Ihanetin tesellisi nedir?

1sene tam bir sene depresyondayım. Çok defa ölmeye çalıştım olemedim. Nisan fotoğraflarini gördüğümde kalbimin üzerinden tırla geçtiler defalarca. Her an her nefesimde öldüm. Kendimi zihnimde defalarca uçurumun kenarından attim. Biraz psikiyatri biraz arkadaşlar birazda ise asilmayla toparlanmaya başladım. Sonra geldi ben kollarimi açtım herşeye rağmen herkese rağmen ama daha beter bir hale büründüm. Daha beter kazık yedim ondan. Sonra başkası oldu hayatımda onunlada olmadi. Şuanda hissizim. Herşeye karşı zamanla sende bu evrelerden geçeceksin. Dik durma ağla aglayabildigin kadar. İçine attikca acinn daha çok büyüyor. Kabullenip dua etmekten başka çaremiz yok.

içinde acı var o ancak zamanla geçecek ağlamak istiyorsan ağla zamanla acının hafifleyecek

içinde acı var o ancak zamanla geçecek ağlamak istiyorsan ağla zamanla acının hafifleyecek

İçine atma.Tabiki acın büyük .Ağla ama kendini perişan etme sonra ne oluo biliomusun kendıne zarar verıosun.Sen guclu oldugun surece her şey guzel olucak daha da guzel olucak

Zaman canım benim zaman. Kendine inancını sağlam tut. Arkadaşlarınla ol onlardan güç al. En yakın arkadaşım bu dediklerini yaşadı 4 yıl aynı evi paylaştılar ve aldatıldı. Şu an çok mutlu bir ilişkisi var. O bu süreci geriye bakmayarak hızlandırdı.

senin hikayen de bambaskaymis ya, nisanlanip sonra ayrildi sana mi geldi :/ ve daha büyük kazik atti ha :// cok gecmis olsun agir seyler, ben de zor bi dönemden geciyorum, insanoglu her seye alisiyor bi sekilde baska caresi yok cünkü.

Geçmez dediğim her şey geçti, alışamam dediğim her şeye alıştım. Sizin içinde öyle olacak çünkü biz insanlar buna programlanmışız. Daha sonra geçmişe dönüp baktığınızda her şey koca bir ders olarak kalacak.

Zamanla geçer ve bu kadar üzüldüğüne üzülürsün bu kez. Allah ferahlık versin yüregine

Maalesef tek ilacımız zaman.
Yas döneminde kendinizi paralamanız daha iyi. Duyguları bastırmak uzun vadede çok daha kötü.
Umarım çabuk geçer, kim ne dese boş..

Biri aglarken digeri gulemez. Siz bir zaman gelecek cok mutluyken o vicdan azabindan ölecek ama zaman ... Duygularinizi bastirmayin aglamak istiyorsaniz aglayin ama bir kez bile geri donmeyi dusunmeyin basiniz dik yolunuz acik olsun ...

Çok üzücü , bence bir tatile çıkın , zihniniz meşgul olsun , yeni insanlar , yeni tatlar, yeni mekanlar...acınızı daha kolay dindirir belki...bir deneyin, mümkünse en yakın arkadaşınızla gidin...Japonya’ya gidin mesela, çok farklı bir kültür olsun , ya da Afrika’ya safariye çıkın...Doğa ile iç içe..

Her şeyiyle ben. Gerçekten öyle geçecek diyen insanlara inanmazdım kesinlikle. Başka birini bir daha hayatıma alamayacağımı düşünürdüm. Şimdi evliyim ve çok mutluyum. O da hala peşimde ve çok pişman

Seni bırakana aldatana sakın neden diye sorma sebebini nedenini sakın sorma.
Yoluna devam et ne balıklar var seni bekliyor.
Otur al kahveni yak sigaranı, nasıl koydum tekmeyi de, sevin sana ihanet eden bir insandan kurtulduğuna, seni aldatan onu aldatmayacak mı sanki, hele bir doysun

Cok uzuldum. Keske yaninda olsam da seni kucaklayabilsem.

Ben de 10 ay once aldatildim. Hala tam olarak kendime gelebilmis degilim. Yaptigim en buyuk hata sureci tek basima yonetmeye calismak oldu. Aylarca kimseye anlatamadim, arkadaslarimla irtibati kestim, arayani acmadim, insanlarin mesajlarina cevap vermedim, ailemle arami bozdum. Beni tanimak isteyen insanlari gormezden geldim. Butun yaz evden cikmadim, yememe icmeme dikkat etmedim, zayifladim, derin bir depresif hayat icine soktum kendimi. Ben bir de yabanci bir ulkedeyim, kendimi mahkum ettigim yalnizlik canimi cok yakti. Duvar ordum resmen, tek basima kaldim o duvarin ardinda. Ben ki gezmeyi, sosyallesmeyi, ozenli ve kaliteli bir hayat yasamayi seven ve bunun icin cabalayan bir insan olarak bambaska birine donustum.

Kendine zaman ver, benim gibi yalnizliga gomulme. Disari cikmaya, nefes almaya calis, seni seven insanlarla muhabbet etmeyi birakma. Biliyorum, yatagindan kalkmak bile istemeyeceksin ama sevdiklerinin destegini alman kendini daha iyi hissettirecek, gun gectikce daha iyi olacaksin. Kabullenmeye zorlama kendini, ne zaman hazir olursan o zaman kabullenirsin. Herkesin iyilesme bicimi ve hizi farkli. Kimimizin aldatilmak umrunda olmaz, kimimiz derinden sarsilir ve uzun zaman atlatamaz. Icinde biriktirme, konus, taa ki kendin bikana kadar. Sonra bir zaman gelecek, "Ben ne anlatiyorum hala ya?" diyeceksin.

Asla ve asla kendini suclama. Soyle yapsaydim, boyle olmazdilara asla girme. Aldatmak bir kisilik problemi ve bunun seninle bir ilgisi yok. Sen iliskinde sana duseni yaptin, ona guvendin, belki buyuk fedakarliklar da yaptin ve evet bunu haketmedin. Basimiza turlu kotu seyler gelebilir ama bundan dersler cikarmak onemli olan. Elbette hobiler edin, spora git, gez toz ama bu surecte kendini de daha yakindan tanimaya calis. Hissettiklerini halinin altina supurme, analiz et, yok sayma. Sundan kesinlikle emin olabilirsin, bundan sonra cok daha guclu olacaksin.

Arkadasim esinden gecen ay bosandi. 6 aylik hamileyken aldatıldığını ogrendi. Suan bebegi 1 aylik.. ve boşandıgi adam çocuklarını görmeye sevgilisiyle geliyor. Kiz arabada bekliyor kocasi oğlunu ve kizini görüyor, oğlunu alip gidiyor. Aksam geri kizla gelip birakiyolar. Benim arkadasim cok cani yanıyor cunku hala seviyor. Biri 5 biri 1 aylik kızıyla dayanmaya calisiyor. Yani haline sukret ki daha beteri olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…