Geçer hiçbir acı sonsuza dek sürmez. Ağlayın sonra sıkın gozuyasinizi ve yola devam edin. Bu kadar basit. Şimdi dünyam yıkıldı gibi olur sonra yavaş yavaş akmaz olur damlalar sadece Zaman başka ilacı yokOgrenmemin üzerinden 15 gün geçti. Terk edildim. 15 gündür kendime iyi bakamıyorum. Yiyemiyorum içemiyorum iştahım yok. Spora yazdildim. Haftafa 3 gun gidiyorum. Eve girmek istemiyorum. Her yer onun anılarıyla dolu. Arkadaşlarım ona ait olan her şeyi paketledi ben taşındıktan sonra gelip alacak boş evden. Kitapları kolilerken kitabın içinden vesikalık bir resmî cıktı ben yine ağlama krizine girdim. Bunu bize nasıl yaptın benden nasıl vazgeçtin neden mahvettin her şeyi diye.
Evdeki her şeyde onun izi var. O şimdi uzakta o kadınla çok mutlu. Ben arkasından kalan hatıralarla yas tutuyorum.
Bana üzülme dik dur vb. Demeyin. Canım acıyor nasıl asılır bu sürec. Sürekli dua ediyorum. Böyle ateşten bir topu göğsümün ortasına koymuşlar kavurup duruyor içimi.
Nasıl geldi neler söyledi de tekrar kabul ettiniz onu? Benzer şeyler yaşıyorum ve hala acaba geri döner mi siye düşünüyorum1sene tam bir sene depresyondayım. Çok defa ölmeye çalıştım olemedim. Nisan fotoğraflarini gördüğümde kalbimin üzerinden tırla geçtiler defalarca. Her an her nefesimde öldüm. Kendimi zihnimde defalarca uçurumun kenarından attim. Biraz psikiyatri biraz arkadaşlar birazda ise asilmayla toparlanmaya başladım. Sonra geldi ben kollarimi açtım herşeye rağmen herkese rağmen ama daha beter bir hale büründüm. Daha beter kazık yedim ondan. Sonra başkası oldu hayatımda onunlada olmadi. Şuanda hissizim. Herşeye karşı zamanla sende bu evrelerden geçeceksin. Dik durma ağla aglayabildigin kadar. İçine attikca acinn daha çok büyüyor. Kabullenip dua etmekten başka çaremiz yok.
Bence düşünmeyin bunları, sizin için başkasını bırakan başkası için de sizi bırakıp gider bu defalarca olur böyle sürer gider bazı erkekler gerçekten sevmeyi bilmiyor bağlanmak istemiyor eğer sizi gerçekten sevse her zorluğa karşı sizin yanınızda olurdu ama gitmiş, sizde yolunuza bakın derim denenmişi deyeneyenlerden hiç mutlu olanı görmedim..Nasıl geldi neler söyledi de tekrar kabul ettiniz onu? Benzer şeyler yaşıyorum ve hala acaba geri döner mi siye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?