramazanda striptiz bara gidiyor.

hay ağzına sağlık yaaaa. Bu aldatma başlıklarının altında sürekli şu evlilik kolay kurulmuyor mevzusu deli ediyor beni. Hayır bunu neden sadece kadın düşünüyor o pislik herifler düşünmüyor da neden kadın düşünüyor. O okuzler neden 3 dklık zevk için neden evliliğimizi tehlikeye atıyoruz demiyorlar. Bir kere sen evli adamsın striptiz barda ne işin var yaaaaaa. Ben bunu bile kabul edemem.

valla bana göre neresinden tutulsa elde kalıyor. Tartışmaya bile gerek yok.

Zaten bence asıl sıkıntı o bara gitmesnde.. oraya giden için normal bi durummuş kucak dansı.. sevsinler..

Bin yıl daha yaşasam bu fıtrat olayını çözemeyeceğim. Zamanında bi deli bi kuyuya taş atmış hiçbirimiz çıkaramıyoruz.. kim nası keşfetmiş erkeğn fıtratında aldatma olduğunu çözemedm gitti.. böyle konular asabımı bozuyor wallahi

ben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.

kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır. dediklerimin özeti bu aslında..konu sahibe yüklenip zaten seni sevmiyormuş tasmasını koparmış boşan gitsin demem işin kolay yanı..bi çocuk yaptıysa ve başka hatası olmamışsa bazı soruları yatırıp öyle karar vermesi gerektiğini yazdım..

çok ileri görüşlüsünüz ama kısıtlı bakış açısıyla.

beyin ölümüm sizinle aynı fikirde olmadığım için ölüyse sonuna kadar kabul ederim..sizin gibi olmak en büyük korkum çünkü..

benim zihniyetimde burda şu ana kadar 2 kişi bile çıkmadı..türkiye genelinde neredeyse %80 aldatma söz konusuyken demek ki sizin düşüncelerinizdeki yani genelin yetiştirdiği çocuklar sınırları aşma eğilimi gösteriyor..yani insana sınır yüklersen eğilimi o tarafa kayar.."ters psikoloji"

Erkeğin aldatması ne kalbe takılan nişandan ne de boyna takılan tasmadan kaynaklanır.. eşine veya kendisine zerre saygısı olmayan adama ne yapsan boş.. bu cümleniz bile aldatmaya kadnlarn sizin tabirinizle 'boyna tasma takması' sebepmiş gbi.. erkeğn aldatması eşlerinden bağımsız bir olaydır.. yuvayı iki taraf da kolay kurmuyor. Iki taraf da aynı özveriyle sürdürmeye çalışmak zorundadır.. bu bir mecburiyettir iki taraf için de.. birisi bu konuda gevşek davranıyorsa sonuçlarına katlanmayı da göze almıştır

Şimdi bende şuna takıldım bar dediğiniz yerler içkili yerler değilmi:KK51:

oruç sadece aç kalmak mı :KK51:

mesaj dahi olsa ne kadar edebsiz mesajlar onlar

ayinesi iştir kişinin demişler

ancak dahada yorum yapamam

evlilik sizin evliliğiniz hayat sizin hayatınız

burdaki yorumlara göre karar vermeyin bence

sonuçta sizin hayatınıza sizin anlattığınız kadar dahiliz

sizin boşanmanızda yada boşanmamanızda biz sanalcıların size bi faydası olmayacak

eğrisini doğrusunu düşün ölç tart hakkında hayırlı olan kararı vermen nasip olsun inşALLAH

Back
X