• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihaneti atlatamiyorum psikoljik yardim alacagim uzman onerisi

seyirdefterim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
77
49
18
Arkadaşlar eşimin beni aldattığını öğrendim ve çok kötü durumdayım. Tek başıma atlatamayacagimi anladım profesyonel yardım almaya karar verdim ama kime gideceğimi bilmiyorum. Adana ve hatay çevresinde psikoterapi konusunda iyi bor uzman biliyor musunuz

Ne zaman anladınız aldatildiginizi? Çok yeniyse normal haliniz. Zamanla yavaş yavaş geçecek inşallah. Destekle biraz daha kolay olur. Allah yardımcınız olsun

Maddi durumunuz elverişliyse, düşünün derim seansları uçmuş durumda,,, farklı konular açmanı kafanın karışmış olmasına bağlıyorum... Bence bir müddet kabuğuna çekil netten bile uzak dur, burda bile kafanı bulandırıcak üzücek yorumlar olucak, mesela beni istemiyor galiba bunun yüzünden annesiyle kavga etti diye konu açsam ne gurursuzluğumu bırakırlar, ne bilmemneyi o yüzden hiç gerek yok derim...

Bence size avukat gerek
Unutmanız sindirmeniz normal değil zaten, şerefsiz karaktersiz bir adam için bu zulmü niye kendinize yapıyorsunuz???

Aldatıldığınıza kesin emin misiniz? Aldatıldığınızı kanıtlayamamıştınız en son öyle biliyorum. Kanıt bulabildiniz mi?

Back
X