- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Teşekkür ederim. Doktorumu seviyorum,bayaüıdır yardımcı oluyor. Hem dehb hemde öfke kontrolü için. Sanırım çift doz iyi gelmedi,eğer yerindeyse bugün yanına gitmeyi düşünüyorum.çok geçmiş olsun. Doktorunuza mutlaka danışın tekrar belli ki bu ilaç sizin bünyenize uygun değil. Eğer imkan varsa başka bir doktora da gidebilirsiniz.
Yok siz yanlış anladınız.Dünyaya getir gözünden sakın besle büyüt yetiştir ömrün gitsin
Erkek arkadaşının telefonunda kız ismi görünce ölüm veya sakat kalma riski yaşatsın kendine
Ya rabbi nolur akıl fikir ver evlatlarımıza
Geçmiş olsun hanımefendi!
Bugün gidip kendisiyle konuşacağım,önceki doz bana iyiydi,birden doz arttırdık,doğal olarak vücudum tepki verdi. Ki doktorum kendisi yapmadı,asistanı arttırdı.Tabiki ihmal
O zaman özür dilerim gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendimYok siz yanlış anladınız.
Kız bizim arkadaşımız,ben tanıyorum. Ortak arkadaşımız.o an hatırlayamadım hatta kim olduğumu bile seçemedim,beynim uyuşmaya başladı,ondan önce de garip hissediyordum,içim huzursuzdu. Tamamen ilaçtan yani.
Aynısı bugün ilacı içtiğimde de oldu,klasik sinirlenme gibi değil yani. Bir an gözüm titriyor ve bitiyorum,sonrası hayal oluyor. Bugün gideceğim,teşekkür ederim.O zaman özür dilerim gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim
Tekrar doktora gidin hemde hemen bugün lütfen
Çok geçmiş olsun rabbim kalıcı sağlık versin inşallah
Sabah hafif bir kriz daha geçirdim. Ancak kendime gelip duş alabildim,şimdi arayıp gideceğim.Şimdiye kadar çoktan doktora gitmiş olmanız gerekmez miydi? :)
Dünyaya getir gözünden sakın besle büyüt yetiştir ömrün gitsin
Erkek arkadaşının telefonunda kız ismi görünce ölüm veya sakat kalma riski yaşatsın kendine
Ya rabbi nolur akıl fikir ver evlatlarımıza
Geçmiş olsun hanımefendi!
Anne olunca böyle oluyor demiO zaman özür dilerim gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim
Tekrar doktora gidin hemde hemen bugün lütfen
Çok geçmiş olsun rabbim kalıcı sağlık versin inşallah
Bağımlılık yaratmaması için bir gün ara veriliyor ya da ders çalışmayacağım gün kullanmıyorum. Derse başlamadan 1 saat önce alıyorum ilacımı.Tetkikler yapilmadan o bildigim ilaćsa eger yazmamaliydi .Ilaca baslamayin ve doktorunuzla gorüşün.O bir gunluk arayı da hic duymadim .
Bazı ilaclar yasaklandi yurtdışinda .
O benim canımdır,her ne kadar yüzü gözü çizilse de :)Çok üzüldüm çok gecmis olsun. Kesinlikle başka doktora gidin derim. Durumu anlatin. Gerekli testler yapılınca daha düşük dozda bir ilacla devam edilir tedavinize. Belki ona bile uygun degilsinizdir. Biliyorum ders çalışmak önemli ama hayatınızdan önemli olmasa gerek. Epilepsi ise gecirdiginiz nobet, Allah korusun, o ilaca o dozda devam ederseniz yine olabilir. Ve sanırım kalıcı olma ihtimali de var. Bazı ilaçların yan etkileri kalıcı oluyor. Erkek arkadasinizi da tebrik etmeden duramayacagim
Bugün müsaitse onu konuşacağım.Bazi ilaclarin yan etkileri kendi etkisinden daha agir oluyor. Bi yer duzelsin derken doger taraflar bozuluyor. Depresyon ve epilepsi haplari gibi..
Dozaji ayni kalsa? Doktoruna yan etkilerini anlat, illaki dusurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?