İhtimaller neler?

arvadak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
15
0
36
İçel Mersin
Neresinden başlasam bilemedim..İki yıldır internette konuştuğum bi arkadaşım vardı...Sadece geyik muhabbeti yapıyorduk...Sonra ne olduysa birbirimizin aklına hiç yeri ve zamanı değilken gelmeye başladık..Bunu yaşıyordum ama umursamıyordum sonradan öğrendim ki o da aynısını yaşıyormuş...Bana ilgisi olduğunun farkına vardım ama belli etmiyordum..Bir gün kendisi sordu "aramızda duygusal bişey var mı sence" diye..O an bir deli cesareti geldi ve "evet" deyiverdim..Sabaha kadar konuştuk..Bir şeye başlarsak aradaki mesafenin, görüşmenin zor olacağını biliyorduk ve herşeyi zamana bırakmaya karar verdik..Bu süre zarfında sadece internetten konuşmaya devam ettik..İnsanlara kolay güvenen biri değilim, duygularını kolayca açık eden biri de değilim..En yakın arkadaşım durumumu anladı ve ne olursa olsun artık biraz da duygularımı dinlemem gerektiğini söyledi ve beni cesaretlendirdi..Risk almamak uğruna kaçmanın anlamsız olduğunu söyledi..Bir kere olsun acı çekmenin beni olgunlaştıracağından bahsetti...Hem içimdeki duyguların yoğunluğundan hem de arkadaşımdan aldığım destekle onunla bi şeylere başlamaya karar verdim..Bi "şey" diyorum çünkü adını koymamaya karar vermiştik..yapı olarak fazla bağlanabilen biri değilim, o da öyle sıkıya gelecek biri değil zaten..Bu şekilde başladık..Gittikçe birbirimize daha çok bağlandığımızı hissediyordum..Önceleri çok kontrollü hareket ederken artık hislerimizle hareket eder olmuştuk..2 ay gbi bi süre geçti..tek sorunumuz birbirimize ayıracak yeterli zamanımızın olmamasıydı geri kalan herşey güzeldi..O çok çalışıyordu,yaz dönemi olması sebebiyle işleri yoğundu bende sınava hazırlandığım için sürekli ya kurstaydım ya da ders çalışıyordum...bir gün telefonda beni çok özlediğini akşama nette olacağını söyledi, günlük konuşmamızı yaptık ve telefonu kapattık..O günden beri haber alamıyorum..Ne bir telefon ne de internetten bi not..hiç birşey yok...Onu özlüyorum evet ama bunun da ötesine geçen bir şey var "merak".."acaba"lar uçuşuyor beynimde...Bir çok ihtimal geliyor aklıma..en iyisinden en kötüsüne kadar...belki bir iki ihtimal de sizler verirsiniz diye burada paylaşayım dedim...

Allah Allah çok ilginç,ben bile merak ettim.
Telefonu falan kapalı mı?Face falan?
Ya da hattı kimin üzerine o bulunabilir,
ailesinden,akrabalarından biride mi yok faceinde arkadaş listesinde?
ve farklı şehirlerdemisiniz?

Son düzenleme:
internetten aşk mı?tövbeler tövbesi diyorum artık...:37:bir arkadaşın dediği gibi "yanlış yerden doğru insan çıkmaz"çıkarsada çok nadir.yanında olmadan görmeden bir ilişki anca bu kadar olur.aklımızda hep "acabalar"dolaşır.bence haber almaman belkide en hayırlısıdır.oluruna bırakmalısın

Son düzenleme:
On gün oldu hiç bi haber yok..yok hayır, en azından bişeyleri rayına oturtana kadar ikimizin arasında kalsın demiştik..o yüzden ne ben ne de o başka kişiler aracılığıyla iletişim kurmuyorduk...internetten aşk konusunda bende aynı şeyleri düşünüyordum..uzun yıllardır internet kullanıyorum ve ilk defa kendi başıma böyle bi iş açtım :( dediğim gibi herşeyi bi kenara bıraktım içimdeki merak duygusu beni bitiriyor..

Telefon numarası var galiba, arayınca açmıyor mu yoksa hat kapalı mı?

Clive Owen'ın oynadığı Trust diye bir film var, genel olarak sanal alem üzerinden aşk yaşamaya başlayanlara bu filmi öneriyorum, bidaha böyle şeylere kalkışmasınlar diye.

allah korusun başına kötü bişey gelmişolmasın:((( bu arada büyük konuşmamak lazım internetten aşkmı diye?? ben de bi zamanlar çünkü böyle diyodum...ve şu anda o büyük konuştuğum insanla evliyim ve de çook mutluyum:nazar:

ağzımın payını aldım ben zaten...aslında insan yaşarken ne kadar saçma olduğunu bile bile yapıyor bunu...yazmak belki rahatlatır dedim ama kendime olan kızgınlığımı o bile hafifletmedi..

ağzımın payını aldım ben zaten...aslında insan yaşarken ne kadar saçma olduğunu bile bile yapıyor bunu...yazmak belki rahatlatır dedim ama kendime olan kızgınlığımı o bile hafifletmedi..

O insan seni okulda da bulsa aynı insan, internette de bulsa aynı insan. İnternetten aşkı mantıklı bulmuyorum fakat olaya bu yönden de bakmak gerekiyor. İnternet sadece bir aracı.

canım tamolarak anlayamadım telefon kapalımı açmıyomu??? diğer arkadaşların dediği gibi facebook adresi falan yokmu?? adı soyadı ??? hiçbişey bilmiyomusun??? 2 yıl baya uzn bisüre çünkü..

telefonu kapalı...telefon ve msn dışında başka yerlerden kontak kurmadık..evet iki yıl konuştuk ama o sadece geyik muhabbetiydi..birbirimizin hayatına fazla dahil olmamıştık..iki aylık sürede de oldukça yavaş ilerliyordu herşey çabuk tüketmeyelim diye..zaten çok fazla zamanımızın olmadığını da söylemiştim..

canım boşuna üzme kendini..demek görüşmek istemiyo..evet bazen böyle durumlarda insan kendini kaptırıyo ama yapcak bişey yok:((

On gün oldu hiç bi haber yok..yok hayır, en azından bişeyleri rayına oturtana kadar ikimizin arasında kalsın demiştik..o yüzden ne ben ne de o başka kişiler aracılığıyla iletişim kurmuyorduk...internetten aşk konusunda bende aynı şeyleri düşünüyordum..uzun yıllardır internet kullanıyorum ve ilk defa kendi başıma böyle bi iş açtım :( dediğim gibi herşeyi bi kenara bıraktım içimdeki merak duygusu beni bitiriyor..

cnm bence evli olabilir belki eşi konuştuğunuzu vs. öğrendi ya da gördü kavga ettiler birdaha karısına söz verdi görüşmemek içn bu durumu yaşayan tanıdıklarım olmuştu bu sonuçla karşılaşmışlardı

Son düzenleme:
Canım çok ilginç bi durum gerçekten ya. Bence msnden onun arkadaşları görünüyo ya ordan birini ekle başka bi adres alarak ordan bi şekilde sor diycem ama nası sorulur hiçbi fikrim de yok yani.

Back
X