ihaneti affeden var mı?

sen de bi aldat bakalım nasıl bi tepki göreceksin. Seviyor seni evet sevdiği halde aldatmış dememizi mi bekliyorsun. Azıcık gurur. Nefsine hakim olamamak ne demek ya her hamile kadının kocası başka kadınlarla mı düşüp kalkacak bu mu bahaneniz ( kendinizi avutmanız ). 3.çocuğu yapmazsam hamile kalmazsam aldatılmam mı diye düşünüyosunuz. Hamile olduğunuz için aldattığında haklı mı oldu. Yine ya pa cak yapacak . Bi sebebi yok bunun hele ki haklı hiçbi sebebi yok yapacak tekrar tekrar aldatacak çünkü sen yuttun bunu bi kere daha çok yutacaksın

Evet seven insan aldatır ama seni seven değil başka kadınları seven 🤦🏼‍♀️

Merhabalar öncelikle burada yeniyim inşallah becerebilirim..
Eşimle çok kısa bir sürede sevip evlendik.
Ben 20 o 23 yaşındaydı,daha evliliğimizin basında tartışmalar başladı bir iyi bir kötü giderken zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim boyunca sürekli işteydi çünkü ailelerimiz den destek almadan yaptık herşeyi.borcumuz çoktu.
Doğuma üç gün kala mesajınj yakaladım çalıştığı yerden bir kızla. Kızda nişanlıydı üstelik.herneyse çıldırmalar sinir krizleri onun benim ayaklarıma kapanmaları derken bebeğimiz doğdu ve ben onu affettim. Yine kavgalar tartışmalar süreli işte olması benim sadece anneme gidebilmem.ikimizde bunalımdaydık tek mutluluğumuz bebeğimiz di. Daha sonrasında zaman geçtikte herşey oturmaya basladı ve ben ikinciye hamile kaldım doğum yaptım. Ve bilin bakalım ne oldu? Yine aldatmış.. ve hamileliğimin 7. Ayından bebeğim 6 aylık olana kadar sürmüş. Tabi benim henüz haberşm yok.Biz saçma sapan bir sebepten kavga ettik ve boşanmaya karar verdik bu süreç 2 ay sürdü mahkemeye çıktık hakim boşadı bizi ama nikahın düşmesi için iki hafta kadar bir süre var o sürede imza atman gerekiyor ki nikah düşsün, velhasıl kelam biz mahkemeden sonra barıştık ve barıstıktan bir saat sonra beni aldattığını pişman olduğunu bu yüzden söylemediğini ama devamda ettiremediği için boşanmak istediğini açıkladı. Bu sefer tepki vermedim Allah'a havale ettim geçtim şuan 1 sene oldu bu olayı yaşayalı çok çok iyiyiz.. ama içimden sürekli geçiriyorum seven insan gerçekten aldatmazmı... Bence seven insanda aldatır yaa diyorum içimden.. buna inanmak istiyorum. Klişeleri bırakıp bana samimi cevaplar verin lütfen.. teşekküler
Sürekli yaşayacaksın bu aldatma olayını bırak bu adamı

