İhsan kuzucu burun estetiği sonucu burnumu yok etti

Zaten o davada bilirkişi atanacak dosya adli tıpa gidecek. Hakkınız size dönecek hiç merak etmeyin. Bnde resim koydum kendi yaptığı burnu inkar edip hastam değil yazmış dekontu da Google izin verse atıcam ama Google de yorum kısıtlı işte yoksa wtsap konuşmalarını bi koyarım rezil ederim onu

Az önce şikayetvar Dan ulaştılar DOKTOR SİZİ İNKAR EDİYOR DEKONT ATAR MİSİNİZ DİYE arkadaşlar PİŞKİNLİKTE SINIRLARI YOK BU ADAMDAN UZAK DURUN tabiiki tüm yazışma ve dekontları attım yeterli Özlem hanım şikayetiniz kalmaya dewam edecek dediler düşününki deliller her şey ELİMDE kendide şak diye ortaya koyacağımı biliyo ama inkar ediyor bu kaçıncı seviye????

Bende az önce Bnm doktor bi kaç resimli yorum yapmışlar burnumdan aşırı memnunun diye resim koymuş BURUN YAMUK şaka gibiler. Beni 8 ay ödem diye kandırdığı gibi onuda şuan öyle uyutuyor galiba dedim.ne kadar sahte yorum yapan insan varsa aynen cnm bnde onları Allah’a havale ediyorum. O doktorunda çocuğu var Allah incittiği yerden incitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…