İhmal Sonucu Bebeğini Kaybedenler..

amiin Allahm hepimize sabır versin inşallah.bi hayır vardır diyerek dayanmaya çalışıyorm bende.inançlı olmak gerekiyor yapacak bir şey yok malesef

Sdece kürtajda narkoz verdiler canım, 22 saat suni sancı sonunda gece 2 de normal doğum yaptım .. 3 kere suyum patladı doğum çok zor oldu .. Susuz doğum yaptım yani suyum öok fazlaydı benim zaten.

evt aynı benimde 30 cm 510gr dı.hastanede göstermediler sonrada ben bakamadım.babam mezara koyarken gördüm beze sarılıydı ama normal bebekti her şeyi belliydi içim çok yanıyor.
Bende bakamadım bizim kimse bakamamış, ben ellerinde götürürlerken gördüm çok zayıftı uzundu, annemle eşimde açamamış bakamamışlar, eşim öylece alıp götürmüş mezarlığa

cok gecmiş olsun Allah saglık sıhat sizlere ömür versin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.nasıl böyle bir hata yapar doktor ayrıntılıyı iptal ettirir buna cok sasırdım ne olursa olsun yaptırt demesi lazımdı.sanırım en dogrusu hem özele hem devlete gitmek.bir doktora baglı kalmamak.insan ne hayaller kuruyor artık onla yasıyor bende sabah gece gündüz onla konusuyorum evime sanki nese kaynagı.acınızı anlıyorum.ne diyecegimide bilemedim acınız tarifsiz...Rabbim sabır güc versin yerine saglıklı hayırlı evlat nasip etsin en yakın zamanda amin

Evet c
evet canım Haklısın aynı benim gibi olmuşsun üstelik ben doktoruma şunu söylemiştim kızımda doktora gelirken herşey Güllük gülistanlıktı benim için bu hamileliğimde çok Tedirgindim yani siz ultrasonda bakarken ben sizin yüz ifadenizi takip ediyorum Herşeyin yolunda olduğunu söyleyene kadar benim ömrümden Ömür gidiyor dedim doktora.hemen açtı kalp atışını dinletti bana. Sonra dedi ki canım sen bana desen ben sana ilk başta dinlettirirdim kalp atışını dedi.sanki herşey kalbinin atmasıyla bitiyormuş gibi detaylıya giderken bile tedirgin gitmiştim ikili testin sonucunu merakla beklemiştim ne bileyim ya içime doğmuş demek ki kızıma söylerken videoyu çekmiştim hamile olduğumu orda bile kızım sevinip havalara uçarken onu tutup kolundan diyorum ki kızım dua edebimde Allah bize sağlıklı sıhhatli bir bebek versin diyorum. Böyle ağzımdan hiç sağlık kelimesini düşürmedim Allah bana Ömür boyu bakmak zorunda Olacağım bir bebek te verebilirdi ama o kadar çok sağlıklı olması için dua ettik ki kurban Olduğum allahım yinede bize sağlıklı olmadığı için vermedi bu bebeği diye düşünüyorum

Şizede çok geçmiş olsun evet bende sinirsel olduğunu düşünüyorum benim ki de adet Sancısı gibi kasıklarımda ki ağrı yalnız benim işte dışkılarken ve idrar yaparken yani boşaltım sırasındada kramp şeklinde ağrılarım oluyor neyse herkeste farklı oluyor işte sonuç itibariyle ruhsal olarak iyileşmek istiyorum ama bankada 13 gün oldu hala yatıyorum tam sezeryan yerim iyileşti derken böyle sancılar başlayınca korktum tekrar yatıyorum.en kısa zamanda iyileşip kalkmak için dua ediyorum.bir Kısım var okula gidiyor normal hayatıma dönmek istiyorum.

Teşekkürler amin inşallah, Allah kimseye yaşatmasın ne diyim artık sabır diliyorum ..

Kesinlikle öyle canım bende düşünüyorum şimdi en başından beri hiç tam sevinemedim, Allah demekki bize yaşatacağı acılar için çok sevindirip heveslendirmedi ne biliyim .. Doktora gidiyodum düşük tehliken yok gelme bi süre diyodu ben hep korkuyodum yalvarıyodum bişey olmasın Allah ım sağlıkla doğurmayı nasip eyle diyodum, hep korktum doktorlar bişey yok diyodu eşim kızıyodu bişey yokmuş işte bak diyodu ama benim anlamsızca ağrılarım oluyodu hep korku vardı içimde demekki hissettik anladık bişeylerin yolunda gitmediğini ..