Ben 20 o 23 yaşındaydı,daha evliliğimizin basında tartışmalar başladı bir iyi bir kötü giderken zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim boyunca sürekli işteydi çünkü ailelerimiz den destek almadan yaptık herşeyi.borcumuz çoktu.
Doğuma üç gün kala mesajınj yakaladım çalıştığı yerden bir kızla. Kızda nişanlıydı üstelik.herneyse çıldırmalar sinir krizleri onun benim ayaklarıma kapanmaları derken bebeğimiz doğdu ve ben onu affettim. Yine kavgalar tartışmalar süreli işte olması benim sadece anneme gidebilmem.ikimizde bunalımdaydık tek mutluluğumuz bebeğimiz di. Daha sonrasında zaman geçtikte herşey oturmaya basladı ve ben ikinciye hamile kaldım doğum yaptım. Ve bilin bakalım ne oldu? Yine aldatmış.. ve hamileliğimin 7. Ayından bebeğim 6 aylık olana kadar sürmüş. Tabi benim henüz haberşm yok.Biz saçma sapan bir sebepten kavga ettik ve boşanmaya karar verdik bu süreç 2 ay sürdü mahkemeye çıktık hakim boşadı bizi ama nikahın düşmesi için iki hafta kadar bir süre var o sürede imza atman gerekiyor ki nikah düşsün, velhasıl kelam biz mahkemeden sonra barıştık ve barıstıktan bir saat sonra beni aldattığını pişman olduğunu bu yüzden söylemediğini ama devamda ettiremediği için boşanmak istediğini açıkladı. Bu sefer tepki vermedim Allah'a havale ettim geçtim şuan 1 sene oldu bu olayı yaşayalı çok çok iyiyiz.. ama içimden sürekli geçiriyorum seven insan gerçekten aldatmazmı... Bence seven insanda aldatır yaa diyorum içimden.. buna inanmak istiyorum. Klişeleri bırakıp bana samimi cevaplar verin lütfen.. teşekküler

Hamileyken aldatılıp affetmek, sizi aldatadan adamdan 2.çocuğu yapmak, boşandığınız adamla barışmak hepsi trajik, ama sevende aldatır yaaa diye düşünmeniz kendinizi kandırmanız tam trajikomik.
Klişeleri bırakın demişsiniz ama ben yinede yazacam çünkü gerçek bunlar; seven aldatmaz, affedilende tekrar aldatır.

Güvenebilecek misiniz? Mesela adam gece geç geldiğinde, uzun sure whatsapp ta online olduğunda, sorun çıkartmıyor musunuz?
Hamileliginiz boyunca yogun çalışıyor ayağına aldatilmissiniz.
Siz evde hamile halinizle bebek bakarken, yolunu beklerken, O yoktu.
Eğer bunlar affedilir, bu adama da güvenilir ise, neden olmasın.
Bir şans daha vermişsiniz, üzerinden 1 sene geçmiş. Gerçekten pişman olmuştur belki bir daha hic yapmayacak,peki siz unutabilecek misiniz?

O hata yapmış aldatmış sen hata yapmış affetmişsin.Ama boşanmamış yoluna devam etme kararı almışsın.
1 yıldır her şey holunda diyorsun.O zaman kendine bu eziyeti neden yapıyorsun ?
Kötü şeyler yaşamış ama geride bırakmışsın zamanında yapamadığın şeyleri keşke yapsaydım diyerek kendini hırpalama.Şans istemiş vermişsin.Ama 3.şansı vermeyeceğini bilsin.Sende geçmişi bırak çünkü affederek geride bırakmayı seçmişsin bir daha yaparsa o zaman geçmişte yapmadığını yapar rezil eder delil toplar ihanet suçuyla boşarsın.
Zaman kime ne getirir kimse bilmez insan büyük konuştuğundan imtihan edilir.O yüzden sadece Allah yardımcın olsun diyorum.

Kendimi affettiğime inandırmaya çalışıyorum belkide. her seferinde Hamileyken başıma gelmesinede anlam veremiyorum sanırım nefsine hakim olamıyor

Tüh yazık, adam karım- hamile- nefsime-sahip-olamiyorum-sendromuna giriyor demekki. Ozaman affetmekte iyi yapmışsınız gerçekten. Bundan sonra bebek düşünmüyorsanız, daha da aldatmaz. Haklısınız

Buradan istediğin cevabı alamazsın ki. Bir karar verdin madem arkasında dur. Çok kurcalama. Bir de Maddi açıdan birikim yapmaya bak.

