Neresinden başlasam bilemedim..İki yıldır internette konuştuğum bi arkadaşım vardı...Sadece geyik muhabbeti yapıyorduk...Sonra ne olduysa birbirimizin aklına hiç yeri ve zamanı değilken gelmeye başladık..Bunu yaşıyordum ama umursamıyordum sonradan öğrendim ki o da aynısını yaşıyormuş...Bana ilgisi olduğunun farkına vardım ama belli etmiyordum..Bir gün kendisi sordu "aramızda duygusal bişey var mı sence" diye..O an bir deli cesareti geldi ve "evet" deyiverdim..Sabaha kadar konuştuk..Bir şeye başlarsak aradaki mesafenin, görüşmenin zor olacağını biliyorduk ve herşeyi zamana bırakmaya karar verdik..Bu süre zarfında sadece internetten konuşmaya devam ettik..İnsanlara kolay güvenen biri değilim, duygularını kolayca açık eden biri de değilim..En yakın arkadaşım durumumu anladı ve ne olursa olsun artık biraz da duygularımı dinlemem gerektiğini söyledi ve beni cesaretlendirdi..Risk almamak uğruna kaçmanın anlamsız olduğunu söyledi..Bir kere olsun acı çekmenin beni olgunlaştıracağından bahsetti...Hem içimdeki duyguların yoğunluğundan hem de arkadaşımdan aldığım destekle onunla bi şeylere başlamaya karar verdim..Bi "şey" diyorum çünkü adını koymamaya karar vermiştik..yapı olarak fazla bağlanabilen biri değilim, o da öyle sıkıya gelecek biri değil zaten..Bu şekilde başladık..Gittikçe birbirimize daha çok bağlandığımızı hissediyordum..Önceleri çok kontrollü hareket ederken artık hislerimizle hareket eder olmuştuk..2 ay gbi bi süre geçti..tek sorunumuz birbirimize ayıracak yeterli zamanımızın olmamasıydı geri kalan herşey güzeldi..O çok çalışıyordu,yaz dönemi olması sebebiyle işleri yoğundu bende sınava hazırlandığım için sürekli ya kurstaydım ya da ders çalışıyordum...bir gün telefonda beni çok özlediğini akşama nette olacağını söyledi, günlük konuşmamızı yaptık ve telefonu kapattık..O günden beri haber alamıyorum..Ne bir telefon ne de internetten bi not..hiç birşey yok...Onu özlüyorum evet ama bunun da ötesine geçen bir şey var "merak".."acaba"lar uçuşuyor beynimde...Bir çok ihtimal geliyor aklıma..en iyisinden en kötüsüne kadar...belki bir iki ihtimal de sizler verirsiniz diye burada paylaşayım dedim...