Ya mesela eşime birazz alıŞveriş yapalım dedim mothercare den alışveriş yapıyoruz oğlumun olacağını duyduğumda çok sevinmeme rağmen kıyafetini alırken görev icabı aldım sanki hiç hayal edemedim onları giyeceği günü kızımda aldığım her kıyafette hayalini kurmuştum.eşim çok mutluydu Şumnu'da alalım bunda alalım .birde kızımda karnımda daha çok konuşuyordum bunda aklıma gelince vicdan azabı çekiyordum biraz oluşumla konuşayım diyordum kendi kendime de öyle konuşuyordum sonrada diyordum ki içimden ikinci olunca böyle oluyor herhalde diyordum Oysa ki doğum yapalı altı yılı geçmiş.

Anlamışız bîşeylerin ters gittiğini demekki, benim ilk olmasına rağmen heyecanım yoktu hep korku vardı, hiçbişeyi yok meleğimin .. İlk öğrendik hamile olduğumu o zaman 3 lü zıbın almıştık sonra kız diye biliyoduk bi tane pembeli zıbın aldım ama dediğin gibi sanki zorla alıyomuş gibi .. Erkek olduğunu öğrendiğimiz akşam zaten hastalıklarınında öğrendiğim için o akşamdan sonra başladı benim kara günlerim ..

Dediğimiz gibi canım hiç Sönmeyecek bir ateş düştü yüreğimize onu sadece közlendirecek yeniden sağlıklı be hayırlı ve uzun Ömürlü bir bebek Rabbim bize en kısa zamanda nasip eder inşallah sonra altı ay beklemem gerektiği aklıma geliyor bunalıyorum ama iyileşmem Lazım hem ruhen hemde sezeryan yerimin iyileşmesi gerekiyor

Allah sabır versin bize sadece sabır diliyorum şu an, sabırlı olursak herşey zamanla olucak Allah ın izniyle yeni güzel haberler alıcaz

tez zamanda düzelirsiniz inşallah Allahm sabır ve şifa versin

Sdece kürtajda narkoz verdiler canım, 22 saat suni sancı sonunda gece 2 de normal doğum yaptım .. 3 kere suyum patladı doğum çok zor oldu .. Susuz doğum yaptım yani suyum öok fazlaydı benim zaten.

ufff çok zor şeyler yaşadık.bundan sonra her şey yolunda giderde acımız biraz olsun hafifler inşallah.Allhım hakkımızda hayırlısını versin.

ufff çok zor şeyler yaşadık.bundan sonra her şey yolunda giderde acımız biraz olsun hafifler inşallah.Allhım hakkımızda hayırlısını versin.
Amin canım inşallah .. O doğumhanede yaşadıklarım bağrışlarım verilen suni sancılar, resmen ayrılmak istemedi benden kordonu geldi suyu geldi herşeyi gelldi ama o kopamadı benden bi türlü .. Sonunda mecburen doktor müdehale edip aldı .. Dua ediyorum işte dilimizde Allah ın adı başka kimimiz var ki ondan istiyoruz sadece, en büyük acım bu olsun başka acı yaşatmasın Allah hiçkimseye ..

amiiinnn inşallah canım...

tez zamanda düzelirsiniz inşallah Allahm sabır ve şifa versin
Âmin canım hepimize sabır versin inşallah bir de sağlıklı sıhhatli bebek versin inşallah birde sağlıklı bir şekilde onları büyütüp Günlerini görmemizi nasip etsin inşallah

ÂminÂmin

Âmin canım hepimize sabır versin inşallah bir de sağlıklı sıhhatli bebek versin inşallah birde sağlıklı bir şekilde onları büyütüp Günlerini görmemizi nasip etsin inşallah

amiiinnnn inşallahh

Ben ilk sezryanımdan sonra hiç sancılanmamıştım.bunda da ilk Günler'de değil ameliyattan 10 gün sonra yani son Günler'de sancım başladı ara ara kasıklarıma giriyor birde afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken ağrım oluyor kramp şeklinde acaba bunlar normal mi yoksa üşüttüm mü karar veremedim.bir an önce iyileşmek istiyorum Allah'ın izniyle annemde gidecek hafta sonu bittikten sonra artık o yüzden iyi olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…