Sana tek sözüm senin gibi bir abla vardı eşini affetti 4 çocuğu için adam karısı anasindayken eve kadını getirmiş yatağında aldatmış kadın giderken birde tanga sını bırakmış o boşadı ama sen affet ha bacım

Aldatmalar çoğunlukla hamilelik dönemlerinde oluyor. Bu durumu yaşadıktan sonra 2. çocuğu yapmanız da tuhaf olmuş. Seven de aldatır diye bir şey yok. Siz aldatılıp afettiğiniz için herkesin aldatacağına inanmak istiyorsunuz. Tek açıklaması bu. Sizi üzmek istemem ama aldatmalar devam eder.

Allah bana bu güzel ömrü bahşetmiş ama ben ömrümü beni sevmeyen, aldatan, ben onun çocuğunu taşırken benim yanımda olması gerekirken başkalarının yataklarına atılan, vicdansız, kansız birinin yanında mutsuz, güvensiz, her an tetikte olmaktan kafayı yiyerek heba edeceğim öyle mi? Annem babam gözümün içine bakarak büyüttü ama ben ne mecburiyetim varsa üç kuruşluk bile olmayan biri için ailemin bakmaya kıyamadığı gözlerimle aldatılıp aldatılıp ağlayacağım öyle mi? Sonra da bana bunları yaşatan biriyle bir de üzerine ödül vererek hala aynı evde yaşamaya, hala donlarını yıkamaya, meyvesini soymaya, o pis koynuna girmeye devam edeceğim öyle mi?
Ne münasebet ya midem bulanıyor! Keşke kendini zerre sevseydin, değer verseydin de kendine bunu yaptırmasaydın. Çünkü yaran hiç geçmeyecek ama senin ömrün böyle ziyan geçip gidecek. Ne diyelim şimdiden geçmiş olsun madem.

Bu arada beni seviyor beni bırakmıyor, benden çocuk da yapıyor diyorsan hiçbir erkek düzenini zaten kolay kolay bozmuyor. Çünkü yemeği yapılıyor, çamaşırı yıkanıyor, evi temizleniyor, ailesine ve topluma karşı evli çocuklu düzgün bir erkek imajı çiziyor, istediği zaman seninle seks yapıyor vee tabi dışarıda da istediğinde istediğini yaşıyor, yanındaki kadın zaten kabul de etmiş birden fazla kez. Eeeee? Kim bırakır bu durumu, kaç kadın kabul eder ki bulmuş sizin gibisini neden bıraksın. Sizi SEVMİYOR ama çok güzel enayi yerine koyuyor.
Çocuk istiyor diye de sizi sevdiğini düşünmeyin çünkü çapkın bir erkeğin 3.ye karısını hamile bırakıp "aman diğer çocuklar büyüdü bana karışmaya başladı iyice, şimdi bebek oldu da onun peşinde koşmaktan benim peşimde koşamıyor böyle rahat oluyor" dediğini kendi kulaklarımla duymuş bi insanım. Seninki de bundan farklı değil.

Üzüldüm sana, haline üzüldüm ama keşke biraz sen de kendine üzülsen, keşke çocuklarına üzülsen, aldatılıp aldatılıp oturmuş güçsüz bir kadın yerine dimdik ayakta duran gururlu bir anneyle büyüseler.

Son düzenleme:
Belki büyük konuşuyorum ama beni aldattığını bildiğim bir adama bir daha dokunamam. İçim almaz, hep aklıma gelir. O nedenle istersem aşkımdan öleyim benim için aldatmanın dönüşü olmaz. Siz nasıl dokunabiliyorsunuz? Koklayabiliyorsunuz? Öpebiliyorsunuz?

Ben affetmem annemin kızıyım oda babamın kıçına tekmeyi basmıştı 3 çocuğuna rağmen

iki cocuk evlenmis iki de cocuk yapmis evliligi evcilik sanmis.

ihanet affedilmez, affedilmemeli. affeden varsa tek soz soyleyebilirim "herkes hakettigini yasar"

Seven insan aldatır mı aldatmaz mı gbi seyleri düşünmeyin. Aldatmak bir karakter bozukluğu, hatta bir hastalık bana kalırsa tekrarlanması da tabiidir.

Back
X