Ihanetin tesellisi nedir?

Geçer hiçbir acı sonsuza dek sürmez. Ağlayın sonra sıkın gozuyasinizi ve yola devam edin. Bu kadar basit. Şimdi dünyam yıkıldı gibi olur sonra yavaş yavaş akmaz olur damlalar sadece Zaman başka ilacı yok

Aynı şeyi yaşadım ben de 17 gün oldu. Çok büyük acı seni şu an en iyi ben anlayabilirim sanırım. Kalbimin içi yanıyor. Nefes alamıyorum batıyor ciğerime sanki.

Nasıl geldi neler söyledi de tekrar kabul ettiniz onu? Benzer şeyler yaşıyorum ve hala acaba geri döner mi siye düşünüyorum

Nasıl geldi neler söyledi de tekrar kabul ettiniz onu? Benzer şeyler yaşıyorum ve hala acaba geri döner mi siye düşünüyorum
Bence düşünmeyin bunları, sizin için başkasını bırakan başkası için de sizi bırakıp gider bu defalarca olur böyle sürer gider bazı erkekler gerçekten sevmeyi bilmiyor bağlanmak istemiyor eğer sizi gerçekten sevse her zorluğa karşı sizin yanınızda olurdu ama gitmiş, sizde yolunuza bakın derim denenmişi deyeneyenlerden hiç mutlu olanı görmedim..

zaman her şeyin ilacı. Ya sabır ve emin ol bu çektiğin acıları rabbim onların yanına asla bırakmaz. Sen görmessen bile ilahi adalet alır intikamını

evi değiştirin bence, arkadaşlarınızla bol bol takılın, ve dua edin bol bol , netflix e takılın, alışveriş yapın, haftasonu turlarına katılın, yapacak çok şey var, o mutlu diye de düşünmeyin, çıkar mazlumun ahı aheste aheste

Kötü haber; Hiçbir tesellisi yok. Yaşayan bilir bu acıyı. O göz yaşı dökülecek, o kilolar verilecek.
iyi haber; Zamanla ölümün bile acısı geçiyor. Dünyanın sonu değil. Bu yazın başında aynı sizin gibiydim. Şuan altı ay geçti adını andıkça beddua etmek dışında hatırlamıyorum.

Zaman evlat acısına bile dayanma gücü veriyor. Aldatılma ne ki?
Sadece zaman lazım..

Dik dur demeyelim de ne diyelim? Bir şerefsiz için "kendini hırpala, aynalara küs, sağlığından ol, geri gelmeyecek değerli zamanını evde ağlayarak geçir" mi diyelim?

İlerde diyeceksin ki okadar göz yaşıma yazık İŞ. Ya adam mutlu diyorsun da kendine bunu neden yapıyorsun dünyaya gelme tapun onda uydu? Üzülme ağlama takip etme heryerde engelle. Sevmemiş biri için inanki DEĞMEZ!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…