ihaneti affeden var mı?

Bir aldatan hep aldatır, bunu bir sürü gördüğüm örnekten biliyorum ki zaten sizinkide tekrar aldatmış ve emin olun gene aldatacak, çünkü sonucunda birşey olmuyor nasıl olsa. Çok sevdiğim bir laf vardır, bir insanın bana bir defa kötülük yapmasına izin verirsem bu benim hatamdır ancak aynı kişiye ikinci defa kötülük yapması için fırsat verirsem bu benim salaklığımdır demişler. Şu saatten sonra eşiniz size ne yaparsa yapsın , tekrar aldatsın tek söz söyleme hakkınız yok çünkü siz ona bu fırsatı verdiniz. Ayrıca eşinizin aldatmaları tek seferlik nefsine yenik düşme bile değil aylarca , arkanızdan iş çevirmiş, bunları canınızı yakmak ya da sizi üzmek için yazmıyorum, başınıza geleceği bilin diye yazıyorum. Hani eşinizi aklamak için o zamanki ilişkilerinizdeki sıkıntıları sıralamışsınız ya siz kaç erkekle görüştünüz o dönem madem bunlar sebepse. Bakın kendize yapacağınız en büyük kötülük bu olayların yaşanmasında suçu üstünüze almanız, bahane bulmanızdır. Size tavsiyem kesinlikle kendinize bir iş bulun, ekonomik olarak güçlenin eşiniz eminim gene aldatacak ve eğer bu sefer hayatına aldığı kadın biraz dişli çıkarsa sizin eşinize atamadığınız tekmeyi o size atacak. İşte o zaman hayatınızın yıkımını yaşamak istemiyorsanız, kendinizi o güne hazırlayın.

Klişeleri bırakıyorum, daha önceki evliliğimde yaşamış biri olarak söylüyorum o zaman. Sen affettikçe o aldatacak, sonra o yine aldatacak sen yine affedeceksin bu kısır döngü devam edip gidecek.
kendin için bu kadar mı değersizsin? Neden çekiyorsun ki? Bir ömür diken üzerinde yaşamaya değmez İnan bana. Sürekli etrafındaki insanları takip ediyorsun, duyduğun ilk tanımadığın kadın isminden sonra gözün telefonda, sürekli telefonunu kurcalıyorsun, bir damla bir şey içmek için dışarı çıkman eziyet çünkü sürekli o etraftakileri kesiyor sense kendi ruhuna eziyet ediyorsun hangisine baktı diye. Her eve geç gelmesi kalbinde şüphe. Her söylediği senin için acaba endişesi...
inan hayat çok kısa ve acabalarla keşkelerle geçirilemeyecek kadar değerli.
Hırslarını (benden başkasıyla olamaz düşüncesini), keşkelerini, sinirini stresini bir kenara bırak ve bu adamı şutla...

Dışardan nasıl göründüğünü farkındayım zaman zaman ben de kendime acıyorum.
Acimak değilde kendinize bahaneler üretmekten vazgeçin.
2 defa aldatmış eşiniz, devamı da gelecek muhtemelen.
Ve sizin artık eşinizi suçlamaya bile hakkınız yok.
Çalışmıyorsanız iş bulun, kendi ayaklarınızın üzerinde durun ve 3.bir çocuğu dahil etmeyin hayatınıza.

anlaşmalı boşanıyorlardır, gün müsaittir duruşma günü erkene verilmiştir. Nöbetçi mahkeme açtırmak denen birşey yok hukuk sistemimizde.
Bana öyle söylendi yazntatilinde yemiş tatilmis mahkeme sanirim

Büyük konuşmak istemiyorum . Ama ihanetin affı olmamalı. Kendine saygın hiç mi yok? Hadi bir çocuk yaptın aldattığını öğrendin, neden ikinciyi yaptın? Çok dikiş tutacağını sanmıyorum. Iki kez affetmişsin. Bi daha yapsa yine affedersin . O adam da bunu bilerek yine aldatır. Işte böyle bir paradoks

Naparsaniz yapin, bu konuda baskalari ne yapmiş size bir faydasi yok.
"Boşanirdim, boşandim" diyenlere anlatacak dramatik biseyleriniz mutlaka oluyor cunku "yuva kolay yikilmiyor bekarken ben de oyleydim, Ailem arkamda degil, cocuk var, suan bana harika davraniyor aslinda" seklinde cumleleri siralayip duracaksiniz muhtemelen.

Duymak istediginiz sey " butun erkekler aldatir, aldatsa da seviyordur boşver"

Aldatan sen olsaydın o ne yapardı düşün... Hiç de affetmezdi değil mi ama dur bi dk kadın ile erkek farklı değil mi pardon...

Mutluluklar dilerim. Umarim tekrarlanmaz ve huzurunuz kat kat artar. Seven insan karaktersiz kişiliksiz tutarsız ikiyüzlü egoist ve iradesizse aldatır.

Ben affettim sevgilim di gerçi

of nereden baksam elimde kalıyor konu , yorum yapamayacağım.
3. coçuğu yapmalısın bir an önce , belki ilişkiniz düzelir ,aldatmalar azalır ne diyeyim.

Yine aldatacak... acı ama gercek bu

Bnm eşim eski eşinden boşanmak için nöbetçi mahkeme actrmis nasıl olduysa iki günde bosamis.. nedenini ben bilmiyorum
Hemen boşanmayı talep ediyorum. Tez hakim, katip, mübaşir hazır edile mi demiş acaba?
Daha neler duyacağım, göreceğim acaba :)))

Hepimiz “evet ben de affetim” desek içiniz rahatlayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…